IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    златото е балон
    Абе не знам знам дали е балон но за първи път го виждам по-скъпо от платината.

Коментар

• златото е балон
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение

Как смяташ да отиграеш прогнозата си?
        Не ви ли омръзна все да играете и все да сте недоиграни? или все изиграни ?
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          не е балон... дирижабъл е...

в момента си мисля, че ще вкара всички в истерия с пробив на 2000$ за тройунция, а после ще има изненадващ спад под 1000

не е препоръка

поздрави

Как смяташ да отиграеш прогнозата си?
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• не е балон... дирижабъл е...

в момента си мисля, че ще вкара всички в истерия с пробив на 2000$ за тройунция, а после ще има изненадващ спад под 1000

не е препоръка

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И преди сам писал в друга тема, че за да има балон трябват 2 неща:

1) кредит/леверидж/репо
              2) Предлагане, което се увеличава с нарастването на цената

Нито едно от тези условия не е налично в момента - повечето купувачи плащат 100% и производството расте едва с 2-3% на година ( а до миналата година дори не растеше). Това не означава, че не може да има корекция - може и дори тя да е голяма. Но вероятността златото да падне с над 20-30% е минимална, просто пазара е стабилен.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=uNntk...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                  Пак не разбра ,като среброто стане 500$ и ти се затичаш да купиш , но локалния ти дилър не ти продаде заради несигурност ,тоест незнае дали хляба ще ти е 50 или 100 лева утре ..тогава ще разбереш що не съм продал.
                  Ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ми че то се продава на пика.
                    Пак не разбра ,като среброто стане 500$ и ти се затичаш да купиш , но локалния ти дилър не ти продаде заради несигурност ,тоест незнае дали хляба ще ти е 50 или 100 лева утре ..тогава ще разбереш що не съм продал.

Коментар

Да бе , ще ги продам в най- пиковия момент на развръзката
                      Ми че то се продава на пика.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        или с други думи за три години си яко облъчен с послания

А не си ли се замислял да вземеш да ги продадеш тези унции
                        Да бе , ще ги продам в най- пиковия момент на развръзката..чакам продълженията

Коментар

Причината заради, която 31 мнения са ми за злато и сребро е защото целия свят гледа там и те се води,че са инструментите които те предпазват от инфлацията, И не само си говоря за тях в момента притежавам 300 унции сребро 20 унции злато(физическо), защото вярвам в това което казвам, а вярвам в това защото следя нещата медия / алтернативна меин стреем през последните 3 години
                          или с други думи за три години си яко облъчен с послания

А не си ли се замислял да вземеш да ги продадеш тези унции

Коментар

• Причината заради, която 31 мнения са ми за злато и сребро е защото целия свят гледа там и те се води,че са инструментите които те предпазват от инфлацията, И не само си говоря за тях в момента притежавам 300 унции сребро 20 унции злато(физическо), защото вярвам в това което казвам, а вярвам в това защото следя нещата медия / алтернативна меин стреем през последните 3 години
                            Last edited by kostas19; 17.08.2011, 23:28.

Коментар

Опитвам се да предопредя хора като теб които си мислят,че всичко това е невъзможно само защото не се е случвало през техния живот
                              тъкмо взех да вярвам че си бот и ти взе че развали магията.

Коментар

• Първоначално изпратено от comet Разгледай мнение
                                Абе Костас, от 13ти август (датата на която си се регистрирал тука) до сега имаш 32 мнения, 31 от които са „бомби” за кризата със спасителната идея да се инвестира в злато и сребро. Добре де, знаеме че е криза и че ще се задълбочава, защото всеки се е юрнал да спекулира а не да произвежда. Замисли се да инвестираш част от спестяванията си (или тези на баща си, ако си на 19 години само) и в нещо което ще произвежда и без което хората не могат по време на криза, а и след нея.
                                Оставаш впечатлението да пишеш тука на хонорар (последното го приеми като шега, ако не е вярно разбира се, което ти си знаеш).
                                Опитвам се да предопредя хора като теб които си мислят,че всичко това е невъзможно само защото не се е случвало през техния живот

Коментар

Working...
                                X