IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    идеята на бат пешо е че човек не трябва да си пилее енергията и ресурсите занимавайки се със спекулации

Аз пък го разбрах да я караме само на хляб и вода.Инак природата няма да ме търпи така алчен, па и простотията ми да търпи.Живеем за някакви,къщи, коли, компютри , вещи ,злато ,а то всичко това не се яде! Срамота!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      вместо да псуваш алчните, скъси и им вземи част от кинтите
      идеята на бат пешо е че човек не трябва да си пилее енергията и ресурсите занимавайки се със спекулации
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Не се занимавам с такива работи вече.От опит знам че пари изкарани по този начин изчезват по същия че и вътре влизаш.Отдавна не ме кефят комара и алчността.Кефят ме хубавите розови домати огромните вече червени чушки краставиците картофките в градината и други такива обикновени неща.Въобще дребните и незначителни за велики инвеститори неща от живота.Този модел е обречен и последните събития са началото на края му.Ще дойде нов модел.Природата няма повече да търпи тази алчност и простотия.Дано само няма война................

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Колкото на по висока цена някой купи толкова е по трудно да намери купувачи на още по голяма цена.Все някой ден хората ще осъзнаят че златото не става за ядене и не е необходимо за живота.Това просто е един метал и толкова.Много прост народ ще си загуби кинтата.Лакомията винаги свършва зле и този път ще свърши зле.Не се умориха глупаците и това е то.Сега доволно потриват ръце и никой не пита за държавата а след няколко месеца пак ще има вой че не се е намесила.Всеки път едно и също.Бяха долара акциите имотите сега е златото и после отначало.Човешката глупост и лакомия обаче са безкрайни и непобедими.Всеки тръгнал да печели по лесния начин.Всеки се бара тарикат.Предлагам на тези които искат най много да спечелят да теглят огромен кредит и да си продадат земята и къщите.Тогава печалбата ще е още по голяма.Това си е класическа пирамида купуваш и се надяваш някой да се прецака да купи на по висока цена и така до края на света.Но се купува до определено ниво и после по нанадолнището.А стигне ли се до глад златото няма да струва нищо.Най скъпи ще са водата и папото.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Колкото на по висока цена някой купи толкова е по трудно да намери купувачи на още по голяма цена.Все някой ден хората ще осъзнаят че златото не става за ядене и не е необходимо за живота.Това просто е един метал и толкова.Много прост народ ще си загуби кинтата.Лакомията винаги свършва зле и този път ще свърши зле.Не се умориха глупаците и това е то.Сега доволно потриват ръце и никой не пита за държавата а след няколко месеца пак ще има вой че не се е намесила.Всеки път едно и също.Бяха долара акциите имотите сега е златото и после отначало.Човешката глупост и лакомия обаче са безкрайни и непобедими.Всеки тръгнал да печели по лесния начин.Всеки се бара тарикат.Предлагам на тези които искат най много да спечелят да теглят огромен кредит и да си продадат земята и къщите.Тогава печалбата ще е още по голяма.Това си е класическа пирамида купуваш и се надяваш някой да се прецака да купи на по висока цена и така до края на света.Но се купува до определено ниво и после по нанадолнището.А стигне ли се до глад златото няма да струва нищо.Най скъпи ще са водата и папото.
            Всеки мери със своя аршин ...

Коментар

• Колкото на по висока цена някой купи толкова е по трудно да намери купувачи на още по голяма цена.Все някой ден хората ще осъзнаят че златото не става за ядене и не е необходимо за живота.Това просто е един метал и толкова.Много прост народ ще си загуби кинтата.Лакомията винаги свършва зле и този път ще свърши зле.Не се умориха глупаците и това е то.Сега доволно потриват ръце и никой не пита за държавата а след няколко месеца пак ще има вой че не се е намесила.Всеки път едно и също.Бяха долара акциите имотите сега е златото и после отначало.Човешката глупост и лакомия обаче са безкрайни и непобедими.Всеки тръгнал да печели по лесния начин.Всеки се бара тарикат.Предлагам на тези които искат най много да спечелят да теглят огромен кредит и да си продадат земята и къщите.Тогава печалбата ще е още по голяма.Това си е класическа пирамида купуваш и се надяваш някой да се прецака да купи на по висока цена и така до края на света.Но се купува до определено ниво и после по нанадолнището.А стигне ли се до глад златото няма да струва нищо.Най скъпи ще са водата и папото.

Коментар

• http://www.kitco.com/kitconewsvideo/

Коментар

• По време на имотния балон г-н Красимир Петров описа пунктоално двигателя и фазите на ccc ...... ----има доста за злато и М3 тук --- 04-04-2009 - 16:47:07 "Паричното предлагане и на покупателната способност
                  от Dollardaze известен още като Майк Хюит с Красимир Петров, д-р. | февруари 23, 2009 http://forum.imoti.net/read.php?6,195674,196839 "успешно реконструкция на М3 серия и са продължили да го публикува. "-машинен превод п.с.загадъчните командоси от Африка,може да летят наново: "Чавес си иска златото обратно.
                  Според доклад на финансовия му министер, венецуелско злато на стойност 4,6млд.$ се намира в Британската Централна Банка, останалото количество злато (от общо 11млд.$) се намира в J.P. Morgan Chase, британската Barclays, HSBC и Standard Chartered, френската BNP Paribas и канадската Bank o# 36
                  # 22:44
                  # 18 авг, 201f Nova Scotia in Kanada." http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi...t_1825_dolara/
                  Last edited by Minavast; 18.08.2011, 23:55.

Коментар

• И докато чакаме голямото клане , току минал и тоя век За какво му е на Уго Чавес това злато ,Англия да не би вече да не е сигурна Това вече подпали пазара ,ще има волативност , но всеки вперил поглед в чарта на металите си вика - защо не купих повече , е повечето не биха си признали това Федя пусна епизод три ,съдейки по договорите за покупка на фючърси ,Япония и тя направи едно облекчение Не знам нашите евра как са ,ама влакчето на долар-евро е като море 5 бала Да пожелаем на бързаците да намерят ония там вилички проба 925 ,дето щяха да ги хвърлят... Някой беше казал тук при срива на среброто до 32 ,че БНБ ще намали цените ....Сега тия май са ниски

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Балон няма докато не се спука, така че не бързайте много
                      приличам ли ти на човек дето ще скъси , само щото си мисли , че върха е близо
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Балон няма докато не се спука, така че не бързайте много
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                          още се може да се угоява прасището. Заколение ще има неминуемо в един момент. Клан, клан, но недоклан няма да остане
                          ми като гледам , наближава момента
                          вярващите в балона съвсем изчезнаха
                          и на провокации не се поддават.страдат тихичко и не реват по форумите ,значи върха е близо
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            златото е балон
                            още се може да се угоява прасището. Заколение ще има неминуемо в един момент. Клан, клан, но недоклан няма да остане
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                              Пак не разбра ,като среброто стане 500$ и ти се затичаш да купиш , но локалния ти дилър не ти продаде заради несигурност ,тоест незнае дали хляба ще ти е 50 или 100 лева утре ..тогава ще разбереш що не съм продал.
                              Дойде ли такъв момент никой няма да ти даде хляб срещу злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                                Абе не знам знам дали е балон но за първи път го виждам по-скъпо от платината.
                                това в последните дни го забелязах няколко пъти и го отиграх.
                                но е било време когато платината е била доста по евтина и това ме кара да треперя докато чакам кяра
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X