Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧакай де не бързай тепърва предстои интересното ще има зрелища спасявания печатания итн. Чакай първо да го изкупят тотално от системата никой няма интерес да купува високо ще остане само на хартиени контракти ще настане паника цената ще лети като новооткрит нефтен кладенец после ще го пуснат ако въобще го пуснат на масите унция срещу тристаен и ще изкупят ключовите акции за жълти стотинки предприятие за унция е може да има и странични ефекти бунтове безредици особено в САЩ и ЕССР ма при всички лекарства ги има пък ако стане както ти викаш 100 долара за унция може и така, но едно е гарантирано депресия ще има поне до 2020 година което е лошо че тогава ще станеме абонати на тия от темата 30+ дето ги бъзикам горките старци и тогава някой ще се ебава с насI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧакай де не бързай тепърва предстои интересното ще има зрелища спасявания печатания итн. Чакай първо да го изкупят тотално от системата никой няма интерес да купува високо ще остане само на хартиени контракти ще настане паника цената ще лети като новооткрит нефтен кладенец после ще го пуснат ако въобще го пуснат на масите унция срещу тристаен и ще изкупят ключовите акции за жълти стотинки предприятие за унция е може да има и странични ефекти бунтове безредици особено в САЩ и ЕССР ма при всички лекарства ги има пък ако стане както ти викаш 100 долара за унция може и така, но едно е гарантирано депресия ще има поне до 2020 година което е лошо че тогава ще станеме абонати на тия от темата 30+ дето ги бъзикам горките старци и тогава някой ще се ебава с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи на това възкръсване ли му викаш. като стане над 2100 го наричай така. Сега че се качило с 30 долара над абсолютното дъно за последната година нищо не значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеИ сега какво стана трябваше да пада то взе че възкръсна прогнозирам много горещо лято по горещо от миналото швейцарците да се готвят да го отнесат мощно
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного те е заразил Майстора.
За да търгуваш успешно, трябва да четеш между редовете какво ти казват от ФЕД, а не какво си мислиш ти. (Между другото - тези от ФЕД ги знаят с пъти по-добре нещата, но не ги обявяват публично)
Ти може и да се окажеш прав след 10 години в поста си, но едва ли ще те грее толкова. Сега живееш, сега имаш нужда от пари.
П.П. Честно казано - засега се озадачавам защо не започна да връща златото....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАми..тези от ФЕД..а и всички знаят де, че ако ЦБ-то го няма растежа е фантазия..Без подпиране всичко се сгромолясва начело с финанси, healthcare.. Проблема е, че ФЕД искат да подпират точно толкова, че да не падне и до момента успяват. Но терена за подобни маневри става все по-малък...
За да търгуваш успешно, трябва да четеш между редовете какво ти казват от ФЕД, а не какво си мислиш ти. (Между другото - тези от ФЕД ги знаят с пъти по-добре нещата, но не ги обявяват публично)
Ти може и да се окажеш прав след 10 години в поста си, но едва ли ще те грее толкова. Сега живееш, сега имаш нужда от пари.
П.П. Честно казано - засега се озадачавам защо не започна да връща златото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТези от ФЕД имат много премерен изказ.
Щом казва "Ако продължи", то това означава, че в момента "продължава".I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеи IF не countinue ??///
Щом казва "Ако продължи", то това означава, че в момента "продължава".
Коментар
-
Мале-мале - вий 6000 и кусур поста бльъ-бльъ-бльъ-бльъ-бльъ напразно според мене.
Поскъпването, при това вратоломното на златцето, сребърцето, платинчичката, паладийчецът и т.н. е нещо толкова неизбежно колкото пукването на Анонов, на Форексов, на Мечобиков, на мен и на останалите пишещи тук, неизбежно като могъщото земетресение в Софийското сеизмическо огнище.
Въпросът (т.е. трите въпроса) не дали, а кога.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМалии - лоша работа .....
Преди време бях писал тук - 1910 г - т.е. преди 100 години - ЗЛАТОТО е било ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ПЛАТИНАТА .......
После нещата се поизкривиха - основно според мен заради катализаторите (най-вече на колите) ама сега както насоките са за електромобили, хибриди и т.н. - незнам .....
Все пак - Искрено ти Желая УСПЕХ с позицията!
Платината обаче - по-секси.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение2012.05.30 20:30:00 Fed's Dudley: If Growth Continues, More Fed Stimulus Unwarranted
Лошо, Майсторе, лошо.....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМалии - лоша работа .....
Преди време бях писал тук - 1910 г - т.е. преди 100 години - ЗЛАТОТО е било ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ПЛАТИНАТА .......
После нещата се поизкривиха - основно според мен заради катализаторите (най-вече на колите) ама сега както насоките са за електромобили, хибриди и т.н. - незнам .....
Все пак - Искрено ти Желая УСПЕХ с позицията!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар