IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2012.05.30 20:30:00 Fed's Dudley: If Growth Continues, More Fed Stimulus Unwarranted

Лошо, Майсторе, лошо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Стои открита. Не я бутам. Чакам да дойде на печалба. Мисля, че все някога платината пак ще стане по скъпа.
      Малии - лоша работа .....
      Преди време бях писал тук - 1910 г - т.е. преди 100 години - ЗЛАТОТО е било ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ПЛАТИНАТА .......
      После нещата се поизкривиха - основно според мен заради катализаторите (най-вече на колите) ама сега както насоките са за електромобили, хибриди и т.н. - незнам .....
      Все пак - Искрено ти Желая УСПЕХ с позицията!
      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Абе Мечо,
        Ти беше играл Платина/Златце с идеята да се върне над 1
        Пазиш ли още позицията или закри със загуба?
        Не се заяждам - само питам
        Стои открита. Не я бутам. Чакам да дойде на печалба. Мисля, че все някога платината пак ще стане по скъпа.
        Ся отвреме навреме режа с други кинти главата на злото.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ето, Майсторе - направих прогноза и скъсих току-що от 1562, с цел 1495.

СтопЧЕТО ми е марджин кола, както обикновено.
          Ейй, Майсторе, сега се сетих - какво правим с кабела и Олимпиадата?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Щото Емилио го уплаши
            Абе Мечо,
            Ти беше играл Платина/Златце с идеята да се върне над 1
            Пазиш ли още позицията или закри със загуба?
            Не се заяждам - само питам

Коментар

• Като гледам как пада борсата и как се вдигна златото.... понамирисва ми това покачване на ритейлърска/таксиджийска работа - "Има риск - златото се вдига". така се говори по спирките.

Според МЕН, натвърдвам на "мен"!!! Ако Дъдли не спомене за QE, големите ще разпродадат и дори може да ударят 1500 днес.

Ето, Майсторе - направих прогноза и скъсих току-що от 1562, с цел 1495.

СтопЧЕТО ми е марджин кола, както обикновено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                И аз трябва да съм сериозен, но въпреки това все още очаквам твоето обяснение, "защо има и в двете посоки отрицателен свап"... Какво стана, защо се отказа да ми обясняваш за свапа?
                ти дай още линкове за банки където има депозит на кюлчета .
                иначе за сВапа е елементарен отговора защо и в двете посоки е отрицателен и отговора се крие в размера им и защо е такъв...мисли Че , мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Е, как ще е лошо?! Само малко ми е смешно... Току изтърсиш нещо за златото как пада и то вземе че скочи с 30 долара.
                  Никъде не съм казал в днешните си постове, че златото ще пада.
                  Само споделих на Схемата какво смятам, че може да бъде катализатор за пробив на 1470. (безработицата в петък)

Не ти се получи тази "смешка".
                  Пробвай пак.

Коментар

Няма лошо.
                    Е, как ще е лошо?! Само малко ми е смешно... Току изтърсиш нещо за златото как пада и то вземе че скочи с 30 долара.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Както си говорите сладко тук - Златцето UP 20 + USD
                      Няма лошо.
                      Вие го чакате да пада за покупки. Аз пък си чакам дневните ралита за продажби.
                      Все някои от нас ще са прави в края на краищата.

П.П. По-сериозно - в 8.30 ч. ще говори важен член на ФЕД (Дъдли). Той обикновено е много довиш (склонен за QE) и пазарът се надява и днес да не го подведе. Та и затова е това позициониране преди речта му.
                      Last edited by anon6706; 30.05.2012, 20:07.

Коментар

Щото Емилио го уплаши
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Той е малко объркан в момента, защото не може да разбере защо точно пада златото.
                          Къде пада? Като го гледам е на дневен връх в момента... Ти къде гледаш ако не е тайна?... При онези "брокери" с чувствителните лични данни ли?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Той е малко объркан в момента, защото не може да разбере защо точно пада златото. А щом не знае причината, то и не може да определи докъде би бил този спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              В Петък ще видим какво ще стане като излязат данните за Безработицата. До тогава малко да се посмеем на щуротиите на колегата Forex "master".
                              Той е малко объркан в момента, защото не може да разбере защо точно пада златото. А щом не знае причината, то и не може да определи докъде би бил този спад.

Коментар

• В Петък ще видим какво ще стане като излязат данните за Безработицата. До тогава малко да се посмеем на щуротиите на колегата Forex "master".

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Схема, 1470 е нивото където и големите ще се изнервят.
                                Засега го бранят зловещо. Може би безработицата в петък ще реши дали ще влизаме в рейндж през юни или ще се продължи спада към 1200-1300.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X