If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стои открита. Не я бутам. Чакам да дойде на печалба. Мисля, че все някога платината пак ще стане по скъпа.
Малии - лоша работа .....
Преди време бях писал тук - 1910 г - т.е. преди 100 години - ЗЛАТОТО е било ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ПЛАТИНАТА .......
После нещата се поизкривиха - основно според мен заради катализаторите (най-вече на колите) ама сега както насоките са за електромобили, хибриди и т.н. - незнам .....
Все пак - Искрено ти Желая УСПЕХ с позицията!
Абе Мечо,
Ти беше играл Платина/Златце с идеята да се върне над 1
Пазиш ли още позицията или закри със загуба?
Не се заяждам - само питам
Стои открита. Не я бутам. Чакам да дойде на печалба. Мисля, че все някога платината пак ще стане по скъпа.
Ся отвреме навреме режа с други кинти главата на злото.
Като гледам как пада борсата и как се вдигна златото.... понамирисва ми това покачване на ритейлърска/таксиджийска работа - "Има риск - златото се вдига". така се говори по спирките.
Според МЕН, натвърдвам на "мен"!!! Ако Дъдли не спомене за QE, големите ще разпродадат и дори може да ударят 1500 днес.
Ето, Майсторе - направих прогноза и скъсих току-що от 1562, с цел 1495.
И аз трябва да съм сериозен, но въпреки това все още очаквам твоето обяснение, "защо има и в двете посоки отрицателен свап"... Какво стана, защо се отказа да ми обясняваш за свапа?
ти дай още линкове за банки където има депозит на кюлчета .
иначе за сВапа е елементарен отговора защо и в двете посоки е отрицателен и отговора се крие в размера им и защо е такъв...мисли Че , мисли.
Е, как ще е лошо?! Само малко ми е смешно... Току изтърсиш нещо за златото как пада и то вземе че скочи с 30 долара.
Никъде не съм казал в днешните си постове, че златото ще пада.
Само споделих на Схемата какво смятам, че може да бъде катализатор за пробив на 1470. (безработицата в петък)
Както си говорите сладко тук - Златцето UP 20 + USD
Няма лошо.
Вие го чакате да пада за покупки. Аз пък си чакам дневните ралита за продажби.
Все някои от нас ще са прави в края на краищата.
П.П. По-сериозно - в 8.30 ч. ще говори важен член на ФЕД (Дъдли). Той обикновено е много довиш (склонен за QE) и пазарът се надява и днес да не го подведе. Та и затова е това позициониране преди речта му.
Той е малко объркан в момента, защото не може да разбере защо точно пада златото. А щом не знае причината, то и не може да определи докъде би бил този спад.
Както си говорите сладко тук - Златцето UP 20 + USD
В Петък ще видим какво ще стане като излязат данните за Безработицата. До тогава малко да се посмеем на щуротиите на колегата Forex "master".
Той е малко объркан в момента, защото не може да разбере защо точно пада златото. А щом не знае причината, то и не може да определи докъде би бил този спад.
Схема, 1470 е нивото където и големите ще се изнервят.
Засега го бранят зловещо. Може би безработицата в петък ще реши дали ще влизаме в рейндж през юни или ще се продължи спада към 1200-1300.
Коментар