IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    По едната сметка 3 цента на унция, а на другата по 9 цента на унция.
    Това е роловъра за сряда, т.е. за три дни. Нормалното е 1 цент и 3 цента. Не е много, но не е отрицателен, както видях при вчерашния брокер.
    Кажи името на брокера, не бъди срамежлив!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      анонимов, колко спечели от суапа снощи при преноса на късата позиция?
      По едната сметка 3 цента на унция, а на другата по 9 цента на унция.
      Това е роловъра за сряда, т.е. за три дни. Нормалното е 1 цент и 3 цента. Не е много, но не е отрицателен, както видях при вчерашния брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ето, Майсторе - направих прогноза и скъсих току-що от 1562, с цел 1495.
        анонимов, колко спечели от суапа снощи при преноса на късата позиция?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ти да не си на Бърнанки брат му?

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
          От МечоБиков се очаква да вика така, и наобратно пак.Смешно е.Или пък е "СХЕМА"

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Златото наближава да прави нови върхове спрямо еврото /и лева съответно/... Добре че наместих левовите лихви преди 2 седмици.
            Да не говорим къв връх напрай спрямо Малавийската Квача

Коментар

• Златото наближава да прави нови върхове спрямо еврото /и лева съответно/... Добре че наместих левовите лихви преди 2 седмици.

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Пукккккккк!!!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Не, германските не ми харесват. Като ще се наливам по време на криза ще се наливам там където е кризата
                    Смел човек си там където се лее кръв ти ще изкупуваш лошото е че по тази логика трябва да купуваш активи от целият свят от Атина до Токио те навсякъде съ цъфнали та вързали виж няма вече горички Бен дървалят и палават Меркел ги исякоха за да се справят с кризата то ще стане еко такава може би трябва да купуваме фючърси върху дървесина дефицитна стока е

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      VW искам един солиден пакет като за начало това напълно сериозно
                      Ти какво държиш ли нещо от дакса аз имам едни прословути комерци дето или ще ги шитна за 4 евра или ако се уринат към нулата ще ги прежаля за вечни времена
                      Не, германските не ми харесват. Като ще се наливам по време на криза ще се наливам там където е кризата

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        То тука има една акция дето е -33% за последните 5-6 дена
                        То да са само едни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Ти кво чакаш да си купиш че ти се струва скъпо. Епъл ли или фейсбук ?
                          VW искам един солиден пакет като за начало това напълно сериозно
                          Ти какво държиш ли нещо от дакса аз имам едни прословути комерци дето или ще ги шитна за 4 евра или ако се уринат към нулата ще ги прежаля за вечни времена

Коментар

На мене най-малко
                            То тука има една акция дето е -33% за последните 5-6 дена
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

А аз си имам други занимания така че това не ме касе много много затова писах все тая дали ще стане 100 долара както казваш ти, но депресия ще има това наистина го мисля оглеждам се за някоя друга акцийка ама според мене при тия нива не става дано има някоя много паническа разпродажба че да се купи евтино
                              Ти кво чакаш да си купиш че ти се струва скъпо. Епъл ли или фейсбук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Много се отнесе...на никой не му пука за цената на златото и винаги ще има откъде да си го купиш...
                                На мене най-малко

Коментар

Working...
                                X