Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеанонимов, колко спечели от суапа снощи при преноса на късата позиция?
Това е роловъра за сряда, т.е. за три дни. Нормалното е 1 цент и 3 цента. Не е много, но не е отрицателен, както видях при вчерашния брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕто, Майсторе - направих прогноза и скъсих току-що от 1562, с цел 1495.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ти да не си на Бърнанки брат му?
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатото наближава да прави нови върхове спрямо еврото /и лева съответно/... Добре че наместих левовите лихви преди 2 седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, германските не ми харесват. Като ще се наливам по време на криза ще се наливам там където е кризата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеVW искам един солиден пакет като за начало това напълно сериозно
Ти какво държиш ли нещо от дакса аз имам едни прословути комерци дето или ще ги шитна за 4 евра или ако се уринат към нулата ще ги прежаля за вечни времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТо тука има една акция дето е -33% за последните 5-6 дена
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи кво чакаш да си купиш че ти се струва скъпо. Епъл ли или фейсбук ?
Ти какво държиш ли нещо от дакса аз имам едни прословути комерци дето или ще ги шитна за 4 евра или ако се уринат към нулата ще ги прежаля за вечни времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНа мене най-малкоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА аз си имам други занимания така че това не ме касе много много затова писах все тая дали ще стане 100 долара както казваш ти, но депресия ще има това наистина го мисля оглеждам се за някоя друга акцийка ама според мене при тия нива не става дано има някоя много паническа разпродажба че да се купи евтино
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМного се отнесе...на никой не му пука за цената на златото и винаги ще има откъде да си го купиш...
Коментар
Коментар