IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
    Императоре ,къде мога да проверя едни камъчета какви са ? Има ли пазар в Б-я или структура като TAVEX , но за диамати ?
    Това с камъните (диамантите) много труден пазар. Цената се определя по четири основни критерия - чистота, цвят, качество на шлифовката и не на последно място карат(големина). Има и други новоизмислени като флуоресцентност и всеки си ги тълкува както си иска Уж били редки камъни, а магазините за бижута са претрупани. Изкупната цена в повечето случаи се движи на около 90% от продажната. Най-добре при местния бижутер
    Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Ще имаш жена с приятел от когото няма да ревнуваш . Към диаманта получаваш и 24 часа, 365 дена в годината ,абсолютно лоялна охрана .Няма вечер като си лягаш да се чудиш дали сутринта някой хахо не ти е прекопал двора ,да търси злато .

Коментар

Мастере а защо не диаманти вместо злато ?
        Защото, Гуапо, диамантите са най-добрият приятел на жените, но не и на мъжете!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Така или иначе го инсталирах и утре ще съм сигурен откъде ти идват всички заблуди...
          Голям си инат. По-голям от мен. Може пък и ти да научиш нещо.

Коментар

• Императоре ,къде мога да проверя едни камъчета какви са ? Има ли пазар в Б-я или структура като TAVEX , но за диамати ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Нали знаеш, че съм просто момче. Аз само виждам, че когато продам злато, вечер ми добавят пари в сметката. Купя ли - взимат.
              Това е важно да го знаеш. Описано е и в секцията за "Най-често задавани въпрос". Така например ако ти е CFD /договори за разлика/ то сметката ти е агрегатна и в нея се отразяват суаповете по всички инструменти които са ти активни и по които се пренасят позиции!

Така или иначе го инсталирах и утре ще съм сигурен откъде ти идват всички заблуди...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А защо марджина ти е в CFD? Щом е класик не трябва ли да е във валутата на гаранционния депозит?
                Питаш ме, все едно аз съм представител на брокера. Тук има къде-къде по-добре подготвени от мен теоретици.

Нали знаеш, че съм просто момче. Аз само виждам, че когато продам злато, вечер ми добавят пари в сметката. Купя ли - взимат.

Коментар

Мастере а защо не диаманти вместо злато ? Доколкото знам през 2020 ще спрат производството или почти няма да има добив .
                  Ха-ха-ха - това пък как го реши? Диамантченцата са най-масовият скъпоценен камък - по-добре си пазарувай танзанитченца или цитринченца.

Е, ако си фен на диамантите - искаш ли да ти уредя 5-6 броя диаманти ??? 0.1 каратови, шлифовани, то се знай (тоест брилянти) 2.9 мм диаметър, от мините в Негрия?

Като на колега инвеститор ще ти ги дам по Ревлю парчето...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дал съм ти суаповете от сметка Classic. MT4.
                    А защо марджина ти е в CFD? Щом е класик не трябва ли да е във валутата на гаранционния депозит?

Коментар

Ти на МТ4 или на МТ5 си? На микро, класическа или CFD сметка си? Питам защото явно имаш най-малко 2 сметки по които ти се начисляват различни суапови числа.
                      Дал съм ти суаповете от сметка Classic. MT4.

П.П. Ако визираш първия ми пост - разликата е от различните брокери.

Коментар

Долното е на Алпари UK.
                        Ти на МТ4 или на МТ5 си? На микро, класическа или CFD сметка си? Питам защото явно имаш най-малко 2 сметки по които ти се начисляват различни суапови числа.

Коментар

• Мастере а защо не диаманти вместо злато ? Доколкото знам през 2020 ще спрат производството или почти няма да има добив .

Коментар

Голям ми е мерака да науча името на брокера! Няма ли да му кажеш името?
                            Долното е на Алпари UK.

Коментар

Голям ти е мерака да видиш.
                              Ето ти ги на един брокер
                              Голям ми е мерака да науча името на брокера! Няма ли да му кажеш името?

Коментар

анонимов, колко спечели от суапа снощи при преноса на късата позиция?
                                Голям ти е мерака да видиш.
                                Ето ти ги на един брокер:
                                (обърни внимание, че суапа е в проценти - стотни)

При този брокер е най-изгоден суапа, но не търгувам при него, че много слипва.
                                Брокерът е доста известен в тукашните среди.
                                Last edited by anon6706; 31.05.2012, 11:22.

Коментар

Working...
                                X