If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последното на което трябва да се доверяваме, са анализи или медийни изяви на разни боклуци от рода на Сорос. Миналата пролет след като "разпродаде" всичкото си налично злато от фонда /а вероятно през това време изкупуваше същото, но тайно/, само 2-3 месеца след това дойде пика в цената. Не се подвеждайте, че точно това мекере на Ротшилд не е знаело как ще манипулират борсите и накъде вървят нещата. Точно него трябва да четем като прогнозите на Шемата - НАОБРАТНО Явно двамата са добър тандем, а Шемата е неговата дясна ръка за Източна европа
Че къде е казано, че трябва го слушаш че и още по-малко да му вярваш. Глей го кво прави не какво говори. Слушай само себе си
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Честно последния който може да ми бъде за пример е някой който е направил за една година и половина 200000%.. То в Треска за злато Чарли Чаплин от 0 стана за 3 месеца милионер ама ние затва ли говорим тука..Мастера говори за консистентно добро представяне...Имаше един не знам как му беше името (има колеж вече на негово име де) - хедж манажер който от 1968 всяка година до сега има между 19 и 22%. Това е за мен истински инвеститор. Посочи ми някой който за цялото това време може да е по-добър. В неговата стратегия ТА е не повече от 5%.
Посочи ми някой който за цялото това време може да е по-добър. В неговата стратегия ТА е не повече от 5%.
Остави ги момчетата. Те не са чували за това що е то алфа коефициент на един търговец... Някой си решил да изгуби 10 хил. издумкал лоста на макс при бичи пазар и спечелил... И кво? Голямата работа а? Ама след това когато пазарът е страничен... или даже вземе да пада.. Кво праим тогава?
Класата на един търговец си личи когато падарът е раднообразен. Имало е и страничен имало е и бичи и мечи... А това изисква поне 20 годишен резултат от всекидневна търговия!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Последното на което трябва да се доверяваме, са анализи или медийни изяви на разни боклуци от рода на Сорос. Миналата пролет след като "разпродаде" всичкото си налично злато от фонда /а вероятно през това време изкупуваше същото, но тайно/, само 2-3 месеца след това дойде пика в цената. Не се подвеждайте, че точно това мекере на Ротшилд не е знаело как ще манипулират борсите и накъде вървят нещата. Точно него трябва да четем като прогнозите на Шемата - НАОБРАТНО Явно двамата са добър тандем, а Шемата е неговата дясна ръка за Източна европа
Те и да го правят няма да ти кажат Мислиш ли че Джордж Сорос , като тръгне да прави анализ ще го изтопоса всеки да го прочете преди самия той да е отиграл каквото и да е . Нали знаеш какъв ще е резултата ? Ти къде си чел анализи на Джордж Сорос ? Аз много се съмнявам че използва само фундаментален. Както и да е , не ми се спори
Не съм чел нищо и не ме интересува той какво чете и дали си публикува прогнозите. Факт, че толкова време е вече на върха само с фундаментален анализ.
За Роджърс също - мога да ти кажа приемерно че скъси Фреди и Фани през 2004-а. 4 години си държа късите ама знаеше, че риъл естейта е балон..Та който го може може го само да седи мирен
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Daniel J. Zanger is a technical stock analyst and equities trader. Having turned $10,775 into $18 million between June 1998 and December 1999,[1] he is the world record holder for the largest percent change for a personal portfolio for a 12-month period of time and an 18-month period of time in the history of the stock market. This success brought him coverage from Fortune, Forbes, and Stocks & Commodities Magazines.[2]
Мастъре започва да ти става навик да говориш глупости. Лошо Седларов
Честно последния който може да ми бъде за пример е някой който е направил за една година и половина 200000%.. То в Треска за злато Чарли Чаплин от 0 стана за 3 месеца милионер ама ние затва ли говорим тука..Мастера говори за консистентно добро представяне...Имаше един не знам как му беше името (има колеж вече на негово име де) - хедж манажер който от 1968 всяка година до сега има между 19 и 22%. Това е. Посочи ми някой ТА, който за цялото това време може да е по-добър. В неговата стратегия ТА е не повече от 5%.
Daniel J. Zanger is a technical stock analyst and equities trader. Having turned $10,775 into $18 million between June 1998 and December 1999,[1] he is the world record holder for the largest percent change for a personal portfolio for a 12-month period of time and an 18-month period of time in the history of the stock market. This success brought him coverage from Fortune, Forbes, and Stocks & Commodities Magazines.[2]
Мастъре започва да ти става навик да говориш глупости. Лошо Седларов
крити, не е нужно да се показват чуждоземни примери. Аз познавам и такива инвеститори в България. Инвестират 3 лева и си докарват 3 милиона за 1 седмица... от тото 2!
А фактът е че от времето на онази прословута доходност досега за 10 години твоят идол нищо не е спечелил! Печели само като дава платени съвети как да се печели на камилчетата!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Няма...ъъ... Джордж Сорос..Джими Роджърс.. Досега не съм ги чул да анализират 200 дневната МА
Те и да го правят няма да ти кажат Мислиш ли че Джордж Сорос , като тръгне да прави анализ ще го изтопоса всеки да го прочете преди самия той да е отиграл каквото и да е . Нали знаеш какъв ще е резултата ? Ти къде си чел анализи на Джордж Сорос ? Аз много се съмнявам че използва само фундаментален. Както и да е , не ми се спори
За теб 3-4 години сигурно са цяла вечност?! За мен не са... живко, от колко време търгуваш? На каква възраст е най-възрастния от тези 10 човека които познаваш?
Сигурен ли си че можеш да четеш ? Казах че има много такива хора , а някой от тях са автори и на доста книги , къде съм писал че ги познавам лично ?
А да , ти за имена питаше .... Робърт Пректър , Тони Пламър ,Александър Елдер ,Луис Борселино, Бил Уилямс , Линда Рашке , Джо Динаполи , Уилям Ган .....
А сега преди да пишеш пак ,влез и проучи тези хора какви анализи са използвали, а дали са успели ,всеки сам си преценя ....
Не съм сигурен, че те разбрах, за това питам - Имаш информация, че ФЕД продават злато? От къде е и може ли да споделиш нещо по-конкретно?
Иначе има разни такива слухове, но това се споменава съвсем между другото в така наречените fringe медии, така че и те нищо не знаят.
И още един последващ въпрос, ако отговора на първия е "Да" - не беше ли всичкото американско злато в treasury-то?
Когато на 8 декември златото от 1754 падна рязко на 1705, тогава по Ройтерс и Дау Джоунс излязоха новини, естествено слухове, че "запознати" казват, че ФЕД и BoE продават злато. След това, златото в рамките на 7-8 дни стигна 1550.
Тъй че, дали са продавали или не, това ниво трябва да се гледа. То е нещо като пивот по фундамента.
Аз пък не познавам някой който използва технически анализ да се е пенсионирал благополучно като е търгувал със собствени пари и за собствена сметка!
живко, във всеки един момент на където и да тръгне курса нагоре или надолу все ще има обяснение според техническия анализ... Това трябва да те накара да се замислиш сериозно. Аз специално, след дъъъъълги години мислене по въпроса съм достигнал до извода, че техническият анализ е създаден за обири на цацата... Направлява се мисленето на тълпата и се знае къде са групирани стоповете и се залагат съответните засади и капанчета. Много рядко напора на масата е толкова силен, че да скъса рибарската мрежа и да се озове нахранена и на свобода.
Аз пък не познавам някой който използва технически анализ да се е пенсионирал благополучно като е търгувал със собствени пари и за собствена сметка!
живко, във всеки един момент на където и да тръгне курса нагоре или надолу все ще има обяснение според техническия анализ... Това трябва да те накара да се замислиш сериозно. Аз специално, след дъъъъълги години мислене по въпроса съм достигнал до извода, че техническият анализ е създаден за обири на цацата... Направлява се мисленето на тълпата и се знае къде са групирани стоповете и се залагат съответните засади и капанчета. Много рядко напора на масата е толкова силен, че да скъса рибарската мрежа и да се озове нахранена и на свобода.
Технически анализ, фрактален анализ, генератори-оракули...... и накрая машината е.ава майката на играта, както при шаха....... Противника ти шахматист ходи 5 пъти на тоалетна по време на партията, при нашия случай не е нужно и да се ходи на тоалетна.........
Изглежда безнадеждно, ако играеш постоянно и по правилата........
Това че ти не познаваш хора които използват технически анализ и са печеливши в дългосрочен план не значи че няма .
За теб 3-4 години сигурно са цяла вечност?! За мен не са... живко, от колко време търгуваш? На каква възраст е най-възрастния от тези 10 човека които познаваш?
Коментар