dddd дай акъл и за простосмъртните. Къде продават/купуват по-изгодно от тавекса ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеТази цена на златото, която в момента следим скоро май няма да носи никакъв смисъл. Току виж в близко бъдеще се отвори тема - "Колко още ще се увеличи премията на Тавекс над борсовата цена", а именно:
http://www.zerohedge.com/news/second...g-client-funds
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеголям си герой....и колко тона сребро си купи...
И защо трябва да са тонове?
АМАН ОТ ЗЛОБАРИ!!!
Успех на всички все пак!
Йосифе може да са 1000лв,ама са си мои,честно спечелени!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениес две думи: "Кризата свърши!"I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
с две думи: "Кризата свърши!"
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеКой е фундаментът, който ти определяш като "мечи" за златото ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗдравей колега kritelin,
има и такъв сценарий разбира са. Затварял съм понякога позиции и на загуба. Ако нещата не се развиват по план и цените вървят силно в противопложната на мен посока мога и да затворя позицията. Най-вече зависи от фундамента.
В момента при Златото Фундамента натежава все повече в посока на голям спад. (лично мое мнение).
Успех!..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Здравей колега kritelin,
има и такъв сценарий разбира са. Затварял съм понякога позиции и на загуба. Ако нещата не се развиват по план и цените вървят силно в противопложната на мен посока мога и да затворя позицията. Най-вече зависи от фундамента.
В момента при Златото Фундамента натежава все повече в посока на голям спад. (лично мое мнение).
Успех!
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеСхема в твоята "търговска стратегия"има ли сценарий, при който казваш "сбърках" и затваряш и ако има кога настъпва той?
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпокойно.
Ти да не влизаш в дълги сега?
Схема в твоята "търговска стратегия"има ли сценарий, при който казваш "сбърках" и затваряш и ако има кога настъпва той?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеШема аз от доста време съм дълъг при среброто(даже и физическо си купих на 26.8$)
Ама какво да ти обеснявам
Пукай си златото и се радвай на демо сметката си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене мога да разбера кой левак го купува това смешно злато...дето и за дъвка не става...
големите спекуланти го пукат , но явно група от дребни псевдоспекуланти правят напук....и цената расте...Нали шема..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТи да не влизаш в дълги сега?
China gold imports from HK hit recordСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпокойно.
Ти да не влизаш в дълги сега?
големите спекуланти го пукат , но явно група от дребни псевдоспекуланти правят напук....и цената расте...Нали шема..
Коментар
Коментар