IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Колкото повече тръскат толкова по-дълбоко им влиза... Където и да ходи след 5 години 1 унция злато ще струва колкото Дау!
    Къде го прати Дау на 1000 бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Разклатиха джанката !!!
      Колкото повече тръскат толкова по-дълбоко им влиза... Където и да ходи след 5 години 1 унция злато ще струва колкото Дау!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        А сега от 1600 $ накъде???
        Не ме интересува.
        Аз миналата седмица си написах, че четвъртъка ще ми е важен.
        Още малко (към 1580) и ще изчезна от Пазара.
        После пак "дебнене".

Коментар

• А сега от 1600 $ накъде???

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Не си спомням от много време ден в който така лесно да можеха да се направят пари от късо злато в рамките на минути.
          ...

.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не си спомням от много време ден в който така лесно да можеха да се направят пари от късо злато в рамките на минути.

1. Вчера ЕЦБ нито намали лихвите, нито дори и намекна за ново LTRO.
            2. Днес БОЕ нито пипна лихвата, нито тяхното QE.
            3. За капак - PBOC точно с изявлението на БОЕ, свали лихвата с 25 пункта, което за по-умните означава, че Китайската компартия не предвижда нов тип китайско QE като през 2009-та.

4. Беше много елементарно да се предвиди, че Бен няма да обяви намерения за QE точно днес, а може би и в близко бъдеще.

Коментар

• Бернанке е пич!!!

Спука балона!!!

ПУКККККККККККККККККККккк!!!!

Коментар

• Разклатиха джанката !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vovatino Разгледай мнение
                  Няма как при положение, че ФЕД и ЕЦБ правят политика на "количествено улеснение" златото да е балонизирано....Всъщност балонизирани са валутите с някой изключения. Дългосрочният тренд на златото не дава нито един сигнал за пробив на възходящата тренд линия на седмична графика. Естествено, че ще дойде момент, когато ще е рентабилно да се излезе от металите, но според моето скромно мнение това няма да са близките няколко години. Да се търгува в образувалия се триъгълник е опасно мероприятие освен ако човек не го прави за "спорта".

Поздрави
                  и седмичната и месечната графика,са надолу.там е проблема
                  аз не си позволявам да го продавам.чакам схемата да го свали,че да си купя.за балонизирането на валутите си прав.въобще тая история със скъп долар и евтино злато по моето скромно мнение е доста измислена, СХЕМА...от Схемата и Мечката
                  Last edited by andi; 07.06.2012, 17:08.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Всъщност нали златото беше парите, как така ти пука на колко влизаш, а не ти пука след това наколко се продава
                    Е и таз добра... Когато имаш един актив не гледаш ли да го продадеш на колкото се може по-висока цена? И аз така. Като имам левчета гледам да ги разкарам на колкото се може по-висока цена и да им взема повече пари!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ти нали миналата година го изигра "депозита" като купи сребро на 47-48 $ .

Сега изтегли кредит за да купуваш Злато... Какви лихви плащаш и колко години ще го изплащаш този кредит??? От коя банка го изтегли?

п.с. пак почна да кудкудякаш по цял ден

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Взе да се натрупва нова лихва от левовите депозити, но май тоя път няма да имам късмет да падне малко цената на златото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Взе да се натрупва нова лихва от левовите депозити, но май тоя път няма да имам късмет да падне малко цената на златото?
                        Само трябва да почакаш малко

Всъщност нали златото беше парите, как така ти пука на колко влизаш, а не ти пука след това наколко се продава

Коментар

• Взе да се натрупва нова лихва от левовите депозити, но май тоя път няма да имам късмет да падне малко цената на златото?

Коментар

• Няма как при положение, че ФЕД и ЕЦБ правят политика на "количествено улеснение" златото да е балонизирано....Всъщност балонизирани са валутите с някой изключения. Дългосрочният тренд на златото не дава нито един сигнал за пробив на възходящата тренд линия на седмична графика. Естествено, че ще дойде момент, когато ще е рентабилно да се излезе от металите, но според моето скромно мнение това няма да са близките няколко години. Да се търгува в образувалия се триъгълник е опасно мероприятие освен ако човек не го прави за "спорта".

Поздрави

Коментар

• ПУКККККККККкккккккккк!!!

п.с. догодина под 1000 $

Коментар

• Хайде ПУКККкккккккккккк!!!

днес Златото на 1550 $

Коментар

Working...
                                X