IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега Han Krum,

освен клоуна Forex 'master' мисля, че повечето си изразяват личните мнения и т.н. Някои търгуват, други просто си анализират за лично удоволствие и т.н. Не мисля, че някой тук иска да се направи на по-велик от другите. Аз лично за мене си си търгувам и за мен е по-важно да съм на печалба, а кой какво казал и мисли не ме засяга толкова силно.

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Комплекси, комплексииии, кой от тримата ще се пооткаже от тези безмисленни диалози и триалози, кой е по-по-най......
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Днес слушах само Бен в началото ..."Гърция и Америка са много различни. Гърция си причини кризата, защото трябваше да осигурява постоянни заеми за да съществува.."

Какво повече....
      €-ти, американски флот

Коментар

• Днес слушах само Бен в началото ..."Гърция и Америка са много различни. Гърция си причини кризата, защото трябваше да осигурява постоянни заеми за да съществува.."

Какво повече....
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Физическо Злато

Тези дни (миналата седмица преди големия скок ) продадох 1/2 XAU на 89 лв./грам
          Веднага (същият ден) купих Британски Суверен на 83 лв./грам + Наполеон за 84 лв./грам
          Планирах да купя и още един Суверен и/или Наполеон обаче после дойде UP-чето
          Ама като гледам - добре съм направил че отложих покупката
          не е въпроса за левче или две на грам - важното е да има UP в акумулираното количество
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Комплекси, комплексииии, кой от тримата ще се пооткаже от тези безмисленни диалози и триалози, кой е по-по-най......
            На 1580 излязох от пазара.
            Сега се забавлявам. Ти какво точно искаш да кажеш, така и не мога да разбера....

П.П. Онзи ден (вчера май) ника Гари ви го написа какво ще става. Поздравявам го за поста.

П.П.2 - Поправям се за поста на Гари (сега го препрочетох). Той е прогнозирал "довиш" Бен, но не се случи. Няма нищо. Разсъжденията му бяха едно от малкото добри неща в тази тема през последните 2-3 месеца.
            Last edited by anon6706; 07.06.2012, 22:08.

Коментар

• Комплекси, комплексииии, кой от тримата ще се пооткаже от тези безмисленни диалози и триалози, кой е по-по-най......

Коментар

• Хайде и да ви поздравя с една песничка (внимателно четете текста). Заместете мислено в текста думата "metal" с "gold" и става много забавно.

Brothers Of Metal

http://www.youtube.com/watch?v=Ns6MBQXtyMk
                Last edited by anon6706; 07.06.2012, 21:58.

Коментар

• Както вървят нещата, по-добре е къси XAU/EUR, вместо XAU/USD.
                  Тъкмо и суапът при тези къси е по-сладък.

П.П. Майсторе, ЕЦБ ще те удари много лошо.....

Коментар

• Колега,

признай си, че те предупредих, че няма смисъл да теглиш кредит и да купуваш Злато?

признай си

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Много съм те наплашил нещо, шемета?!... В много добро настроение съм.

Ти днес следобяд пи ли си хапченцата? Пак нещо бълнуваш... Ту че съм теглил кредит, ту че съм купувал акции на ФВ... Нещо си превъзбуден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      много си нервен!
                      Много съм те наплашил нещо, шемета?!... В много добро настроение съм.

Ти днес следобяд пи ли си хапченцата? Пак нещо бълнуваш... Ту че съм теглил кредит, ту че съм купувал акции на ФВ... Нещо си превъзбуден.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex 'master'

много си нервен!!!

Неприятно е да гледаш как падащото Злато ти яде кредита, който изтегли!

Предупредих те!!!

Ще го изиграеш и него! И накрая ще останеш без никви пари и ще връщаш цял живот!

П.с. т.е. цял живот ще си роб и ще работиш за Капиталистите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          анонимов, ти кога изпълзя от дупката в която се бе скрил? Закривай късото макар и малко на загуба щото има всички шансове да ядеш дебело дърво ако продължаваш да го стискаш!
                          Не се притеснявай. Пак се скривам в дупката си.
                          Пиши си на воля.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Между другото...
                            анонимов, ти кога изпълзя от дупката в която се бе скрил? Закривай късото макар и малко на загуба щото има всички шансове да ядеш дебело дърво ако продължаваш да го стискаш!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Не си спомням от много време ден в който така лесно да можеха да се направят пари от късо злато в рамките на минути.

1. Вчера ЕЦБ нито намали лихвите, нито дори и намекна за ново LTRO.
                              2. Днес БОЕ нито пипна лихвата, нито тяхното QE.
                              3. За капак - PBOC точно с изявлението на БОЕ, свали лихвата с 25 пункта, което за по-умните означава, че Китайската компартия не предвижда нов тип китайско QE като през 2009-та.

4. Беше много елементарно да се предвиди, че Бен няма да обяви намерения за QE точно днес, а може би и в близко бъдеще.
                              Между другото, след изказването на Бен и горните 3 точки, има много хляб в кросовете на паунда и еврото (дълги) с къмодити валутите. Само с канадеца е малко под въпрос до утрешната безработица там.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Къде го прати Дау на 1000 бре?
                                Кви 1000 ти се привиждат, бре?...

През изминалите 10 години Дау си стои все на тези нива каквито е сега. Ако и през следващите 5 си остане на 12К това означава, че 1 унция злато тогава ще е 12К долара!

ПП - Запомни датата на която съм го казал!

Коментар

Working...
                                X