IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Тук вечерта е имало голямо ПУКККККкккккккканее... Злото са го съборили до 1553 $. Значи пътят към 1400 $ е отворен .

Пуккккккккккк!!!
    ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Колега Гари,

ти да не удължи/купи Злато тия дни и спадът за последния половин ден да ти отнесе позицията . Още от рано сутрин да почваш със закачки без някога въобще да съм ти казал нещо, дори без някога да съмкоментирал някой твой пост ме навява на мисълта, че спада на Златото от последния ден ти се е отразил зле .

Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение

...
      Честно казано, мисля, че и сега някой плаща за тази твоя форумна активност. Човек, който печели от търговията си, няма нужда да си вдига егото всеки път когато позицията мръдне малко в неговата посока.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Когато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.
        И как не разпозна себе си в тия форумни тролове и спамери? Защото в момента си начело в списъка. Един въпрос към тебе - ще те дразни ли някой, който нонстоп пише едно и също нещо и само запълва страниците? Сигурен съм, че да. Ето, точно такъв си ти.

На мене, като на стар форумец, стилът ти ми напомня на някогашния ПЕПИ - това беше някакъв платен спамер на Капман, който всеки ден пишеше по 100 хвалебствени поста за Мостстрой и Пътищата. Честно казано, мисля, че и сега някой плаща за тази твоя форумна активност. Човек, който печели от търговията си, няма нужда да си вдига егото всеки път когато позицията мръдне малко в неговата посока.

Коментар

• Тук вечерта е имало голямо ПУКККККкккккккканее... Злото са го съборили до 1553 $. Значи пътят към 1400 $ е отворен .

Пуккккккккккк!!!

Коментар

Аз съм също от доста отдавна на БФБ.
            Завалията... Не е чудно, че си изкукал...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              В % на големи загуби, що ти от кой си....
              в процент на покрити загуби.сега се бутам да се нахендря до оня% дето не ги познаваш.ама вие със схемата си отворихте приказка за някво БФБ..аз това животно БФБ не го познавам.тъй че...спирам да се меша и да подпитвам
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• "Пукчо" ...честито заслужил бря
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Колега,

виж сега... аз ще бъда в момента директен... ще ти кажа директно, т.к. последно време виждам, че си доста закачлив по темите във форума

Ти си стар в този форум и си отдавна на борсата (не си от месец-два, година или две). Аз съм също от доста отдавна на БФБ. Когато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.

Доколкото си спомням, ти беше доста силен ентусиаст за акциите на БФБ даже след пика от 2007-а...имам впредвид ти беше все още ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а. Даже си спомням някои акции, които купуваше и им беше фен (в момента не искам да споменавам). Т.ч. какво искам да кажа... Аз съм си дал всичките сделки при Златото за последните 1-а година и няколко месеца. Не знам от къде имаш подигравателен тон към мен като казваш "Ами ако си на печалба, тя ще е временна, но едва ли, тук печеливши няма". Мога да ти кажа директно...Много се бъркаш . Можеш да бъдеш сигурен, че съм на печалба и можеш да бъдеш сигурен, че ще остана на печалба , колкото и странно да ти звучи. Аз разбирам защо на теб ти е неприятно да гледаш или дори да си представиш, че някой печели от международните пазари - това е поради факта, че ти си остана ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а и т.н.... и премина в загуби и средствата са ти блокирани там и гледаш как някои печелят на международните пазари, а ти вече няколко години си стискаш акциите на БФБ и портфейла ти не само не генерира нищо, а ти се свива... Затова и при теб се образува в последно време този закачлив и хаплив тон. Но това си е лично ваш проблем....който от старите на БФБ не се усети на време да се махне и да почака докато отново влезне си е лично негов проблем. Инвестициите/спекулата и т.н. не е за всеки . т.ч. Колега както ти казах в началото, аз ще бъда директен, т.к. много често почна да пишеш и ти контра на много хора, което не ти отговаря на тебе, в началото ти не беше такъв...затова ти казвам в прав текст - това, че ти си държа акциите на БФБ и купува през 2008-а, 2009-а и т.н. и ти се стопи портфейла и гледаш как някой печели на международните пазари по време на "кризата" си е лично твой проблем с който трябва да се примериш. Не трябва да завиждаш! Нито ти си най-умният, нито аз...но гледай да си управляваш парите смислено!!!

Успех и умната!
                  Това ми стига за заключение, а ти само можеш да си продължаваш с демо постовете за златото, което ВИНАГИ е в другата посока от твоята......ама има един лаф ако повтаряш нещо като развалена плоча, рано или късно ще стане, жалко, че нямаш реал акаунт , ама давай все така оптимистично....

Коментар

• Колега,

виж сега... аз ще бъда в момента директен... ще ти кажа директно, т.к. последно време виждам, че си доста закачлив по темите във форума

Ти си стар в този форум и си отдавна на борсата (не си от месец-два, година или две). Аз съм също от доста отдавна на БФБ. Когато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.

Доколкото си спомням, ти беше доста силен ентусиаст за акциите на БФБ даже след пика от 2007-а...имам впредвид ти беше все още ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а. Даже си спомням някои акции, които купуваше и им беше фен (в момента не искам да споменавам). Т.ч. какво искам да кажа... Аз съм си дал всичките сделки при Златото за последните 1-а година и няколко месеца. Не знам от къде имаш подигравателен тон към мен като казваш "Ами ако си на печалба, тя ще е временна, но едва ли, тук печеливши няма". Мога да ти кажа директно...Много се бъркаш . Можеш да бъдеш сигурен, че съм на печалба и можеш да бъдеш сигурен, че ще остана на печалба , колкото и странно да ти звучи. Аз разбирам защо на теб ти е неприятно да гледаш или дори да си представиш, че някой печели от международните пазари - това е поради факта, че ти си остана ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а и т.н.... и премина в загуби и средствата са ти блокирани там и гледаш как някои печелят на международните пазари, а ти вече няколко години си стискаш акциите на БФБ и портфейла ти не само не генерира нищо, а ти се свива... Затова и при теб се образува в последно време този закачлив и хаплив тон. Но това си е лично ваш проблем....който от старите на БФБ не се усети на време да се махне и да почака докато отново влезне си е лично негов проблем. Инвестициите/спекулата и т.н. не е за всеки . т.ч. Колега както ти казах в началото, аз ще бъда директен, т.к. много често почна да пишеш и ти контра на много хора, което не ти отговаря на тебе, в началото ти не беше такъв...затова ти казвам в прав текст - това, че ти си държа акциите на БФБ и купува през 2008-а, 2009-а и т.н. и ти се стопи портфейла и гледаш как някой печели на международните пазари по време на "кризата" си е лично твой проблем с който трябва да се примериш. Не трябва да завиждаш! Нито ти си най-умният, нито аз...но гледай да си управляваш парите смислено!!!

Успех и умната!

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Ами ако си на печалба, тя ще е временна , но едва ли, тук печеливши няма или ти си от онзи 1% които печелят и всеки знае за тях, ама никой не ги е виждал....
                    Без отрицателни чувства...

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      голям модел си
                      ти в кой % си нареден.ако искаш да се запознаем
                      В % на големи загуби, що ти от кой си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Ами ако си на печалба, тя ще е временна , но едва ли, тук печеливши няма или ти си от онзи 1% които печелят и всеки знае за тях, ама никой не ги е виждал....
                        голям модел си
                        ти в кой % си нареден.ако искаш да се запознаем
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Колега Han Krum,

освен клоуна Forex 'master' мисля, че повечето си изразяват личните мнения и т.н. Някои търгуват, други просто си анализират за лично удоволствие и т.н. Не мисля, че някой тук иска да се направи на по-велик от другите. Аз лично за мене си си търгувам и за мен е по-важно да съм на печалба, а кой какво казал и мисли не ме засяга толкова силно.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Извинявай, но разсъждаваш като таксиметров шофьор.....
                            Какво общо имат доказаните залежи на среброто и златото с тяхната цена?! (щото предполагам, че с това са те зарибили манипулаторите, щом използваш съотношения).
                            Не познавам 'манипулаторите'..Бих се радавал ако помогнеш да ги срещна

Твърдението ми е базирано на исторически факти..
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Ценните метали на тези нива са си далавера..особено среброто.. 1:55 съотношение злато:сребро
                              Извинявай, но разсъждаваш като таксиметров шофьор.....
                              Какво общо имат доказаните залежи на среброто и златото с тяхната цена?! (щото предполагам, че с това са те зарибили манипулаторите, щом използваш съотношения).

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                Тези дни (миналата седмица преди големия скок ) продадох 1/2 XAU на 89 лв./грам
                                Веднага (същият ден) купих Британски Суверен на 83 лв./грам + Наполеон за 84 лв./грам
                                Планирах да купя и още един Суверен и/или Наполеон обаче после дойде UP-чето
                                Ама като гледам - добре съм направил че отложих покупката
                                не е въпроса за левче или две на грам - важното е да има UP в акумулираното количество
                                Ценните метали на тези нива са си далавера..особено среброто.. 1:55 съотношение злато:сребро
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X