Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колега Гари,
ти да не удължи/купи Злато тия дни и спадът за последния половин ден да ти отнесе позицията . Още от рано сутрин да почваш със закачки без някога въобще да съм ти казал нещо, дори без някога да съмкоментирал някой твой пост ме навява на мисълта, че спада на Златото от последния ден ти се е отразил зле .
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
...
Честно казано, мисля, че и сега някой плаща за тази твоя форумна активност. Човек, който печели от търговията си, няма нужда да си вдига егото всеки път когато позицията мръдне малко в неговата посока.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКогато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.
На мене, като на стар форумец, стилът ти ми напомня на някогашния ПЕПИ - това беше някакъв платен спамер на Капман, който всеки ден пишеше по 100 хвалебствени поста за Мостстрой и Пътищата. Честно казано, мисля, че и сега някой плаща за тази твоя форумна активност. Човек, който печели от търговията си, няма нужда да си вдига егото всеки път когато позицията мръдне малко в неговата посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз съм също от доста отдавна на БФБ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеВ % на големи загуби, що ти от кой си....Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега,
виж сега... аз ще бъда в момента директен... ще ти кажа директно, т.к. последно време виждам, че си доста закачлив по темите във форума
Ти си стар в този форум и си отдавна на борсата (не си от месец-два, година или две). Аз съм също от доста отдавна на БФБ. Когато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.
Доколкото си спомням, ти беше доста силен ентусиаст за акциите на БФБ даже след пика от 2007-а...имам впредвид ти беше все още ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а. Даже си спомням някои акции, които купуваше и им беше фен (в момента не искам да споменавам). Т.ч. какво искам да кажа... Аз съм си дал всичките сделки при Златото за последните 1-а година и няколко месеца. Не знам от къде имаш подигравателен тон към мен като казваш "Ами ако си на печалба, тя ще е временна, но едва ли, тук печеливши няма". Мога да ти кажа директно...Много се бъркаш . Можеш да бъдеш сигурен, че съм на печалба и можеш да бъдеш сигурен, че ще остана на печалба , колкото и странно да ти звучи. Аз разбирам защо на теб ти е неприятно да гледаш или дори да си представиш, че някой печели от международните пазари - това е поради факта, че ти си остана ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а и т.н.... и премина в загуби и средствата са ти блокирани там и гледаш как някои печелят на международните пазари, а ти вече няколко години си стискаш акциите на БФБ и портфейла ти не само не генерира нищо, а ти се свива... Затова и при теб се образува в последно време този закачлив и хаплив тон. Но това си е лично ваш проблем....който от старите на БФБ не се усети на време да се махне и да почака докато отново влезне си е лично негов проблем. Инвестициите/спекулата и т.н. не е за всеки . т.ч. Колега както ти казах в началото, аз ще бъда директен, т.к. много често почна да пишеш и ти контра на много хора, което не ти отговаря на тебе, в началото ти не беше такъв...затова ти казвам в прав текст - това, че ти си държа акциите на БФБ и купува през 2008-а, 2009-а и т.н. и ти се стопи портфейла и гледаш как някой печели на международните пазари по време на "кризата" си е лично твой проблем с който трябва да се примериш. Не трябва да завиждаш! Нито ти си най-умният, нито аз...но гледай да си управляваш парите смислено!!!
Успех и умната!
Коментар
-
Колега,
виж сега... аз ще бъда в момента директен... ще ти кажа директно, т.к. последно време виждам, че си доста закачлив по темите във форума
Ти си стар в този форум и си отдавна на борсата (не си от месец-два, година или две). Аз съм също от доста отдавна на БФБ. Когато през 2007-а, 2008-а се навъдиха различни форумни тролове и ентусиасти, си направих ник Shemata, за да не пиша със стария си и истинското име, т.к. форума до преди да почне бума на 2007-а беше съвсем друг и доста по-различен. През 2008-а започна да деградира и по време на кризата доста хора се изнервиха и форума деградира тотално и в момента е пълна свинщина.
Доколкото си спомням, ти беше доста силен ентусиаст за акциите на БФБ даже след пика от 2007-а...имам впредвид ти беше все още ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а. Даже си спомням някои акции, които купуваше и им беше фен (в момента не искам да споменавам). Т.ч. какво искам да кажа... Аз съм си дал всичките сделки при Златото за последните 1-а година и няколко месеца. Не знам от къде имаш подигравателен тон към мен като казваш "Ами ако си на печалба, тя ще е временна, но едва ли, тук печеливши няма". Мога да ти кажа директно...Много се бъркаш . Можеш да бъдеш сигурен, че съм на печалба и можеш да бъдеш сигурен, че ще остана на печалба , колкото и странно да ти звучи. Аз разбирам защо на теб ти е неприятно да гледаш или дори да си представиш, че някой печели от международните пазари - това е поради факта, че ти си остана ентусиаст за акциите на БФБ през 2008-а, 2009-а и т.н.... и премина в загуби и средствата са ти блокирани там и гледаш как някои печелят на международните пазари, а ти вече няколко години си стискаш акциите на БФБ и портфейла ти не само не генерира нищо, а ти се свива... Затова и при теб се образува в последно време този закачлив и хаплив тон. Но това си е лично ваш проблем....който от старите на БФБ не се усети на време да се махне и да почака докато отново влезне си е лично негов проблем. Инвестициите/спекулата и т.н. не е за всеки . т.ч. Колега както ти казах в началото, аз ще бъда директен, т.к. много често почна да пишеш и ти контра на много хора, което не ти отговаря на тебе, в началото ти не беше такъв...затова ти казвам в прав текст - това, че ти си държа акциите на БФБ и купува през 2008-а, 2009-а и т.н. и ти се стопи портфейла и гледаш как някой печели на международните пазари по време на "кризата" си е лично твой проблем с който трябва да се примериш. Не трябва да завиждаш! Нито ти си най-умният, нито аз...но гледай да си управляваш парите смислено!!!
Успех и умната!
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАми ако си на печалба, тя ще е временна , но едва ли, тук печеливши няма или ти си от онзи 1% които печелят и всеки знае за тях, ама никой не ги е виждал....
Без отрицателни чувства...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеголям модел си
ти в кой % си нареден.ако искаш да се запознаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАми ако си на печалба, тя ще е временна , но едва ли, тук печеливши няма или ти си от онзи 1% които печелят и всеки знае за тях, ама никой не ги е виждал....
Без отрицателни чувства...
ти в кой % си нареден.ако искаш да се запознаемИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Han Krum,
освен клоуна Forex 'master' мисля, че повечето си изразяват личните мнения и т.н. Някои търгуват, други просто си анализират за лично удоволствие и т.н. Не мисля, че някой тук иска да се направи на по-велик от другите. Аз лично за мене си си търгувам и за мен е по-важно да съм на печалба, а кой какво казал и мисли не ме засяга толкова силно.
Без отрицателни чувства...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИзвинявай, но разсъждаваш като таксиметров шофьор.....
Какво общо имат доказаните залежи на среброто и златото с тяхната цена?! (щото предполагам, че с това са те зарибили манипулаторите, щом използваш съотношения).
Твърдението ми е базирано на исторически факти..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЦенните метали на тези нива са си далавера..особено среброто.. 1:55 съотношение злато:сребро
Какво общо имат доказаните залежи на среброто и златото с тяхната цена?! (щото предполагам, че с това са те зарибили манипулаторите, щом използваш съотношения).
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТези дни (миналата седмица преди големия скок ) продадох 1/2 XAU на 89 лв./грам
Веднага (същият ден) купих Британски Суверен на 83 лв./грам + Наполеон за 84 лв./грам
Планирах да купя и още един Суверен и/или Наполеон обаче после дойде UP-чето
Ама като гледам - добре съм направил че отложих покупката
не е въпроса за левче или две на грам - важното е да има UP в акумулираното количествоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар