Първоначално изпратено от benassi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Forex Master; 08.06.2012, 12:45.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
няма начин да не видите че поддръжката на златото е изкуствена.
Напр, тази сряда цял ден "стои" на 1627, после на 1637 и после на 1620.
Вчера - половината ден само на 1620, после само 1590.
Няма как при този маркет графиката да е точна хоризонтална линия ......или само две или три хоризонтални линии за цяяяял ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМожеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе може подем и падане на акцииБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеГари,
разбирам те, че си изнервен, но говориш работи на които и сам не си вярваш .
В каква брокерска къща да работя??? Нещо не мога да ти разбера становището, т.к. никога не съм работил в такива фирми или компании и нямам за цел...
Но ми стана интересно ти какво си си втълпил? Какво си мислиш, че работя и на каква длъжност и какви са ми функциите???
Очевидно е, че нямаш реална сметка. Всичките ти печалби и загуби са само въображаеми.
Не знам дали шефовете ти нареждат да пишеш тука простотии или е твоя лична инициатива, но определено се опитваш да манипулираш хората. Един стандартен играч на тия пазари не може да има за цел да манипулира другите около него. Колкото и да убеждавам някого тука, че злато, петрол или Дау ще вървят нагоре или надолу, това няма как да повлияе на истинските котировки. Така че няма смисъл да го правя. От манипулации полза могат да имат единствено посредници, които играят срещу клиентите си. За съжаление има такива.
Мисля, че достатъчно съм те анализирал и не мисля да влизам в полемика с тебе. Прав си, че съм изнервен - изнервен от тъпотиите, които чета тука. И ако се върнеш малко назад в темата, ще видиш, че цялото това пропадане на златото го бях предсказал преди 2 дни. Така че не съм загубил нищо. След 20-и може да е и под 1550. И тогава ще е идеално за купуване.
Коментар
-
Mоже!!!
ако инвеститорите са надценили и са очаквали по-голям подем... то е нормално да има корекция. Но реално погледнато в момента индексите в САЩ са паднали от последните си върхове с около 5-8 %, а за този период ръста на $ спрямо Еврото е около 5-8 %....т.ч. реално покупателната способност на един индекс не се е изменила (зависи как ги разглеждаш нещата).
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе може подем и падане на акции.. от какво ще е подема тогава .. Сигурно от долара ..аМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре майсторе. Американската икономика и така е в подем. Що им е да печатат пари. За да ти е кеф на тебе ли. Какво като падат акциите. Ще падат, ще падат, докато си намерят дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре майсторе. Американската икономика и така е в подем. Що им е да печатат пари. За да ти е кеф на тебе ли. Какво като падат акциите. Ще падат, ще падат, докато си намерят дъното.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениешемата и хасан пак не са спали снощи... Зор... Зор...
Абе шматароци, толкова ли не схванахте, че по-евтино злато означава срив на фондовия пазар? Никой нама да допусне Дау да се срине... Фед и ЕЦБ ще печатат пари до второ пришествие! Ето защо златото никога няма да поевтинее! Посоката е само нагоре! Всяка корекция ще бъде посрещната с радост от купувачите на злато!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Гари,
разбирам те, че си изнервен, но говориш работи на които и сам не си вярваш .
В каква брокерска къща да работя??? Нещо не мога да ти разбера становището, т.к. никога не съм работил в такива фирми или компании и нямам за цел...
Но ми стана интересно ти какво си си втълпил? Какво си мислиш, че работя и на каква длъжност и какви са ми функциите???
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеНе съм ти колeга, ПЕПИ. Не работя в брокерска къща и нямам за цел да заблуждавам клиентите.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Кудкудяк,
ти в 9:00 ли си на работата??? Как не са те уволнили още??? Ти по цял ден пишеш по форумите и не си гледаш работата. Замисляш ли се, че ако те уволнят и няма да можеш да си плащаш кредита, който изтегли и купува Злато . Май и работата си я подкара на хазарт.
А сега малко по-сериозно и относно щуротията, която си написал :
ФЕД не печата пари, за да балонизират Акции, Индекси (Dow Jones, S&P, и т.н.). ФЕД се грижат не за индексите, а за реалната икономика на САЩ. Т.ч. там на една шепа спекуланти или заблудени "инвеститори" им паднали акциите... ФЕД въобще не ги интересува. Тия шматки дето са купували скъпи акции да ходят да работят, а не да се занимават с акции и борси като не разбират. ФЕД ги интересува безработицата, БВП, инфлацията, производството и т.н. Ако следиш макро-данните на САЩ можеш да забележиш, че за последните 3-и години има много големи подобрения. Т.ч. ФЕД си вършат работата изключително добре, а и американските индекси са на изключително добри нива... не виждам какъв ти е проблема .
А ти Forex "master" по-добре през следващите 5 години се запиши на курс по английски, за да можеш един ден спокойно да гледаш и слушаш срещите на ФЕД, Бернанке и т.н. и да можеш да чуеш, когато казват, че няма да има повече QE-та и QE -та нито са повече опция за решаване на иконом. проблеми в САЩ в момента нито се обсъждат повече .
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениешемата и хасан пак не са спали снощи... Зор... Зор...
Абе шматароци, толкова ли не схванахте, че по-евтино злато означава срив на фондовия пазар? Никой нама да допусне Дау да се срине... Фед и ЕЦБ ще печатат пари до второ пришествие! Ето защо златото никога няма да поевтинее! Посоката е само нагоре! Всяка корекция ще бъде посрещната с радост от купувачите на злато!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХайде и да ви поздравя с една песничка (внимателно четете текста). Заместете мислено в текста думата "metal" с "gold" и става много забавно.
Brothers Of Metal
http://www.youtube.com/watch?v=Ns6MBQXtyMk
Иначе поздрави за избора на група, любимци са ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеНе съм ти колeга, ПЕПИ. Не работя в брокерска къща и нямам за цел да заблуждавам клиентите.
Коментар
-
шемата и хасан пак не са спали снощи... Зор... Зор...
Абе шматароци, толкова ли не схванахте, че по-евтино злато означава срив на фондовия пазар? Никой нама да допусне Дау да се срине... Фед и ЕЦБ ще печатат пари до второ пришествие! Ето защо златото никога няма да поевтинее! Посоката е само нагоре! Всяка корекция ще бъде посрещната с радост от купувачите на злато!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Гари,Last edited by Гари; 08.06.2012, 09:49.
Коментар
Коментар