IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златото на 1700 $ ???

нещо е объркало посоката .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
      от: bertram преди 18 часа
      Всъщност авторът е в грешка... холда не падна с 7% заради евролийз облигационната, а падна защото се ядосах, че мазератито ми вдига само 250 км и продадох малко акции за назидание....
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...igacii,131206/
      не знам дали си схванал иронията в коментара ми
      идеята е съвсем друга, но който следи отвърте нещата знае за какво иде реч.
      успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        ако не си усетил се забавлявам в смисъл майтапя те, но съм в настроение

принципно за ракетите си прав,че са приземени, но имам и други интересни моменти
        тия дни ме засърбя лявото ухо (червен S&P) та викам чакай малко да се хеджирам

http://www.google.com/finance?q=NYSEARCA:UVXY#

това ми докара % доходност колкото твоя депозит за 2010-2011-2012 и хем не е злато, но е защита на позициите в акции (особено любимите ми финански)

лека

ПП да уточня, че тая лудория я използвам за да се предпазя от някое 'мяу' при финанските
        от: bertram преди 18 часа
        Всъщност авторът е в грешка... холда не падна с 7% заради евролийз облигационната, а падна защото се ядосах, че мазератито ми вдига само 250 км и продадох малко акции за назидание....
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...igacii,131206/

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/some-o...ver-volatility

Коментар

• липсва ми вече

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Абсолютно... Само че тая свърши още през 2008 г. И никога повече няма да се върне! Причините съм ги обяснявал 55 пъти!

Ей това му разправях на шемата още преди 1 година. Да продаваш злато и да купуваш акции е възможно най-губещото начинание... Причината е, че когато златото пада акциите ще падат още повече, а когато акциите качват златото ще качва още повече!

Къде е ШЕМЕТААААА ПУУУ....................К

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Остави ги, те ако си докарваха некаква доходност въобще, щеха да са на Хаваите, а не у некакъв форум
              Хахаха, да не се окаже че вие имате тениски с надпис: „Не съм безработен, а професионален Играчъ”
              Last edited by prodigal; 06.03.2012, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Де се вика, дежа ву... Имаше тука едни твои приятели по неволя, къде се хеджираха с противоположни позиции. След време затваряха печелившата позиция, а губещата я оставяха да отлежава. Това обаче не им пречеше като теб да се хвалят каква доходност си докарват...
                Май говориш тук за мен.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Де се вика, дежа ву... Имаше тука едни твои приятели по неволя, къде се хеджираха с противоположни позиции. След време затваряха печелившата позиция, а губещата я оставяха да отлежава. Това обаче не им пречеше като теб да се хвалят каква доходност си докарват...
                  Всяко едно инвестиционно решение носи риск спор няма... въпросът е като теглиш чертата да си на +

ако си без риск..няма да имаш и печалба, а за загубата инфлацията ще се погрижи..най-малкото..

Коментар

• С условието че Бертрам е пичага, защото взира други инвестиции освен влога, ще кажа, че петрола от 2008-ма насам колко е нагоре-надолу? Така ще е и със златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Остави ги, те ако си докарваха некаква доходност въобще, щеха да са на Хаваите, а не у некакъв форум
                      ае..Хаваи там...много духа..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Коментар

това ми докара % доходност колкото твоя депозит
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

бертрамков, нещо много ти се е насъбрало в момента. Цените на ракетите падат... Зор, а?... Вземи си една почивка да не ми тежиш на съвеста!
                            ако не си усетил се забавлявам в смисъл майтапя те, но съм в настроение

принципно за ракетите си прав,че са приземени, но имам и други интересни моменти
                            тия дни ме засърбя лявото ухо (червен S&P) та викам чакай малко да се хеджирам

http://www.google.com/finance?q=NYSEARCA:UVXY#

това ми докара % доходност колкото твоя депозит за 2010-2011-2012 и хем не е злато, но е защита на позициите в акции (особено любимите ми финански)

лека

ПП да уточня, че тая лудория я използвам за да се предпазя от някое 'мяу' при финанските

Коментар

форката е кръстоска между Спилбърг/Жириновски/Фидел
                              Ернесто Гевара от Росарио
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

форката е кръстоска между Спилбърг/Жириновски/Фидел
                                бертрамков, нещо много ти се е насъбрало в момента. Цените на ракетите падат... Зор, а?... Вземи си една почивка да не ми тежиш на съвеста!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X