IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    ааа не... Давам нива до които може да се качи. Ако мине едно, следващото ...
    да, ясно, пошегувах се лекичко
    успех

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      много ме кефи как и корекциите на корекциите си предсказъл
      ааа не... Давам нива до които може да се качи. Ако мине едно, следващото ...
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от octacomm Разгледай мнение
        Извод: Справедливата цена на златото е по-ниска от текущата пазарна.
        А изчислена по твоята методология, каква е справедливата цена на една 100-доларова банкнота в момента?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• много ме кефи как и корекциите на корекциите си предсказъл

Коментар

• Злато: Анализ и пазар на злато http://zlato.dir.bg/_wm/pbasic/?df=643615

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от octacomm Разгледай мнение
              Здравейте,
              Прикачам тук графика за справедливата стойност на златото.

Теоретична стойност на златото – 2011 – Цена на златото (средна годишна стойност) - Теоретична стойност на златото

Който се интересува да види целият анализ може да посети уеб сайтът ми на:
              http://octafinance.com/2011/08/fair-...-an-insurance/

Извод: Справедливата цена на златото е по-ниска от текущата пазарна. Златото е добра застраховка, но сравнително скъпа. Ако нямате злато във вашето портфолио, то е добре при допълнителна корекция да закупите. Златото е добра инвестиция само ако се купува на цена под справедливата или около $1025/ унция. Лично аз ще поема риска да купя злато по-скъпо от справедливата му стойност (около $1100-1200/унция) като застраховка, ако разбира се видим такава цена.
              Подобни анализи ги смениха масово в мрежата, през април май, със справедлива цена доста близо до текущата Ако трябва да дам подобен за акции, ще са много подценени. Както и да е, този не е лош анализ, тоест мисленето ми е подобно на това на автора.

Коментар

• справедлива стойност на златото

Здравейте,
                Прикачам тук графика за справедливата стойност на златото.

Теоретична стойност на златото – 2011 – Цена на златото (средна годишна стойност) - Теоретична стойност на златото

Който се интересува да види целият анализ може да посети уеб сайтът ми на:
                http://octafinance.com/2011/08/fair-...-an-insurance/

Извод: Справедливата цена на златото е по-ниска от текущата пазарна. Златото е добра застраховка, но сравнително скъпа. Ако нямате злато във вашето портфолио, то е добре при допълнителна корекция да закупите. Златото е добра инвестиция само ако се купува на цена под справедливата или около $1025/ унция. Лично аз ще поема риска да купя злато по-скъпо от справедливата му стойност (около $1100-1200/унция) като застраховка, ако разбира се видим такава цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  мисля че в края на пързалката може да видим и цени, които да са доста по ниски от себестойността.
                  Себестойността на една 100-доларова банкнота е 7 цента! Къде ли ще бъде цената на златото, когато цената на една 100-доларова банкнота отиде близо до себестойността и? А?!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Как е юнаци........... скъсявахте ли го злото на 1500 ?!

Балон.... балон......... пък май ще мине 2000 до края на годината.

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Тъй като с изключение на някои приложения при които не се харчи много, общо взето златото е безполезна дрънкулка, мисля че в края на пързалката може да видим и цени, които да са доста по ниски от себестойността.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мине се не мине време и балона вземе, че направи по някоя издишка!
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Златото е един от най-големите балони за годината .
                          Тъй като с изключение на някои приложения при които не се харчи много, общо взето златото е безполезна дрънкулка, мисля че в края на пързалката може да видим и цени, които да са доста по ниски от себестойността.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Златото е един от най-големите балони за годината .
                            Аххаааа ........
                            Особено ако не си участвал в надуването му
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Златото е един от най-големите балони за годината .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• http://goldsilver.com/news/no-longer...-liquid-asset/

Ето още едно потвърждение, че за някой институции, златото е пари, а това до голяма степен прави ирелевантен въпроса за производствените цени.

Коментар

Working...
                                X