Първоначално изпратено от kritelin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДокато цената на нефта стои на тези нива, златото и среброто е за покупки при всяко пропадане! Ако нефта се катурне това означава, че навлизаме в неуправлямата част на кризата, която е характерна с това че ще има рязко пропадане на фондовите пазари след което ще последва хиперинфлационен взрив на суровините, нефта и благородните метали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ аз. Но не се газирай - циреят беше набрал много гной и ся кат пукна до Гергьовден го виждам под 1460
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеАнгличаните са по-напреднали от американците в посока помпане на активи, финансов пазар..и участието му в формирането на един кух БВПI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениец..няма нищо лошо да се развиваш. Лошото дойде от безумията на BOJ след това да се старае да държи цените на активите високи, чрез финансови инжекции. Същото, което го правят и в САЩ в момента. Все едно да се пуксаш по надолнижщето на пълна спирачка и от време на време да отпусакаш..ами може и да стигнеш до долу по два начина - сети се кои са...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЯпония не е света. Японците паднаха жертва на собственото си брутално развитие. Все едно да караш ямаха 1000 кубика с 300км по магистралата...ама без каска...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДоларът ще разбие всички илюзии този месец..ако ББ не дръпне шалтера в панически момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениебъфете, Япония 15 години е в криза благодарение на умнотиите на тамошните финансови гурота, които и до ден днешен си мислят, че могат да излязат от блатото като се теглят за косата... колко още да е 'временна'..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебъркаш пич,
това дето си го написал важи само за времена на кризи, а те не са постоянни... минат ли кризите златото се успива на дадено ниво, а акциите почват да катерят...коя по-бързо коя по-бавно...
ходи се наплискай със студена вода и кажи пред огледалото "кризите са временни" три пъти... и после си прави генерални заключения
аз лично като го гледам исторически чарта на златото си мисля, че сега може да иде макс до към 2000 (ако въобще бие 1800) след което да каже мяу и да иде за един тест на 1000...там някъде или малко под или малко над да се успокои и идните години(!) да е на тези нива... при следващата криза...дали ще е китайския балон или американската суперинфлация... ще иде на 3000 примерно...и историята се повтаря..но говорим за след много години
поздрави и умната
ПП ако ме послушаш да не се набутваш сега с физическо злато може да черпиш някой ден.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение.Дали си на Демо или на реална няма значение,понеже ти си спазваш Схемата-Системата и това те води до добри резултати.А това е най важното за всеки от насI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбсолютно... Само че тая свърши още през 2008 г. И никога повече няма да се върне! Причините съм ги обяснявал 55 пъти!
Ей това му разправях на шемата още преди 1 година. Да продаваш злато и да купуваш акции е възможно най-губещото начинание... Причината е, че когато златото пада акциите ще падат още повече, а когато акциите качват златото ще качва още повече!
това дето си го написал важи само за времена на кризи, а те не са постоянни... минат ли кризите златото се успива на дадено ниво, а акциите почват да катерят...коя по-бързо коя по-бавно...
ходи се наплискай със студена вода и кажи пред огледалото "кризите са временни" три пъти... и после си прави генерални заключения
аз лично като го гледам исторически чарта на златото си мисля, че сега може да иде макс до към 2000 (ако въобще бие 1800) след което да каже мяу и да иде за един тест на 1000...там някъде или малко под или малко над да се успокои и идните години(!) да е на тези нива... при следващата криза...дали ще е китайския балон или американската суперинфлация... ще иде на 3000 примерно...и историята се повтаря..но говорим за след много години
поздрави и умната
ПП ако ме послушаш да не се набутваш сега с физическо злато може да черпиш някой ден.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение....
Разочарован съм от форума,.... Но не се газирай - циреят беше набрал много гной и ся кат пукна до Гергьовден го виждам под 1460
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеФЕД-а последната му грижа е златото. ФЕД-а иска евтин бензин и скъпи акции.
Ей това му разправях на шемата още преди 1 година. Да продаваш злато и да купуваш акции е възможно най-губещото начинание... Причината е, че когато златото пада акциите ще падат още повече, а когато акциите качват златото ще качва още повече!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар