IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    БраО Шема,
    Добро попадение
    ама ти гледа ли го това видео - или само заглавието прочете
    Аз го гледах (цялото да си призная) - и какво ми направи впечатление:
    1. Младежа през цялото време - много УПЛАШЕНО гледа и се Фърти очите - ама може и такъв да си е - уплашен
    2. 3 (три) пъти каза - "златото падна с 400 USD за последните 3 (три) дни" - което определено НЕ Е ВЯРНО
    ШЕМА - от мен да знаеш - Биковете ПЕЧЕЛЯТ, Мечките ПЕЧЕЛЯТ, а Прасетата (т.е. страхливите) ги КОЛЯТ (т.е. ГУБЯТ)
    а тоз младеж - доста наплашен ми изглеждаше
    remember remember the fifth of november

Коментар

• http://www.bloomberg.com/video/76892106/
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• След като и платината бележи ръст (след тия секири отвсякъде) има ли още хора (люде) за които не е ясно каква е посоката на "благородните метали"
        ама какво ли разбирам азе
        тук има такива капацитети ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          По БТВ-то цяло предаване са направили за златото. Сега тече. Истински пари и т.н
          Мани, ако знаеха на пазарите, още днес щеше да е голямо зле

Остава "Труд" да обобщи колко е лихвата от злото и да пускаме "тенджерите"

Коментар

• ЗЛОТО докосна господ за шлифера--------1599 1599 1599

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              Споко
              Хубавите работи стават БАВНО
              Правилното е "хубавите работи не стават бързо"... има разлика

Коментар

Споко
                Един живот живеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Бах маа му, че то нямало щастлив край...
                  Споко

Коментар

Който си спомня корекцията 2008 - моето лично мнение е че сега ще се случи нещо подобно - цената ще се движи 1600 - 1800 за около 6 месеца - и едва април догодина ще имаме пробив нагоре 2000 - 2100.
                    Това е при положение че до тогава не се случи някакъв форсмажор - разпад на еврото или война (не дай си боже) ......
                    В твоето има ако,при мен няма!!!Форсмажорите са налице!!!А и шанцата е доста стръмна!!!Спокойно можеш да паднеш по гръб!!!

Коментар

Който си спомня корекцията 2008 - моето лично мнение е че сега ще се случи нещо подобно - цената ще се движи 1600 - 1800 за около 6 месеца - и едва април догодина ще имаме пробив нагоре 2000 - 2100.
                      Това е при положение че до тогава не се случи някакъв форсмажор - разпад на еврото или война (не дай си боже) ......
                      Бах маа му, че то нямало щастлив край...

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Аз пък мисля че е нагоре. Крайно време е, все пак към края на годината трябва да гоним $2000 .
                        Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        По-скоро 1300!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Чакам си основният индикатор ФМ.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            По-скоро 1300!!!
                            Аха......... само дето преди това трябва да падне под 1500........ което не го виждам как ще стане.

Според мен хората отидоха август на почивка......... спекулантите напомпаха цената и после септември, като се върнаха всичко си дойде по местата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              С тоя подпис уби всичко свято
                              Иначе си прав. Щом по БТВ са за нагоре, значи вярната посока е надоле.
                              Според мен не трябва да се подценява силата на медиите . Че е балон златото е очевадно, обаче не се знае преди да срине докъде може да се надуе балона. Как да прецени човек докъде ще стигне безумието на безумците ? Чакам си основният индикатор ФМ. Когато развали депозита и каже че златото са единствените пари значи тогава е върха Когато петрола беше 150 $ той каза че щяла единствената парична единица в света да е КИЛОВАТА
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Аз пък мисля че е нагоре. Крайно време е, все пак към края на годината трябва да гоним $2000 .

По-скоро 1300!!!

Коментар

Working...
                                X