Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Шема, Шемаааа - Шемааааааааа
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккккк!!!
Шемата - ти го пукаш - то се качва
Да си беше мълчал поне
Ама верно ти май не си и "помирисвал" РЕАЛНА СМЕТКА ...........
Само май си плямпаш ...........remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКупува ми се сребро от тези нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеаз купих путове тая вечерАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКупува ми се сребро от тези нива"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнес има всички предпоставки златото да затвори над $1650.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнениеказа анон :
"Казвам ти го съвсем сериозно и не става дума за златото, а по принцип за всеки актив, различен от ХАРТИЕНИТЕ ПАРИ:
Винаги НЯМА проблем с момента на купуването на даден актив. ПОНЯКОГА има проблем при продажбата му.]Замисли се - когато ти купуваш - някой ти го е продал.
Обикновено, купувачът се мисли за много по-умен от продавача, но практиката показва обратното."
Боже АНОН, ти постигна съвършенството !!!!!!!!!
честно деклалира концепцията на форекс :
, А ИМЕННО : Тотална атака на 2000$ за трой унция !!!!!!!!
пък после – нищо !!!!!!!
п.п. мисля че просто трябва да се успокоиш!!!!!!
п.л мисля , че просто трябва да преглътнеш загубите от падането
на 2000 $ за унция !!!!!
Т.Е. ти анон купи злато при 2000 $ за трой унция !!! после форекс се издъни и зллатцето стана на 1560 $ после пък ти се издъни ,доверявайки се на обаянието на ФОРЕКСА !!!!!!!!!
после започна да пишеш горните съждения !!!!!
апропо : ФОРЕКС Е ВЕЛИК !!!!!!!
п.п. просто бих добавил китайската мъдрост :
" умният се учи от грешките си ,МЪДРЕЦЪТ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ !!!!!!!"
А най-умният се учи от твоите постове.Last edited by anon6706; 15.06.2012, 11:34.
Коментар
Коментар