Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Това е ясно!!!
а сега накъде??? от 1600 $ в коя посока сме колега???
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВдигам темата, защото съвсем скоро пак ще стане актуална.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Днес след срещата на ФЕД ще стане ясно.
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ сега златото балон ли е или ли не е?
Кой е смел да отговори?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеАз ще го изпреваря Схемата и ще го Ъпна Айде нагооооре нагорееееееБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеОще 1-2 дни евтино злато, после кой купил-купил
Поддържам очакването си за скок на златото края на юни около цена 1800++
Не че ще продавам на такава цена, или пък ми пука особено ако не я достигне, просто ми е интересно ще стане ли факт.
А да видим.........
п.с.Влязох дълъг при голда на 1620,дано Шемата не се появи да го пукнеLast edited by hemilio; 19.06.2012, 23:40.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ сега златото балон ли е или ли не е?
Кой е смел да отговори?
Поддържам очакването си за скок на златото края на юни около цена 1800++
Не че ще продавам на такава цена, или пък ми пука особено ако не я достигне, просто ми е интересно ще стане ли факт.
А да видим.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ Ванка,
откъде се вижда?
По ме интересува за рогата на носорогаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКакто се вижда рогата на носорога и наркотиците са по-голям балон
откъде се вижда?
По ме интересува за рогата на носорога
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
А най-умният се учи от твоите постове.
отговорът е ясен :
"СМЕШЕН ПЛАЧ "- Христо Ботев:
Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! -
лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!
моите уважения ,но ти наистина не разбираш :
" умният се учи от грешките си ,МЪДРЕЦЪТ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ !!!!!!!"
Коментар
Коментар