If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбра ли '' постфактум'' , що затворих долната а другите ги оставих.............. Или и сегате. немаш 'абер ''
Залагам на '' че не си разбрал ''
Аматьора , май си ти ............ а !!!
изхвърли 2/3 от печалбата в кенефа. Майстор си, признавам. Предлагам ти да ги затвориш, тези 2 позиции в евро/долар, за да не береш ядове. Според мен корекцията в евро долар приключи и сега ще ходим нагоре. Донякъде схванах тактиката ти. Тъй като се прецака сега отвори позиции срещу долара в долар канадец и реално все едно си ги затворил(хеджирал). Другата седмица може да ни покажеш графиката с печалби в долар канадец и да скриеш тази с 2 губещи позиции в евро долар. И всички , ще се пулим колко си добър в търговията.
Като чакаш корекция затвори ги всичките и вземи дълги, пък после като свърши корекцията пак си натовари 3 те къси. Защо ще затвориш само едната, а другите 2 да ти носят загуби????? Аматьор ми се видиш...
Разбра ли '' постфактум'' , що затворих долната а другите ги оставих.............. Или и сега немаш 'абер ''
Залагам на '' че не си разбрал ''
Аматьора , май си ти ............ а !!!
В този пост.......... пиша за очаквано от мен движение........... на графика > от Дневна .......
При покачване над 1,3590 - модела , при който очаквам снижение над 400 пипа ...............се разваля.........
Време е да пробвам прогнозата си
Продадох USD /CAD на 1.3325..........
Дългите затворени !!
На върха на [c] , което се явява = на [a] ............
Разглеждам завършено (В) в зигзага АВС за 3 -та от ЕД за '' Y ''
П.П Най долната смятам да затворя , тъй като очаквам корекция преди импулса да продължи .........................
Предполагам ...... (В) не е завършено . Очаквам го като триъгълник , тоест - суинг нагоре ( без пробив на 1.1644 ) и последващо движение надолу със пробив на 1.1530................ и последващ на 1,15
пп При пробив - затварям едната - другата слагам стоп ( плюсов ) на 1,1558
Някъде , от текущи ....... по мойте анализи USD / CAD ......... ще се срутва надолу ...... доста !!!!!
В този пост.......... пиша за очаквано от мен движение........... на графика > от Дневна .......
При покачване над 1,3590 - модела , при който очаквам снижение над 400 пипа ...............се разваля.........
пп. И по - голямо може да е , снижението ........... тръгне ли !!!!
Всичко , това са вероятности , а не категоричности ......... !
Ако всичко беше , както се предположи от първи път .............. Ама, к'во да ти обяснявам , бе..........
Апропо , какво ше правиш активираните и къси и дълги у Канадеца ............
Като чакаш корекция затвори ги всичките и вземи дълги, пък после като свърши корекцията пак си натовари 3 те къси. Защо ще затвориш само едната, а другите 2 да ти носят загуби????? Аматьор ми се видиш...
Всичко , това са вероятности , а не категоричности .............. !
Ако всичко беше , както се предположи от първи път .............. Ама, к'во да ти обяснявам , бе..........
Апропо , какво ше правиш активираните и къси и дълги у Канадеца ............
Дългите затворени !!
На върха на [c] , което се явява = на [a] ............
Разглеждам завършено (В) в зигзага АВС за 3 -та от ЕД за '' Y ''
П.П Най долната смятам да затворя , тъй като очаквам корекция преди импулса да продължи .........................
Стига глупости ....................
Сериозно :
Някъде , от текущи ....... по мойте анализи USD / CAD ......... ще се срутва надолу ...... доста !!!!!
Някой , който е против моето мнение има ли ????
Баце Кондор, кога започва срутването? Ще фалирам от твоите прогнози!
Аз пък сутринта затворих и последните къси евра на вече годинясалата си позиция.( без 0.01)
Импулс още надолу не мога да видя.
Очаквам консолидация в зоната 1.1500 до макс 1.1950. поне два месеца.
Дълги не е играя.
Сериозно :
Дай аргументи защо'. Тръмп наложи мита на алуминият а Канада е най големият производител на алуминий. Това би следвало да влоши показателите на промишлено производство и да понижи канадската валута. Гледам ластика е опънат и една корекция може да се случи, но за пропадане трябват по-сериозни аргументи.
Баце Кондор, за да разбереш, че с 3000 мога да стана Сорос, ще сложа една чакаща дълга на 1.3205 и една чакаща къса на 1.3155. Като се задейства късата докъде да я държа? Колко ще е това срутване??? Ще изкарам ли поне 30 пипа от срутването?
Дъгите ти евро долар, къде им е таргета? Стоп имат ли?
Сериозно :
Коментар