IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
    Тука или обърнах тренда или ще даде '' добра печалба '' до .....

Некой да не си помисли , че тук нещата са оставени на '' самотек ''
    Ръста беше светкавичен ........... но само до '' зигзаг ''
    Което ограничи , последващ ръст в модела ми .............
    Този зигзаг , за мен беше или '' корекция в продължаващ тренд надолу '' или '' зигзаг за вълна 1 от ЛД - за нагоре "
    И в двата случая , се търсят '' къси '' .
    Разбира се - след затварянето на дългите от цитираният пост
    Предположението ми за '' корекция в продължаващ тренд надолу '' - се оказа - вярно .............

пп ....................Имаме ново дъно и аз затварям половината позиция - на другата половина слагам плюсов стоп на 1.3120 ..........
    Last edited by Kondora; 28.06.2018, 10:26.

Коментар

Айде , '' пуленето'' да започне ! Ето ми позицията от вчера сле поста за затваряне на късите ................
      Темата отиде на втора страница , но ..... така е при слаба волатилност .....................
      Няма да обяснявам какви вероятности разглеждам - никой не показва , засега , разбиране на вида анализ по който търгувам .....
      Така , че ще е загуба на време ............ да описвам , какво / що / откъде / докъде ...............
      Стигат и само картинки ........ за мойте фенове
      Които да не си мислят , че стоя на '' дълги'' от цитирания пост .
      Неееееее - затворени са на 61,8 % фибо от предходното снижение ...... Демек - на сами връ'о
      И са отворени '' къси'' 2 позиции ...... до изпълнение на предполагаемия модел , разглеждан от мен който До сега се явява и Действащ

Коментар

• Aма ти верно си мръднал мозъчно , бе ..........
        Или - другия вариант е да немаш никакъв ' абер от това което пиша ..........
        За 6 път ще напиша , че въпросните 2 позиции , за които бълнуваш , че
        Както ти казах от 3 позиции с добър профит, реализира тази с най малък профит и загуби (печалбите) на другите 2 с доста по голям профит.
        са затворени на сами дъното , глупи............

Първоначално изпратено от Kondora

Предполагам ...... (В) не е завършено . Очаквам го като триъгълник , тоест - суинг нагоре ( без пробив на 1.1644 ) и последващо движение надолу съспробив на 1.1530................ и последващ на1,15

ппПри пробив - затварям едната - другата слагам стоп ( плюсов ) на 1,1558

по-дъно от това на което са затворени нема .
        Обран бостан си............Факт. Точка.
        Теееба, къде са занимавам и аз с форумни перковци........ми си не пия пиеньето.............
        Маймунски мозък......със сребърна лъжичка....... комунисти .........
        Путин..........Русия..............
        Оли Гофрен требе да ти е ника.......не Крум Соколов , мунчооооооо
        Last edited by Kondora; 24.06.2018, 21:26.

Коментар

• т
          Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

Защото , тролче , търгувам вероятностни модели ........... Очаквах корекция , но никога очакванията не са = на пълни 100 % .
          Имаше % - на възможност и да продължи снижението , а пък ако се реализираше корекцията , то я очаквах до нива , които стигна - тоест - да не достигне горните ми къси !!!! Както и стана !!!!
          Затова затворих най - долната ( корекцията щеше да я нулира - тоест , взех и пълния профит ) - купих на дъното една позиция , която затворих на края на корекцията 1 .1590 ( 50 % фибо ) и отново продадох от там
          Тоест , възобнових си затворената къса
          По натам развитието е описано , малко преди да започне катеренето !
          Най долната ( възобновена ) къса и тази от 1.620 затворих на 1.1520 ( както съм написал - при пробив на дъното )
          Най горната къса от 1.1630 се е затворила със стоп на 1.1558 ( както съм написал )

Последващото ми действие , също е видимо ........... От там , затваряйки и последната къса - купувам
          И това съм показал ............ то ти си го цитирал , ама САМО част от поста
          Другото ти е било .......... неприятно

Както да въртиш и сучеш, не си наясно какво правиш. Като очакваш да продължи надолу защо затвори едната къса. Трябваше да добавиш, а ти затвори и се лишаваш от 1/3 от печалбата от къси. Или затваряш всичко на дадено ниво и чакаш корекция или си чакаш таргета на късите и добавяш. А най правилното решение (като гледам какво правят майсторите анализатори) е да местиш стопа на 3 те позиции по някаква стратегия.(последен връх или затворил бар или както решиш). Както ти казах от 3 позиции с добър профит, реализира тази с най малък профит и загуби (печалбите) на другите 2 с доста по голям профит. Сега вместо да си признаеш като мен, че си слаба ракия, се опитваш да носиш вода от 9 дерета да доказваш несъстоятелната си теза. На практика аз излязох прав и ти загуби профита на 2 къси. Факт.Точка. Не смятам да ти отделям повече внимание. Сметката си е твоя. Търгувай както искаш.
          Last edited by Krum Sokolov; 24.06.2018, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
            Незнам кой е тъпчото. Ти пусна пост с графика с 3 къси в евро долар и отдолу написа: затварям последната позиция и очаквам корекция. аз те попитах: защо не затвориш всички къси щом очакваш корекция и да ги отвориш от по високо след като корекцията приключи. Ти ме наричаш тъпчо и загуби над 70% от печалбата си. Хем очакваш корекция хем държиш късите за да ти замине печалбата. Показа, че сам не си вярваш на прогнозите. Аматьор ми се струваш и лаладжия. Кой се оказа тъпчото прецени сам.
            Да , да , явно и видно е че не си тъп........... А от тъп - по тъп..............

Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
            . Ти пусна пост с графика с 3 къси в евро долар и отдолу написа: затварям последната позиция и очаквам корекция. аз те попитах: защо не затвориш всички къси щом очакваш корекция и да ги отвориш от по високо след като корекцията приключи. .
            Защото , тролче , търгувам вероятностни модели ........... Очаквах корекция , но никога очакванията не са = на пълни 100 % .
            Имаше % - на възможност и да продължи снижението , а пък ако се реализираше корекцията , то я очаквах до нива , които стигна - тоест - да не достигне горните ми къси !!!! Както и стана !!!!
            Затова затворих най - долната ( корекцията щеше да я нулира - тоест , взех и пълния профит ) - купих на дъното една позиция , която затворих на края на корекцията 1 .1590 ( 50 % фибо ) и отново продадох от там
            Тоест , възобнових си затворената къса
            По натам развитието е описано , малко преди да започне катеренето !
            Най долната ( възобновена ) къса и тази от 1.620 затворих на 1.1520 ( както съм написал - при пробив на дъното )
            Най горната къса от 1.1630 се е затворила със стоп на 1.1558 ( както съм написал )

Предполагам ...... (В) не е завършено . Очаквам го като триъгълник , тоест - суинг нагоре ( без пробив на 1.1644 ) и последващо движение надолу със пробив на 1.1530................ и последващ на 1,15
            пп При пробив - затварям едната - другата слагам стоп ( плюсов ) на 1,1558
            Последващото ми действие , също е видимо ........... От там , затваряйки и последната къса - купувам
            И това съм показал ............ то ти си го цитирал , ама САМО част от поста
            Другото ти е било .......... неприятно

'' 2 губещи в евро / долар '' нема какво да крия , защото още вчера преди ръста , съм написал , че съм ги затворил , тъпчо ...
            За пуленето ........ лично ти - друго не правиш , нали ???
            Айде , '' пуленето'' да започне ! Ето ми позицията от вчера сле поста за затваряне на късите ................

пп Аман от лууузари , расъздаващи за всичко и всеки , през призмата на собствената си неудачност !!!
            Та така .................
            Ако още един път искаш разяснения по сделката ми - ще се окажеш на върха на пирамидата от '' тъпчовци ''
            А ако пък трябва да ''осмислиш '' и да '' разбереш '' причините и доводите за всека една от отворените или затворените 21 сделки в същия ден ............ мисля че ще си посегнеш
            По добре иди си разказвай в '' социализъм / капитализъм - как китайските комуняги , ядът мозък от жива маймуна със сребърни лъжички..........
            Първоначално изпратено от Krum Sokolov

Пропуснах да кажа , че моят познат бизнесмен е бил поканен при престоя си (от китайските олигарси) на парти на което не се кани кой да е. Видял е с очите си жива маймуна стегната на онези маси менгеме с отворен череп от който китайчетата си хапвали мозък със сребърни лъжички, докато маймуната плачела от болка. Изроди комунисти. Също така в Китай можеш да си похапнеж опечен жив шаран на който главата е жива а тялото опечено и докато го похапваш да ти намигва. Това са комунистите. изроди отвсякъде..

П.П Хората с '' бели престилки '' , трябва вече да са те намерили и ..... прибрали ..........

Коментар

'' 2 губещи в евро / долар '' нема какво да крия , защото още вчера преди ръста , съм написал , че съм ги затворил , тъпчо ...[IMG]

Незнам кой е тъпчото. Ти пусна пост с графика с 3 къси в евро долар и отдолу написа: затварям последната позиция и очаквам корекция. аз те попитах: защо не затвориш всички къси щом очакваш корекция и да ги отвориш от по високо след като корекцията приключи. Ти ме наричаш тъпчо и загуби над 70% от печалбата си. Хем очакваш корекция хем държиш късите за да ти замине печалбата. Показа, че сам не си вярваш на прогнозите. Аматьор ми се струваш и лаладжия. Кой се оказа тъпчото прецени сам.
              Last edited by Krum Sokolov; 24.06.2018, 10:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

Недей да скромничиш, надали е първата проба.
                Имало е търсене на 5-та на 1.31, после на 1.3150, 3230 и 3280. Все ще има една на върха за показване като тргъгне надолу.
                На 0.80 ..........нещеш ли да имам къси.................
                Тоя ще ми вменява какво , откъде и колко имам.................
                Нещо смислено по графика , можеш ли да кажеш.............или ти требва задължително мой пост...........за да изсулиш некоя глупост....

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение

корекцията на еврото нагоре приключи и е нормално да ходи надолу
                  А .......... не знам кой на кое какво вика ...........
                  Е с тоя се разберете ................ Как ще се '' хеджирате ''
                  По принцип ... мислите еднакво в началото , само последните думички са различни .........

Според мен корекцията в евро долар приключи и сега ще ходим нагоре.
                  Last edited by Kondora; 22.06.2018, 16:41.

Коментар

Я покажи на кое викаш '' корекцията '' и колко '' нагоре ще ходим ''
                    корекцията на еврото нагоре приключи и е нормално да ходи надолу

Коментар

Време е да пробвам прогнозата си
                      Продадох USD /CAD на 1.3325..........
                      Недей да скромничиш, надали е първата проба.
                      Имало е търсене на 5-та на 1.31, после на 1.3150, 3230 и 3280. Все ще има една на върха за показване като тргъгне надолу.

Коментар

Майстор си, признавам. Според мен корекцията в евро долар приключи и сега ще ходим нагоре.
                        Я покажи на кое викаш '' корекцията '' и колко '' нагоре ще ходим ''

Коментар

изхвърли 2/3 от печалбата в кенефа. Майстор си, признавам. Предлагам ти да ги затвориш, тези 2 позиции в евро/долар, за да не береш ядове.
                          Абе , що не вземеш да си намериш некакво друго занимание ......
                          Видно е че освен да слагаш '' отложени'' на връхчето и дънцето на предишен бар - друго не можеш
                          Сега виждам , че не можеш и да четеш ........... К'ви къси бе смешен ?
                          Я чети ...... бе ! Поста ми е от преди покачването , аматьорче .

Предполагам ...... (В) не е завършено . Очаквам го като триъгълник , тоест - суинг нагоре ( без пробив на 1.1644 ) и последващо движение надолу със пробив на 1.1530................ и последващ на 1,15
                          пп При пробив - затварям едната - другата слагам стоп ( плюсов ) на 1,1558
                          . Донякъде схванах тактиката ти. Тъй като се прецака сега отвори позиции срещу долара в долар канадец и реално все едно си ги затворил(хеджирал).

Долар / Канадец го говоря от седмица , а съм хеджирал затворените (на перфектна печалба ) къси в Евро / Долар ли ??????? ........
                          Схващаш ли ........... какво си '' схванал '' ..........
                          . Другата седмица може да ни покажеш графиката с печалби в долар канадец и да скриеш тази с 2 губещи позиции в евро долар. И всички , ще се пулим колко си добър в търговията.
                          Долар / канадец - задължително !!!!!
                          '' 2 губещи в евро / долар '' нема какво да крия , защото още вчера преди ръста , съм написал , че съм ги затворил , тъпчо ...
                          За пуленето ........ лично ти - друго не правиш , нали ???

пп Аман от лууузари , расъздаващи за всичко и всеки , през призмата на собствената си неудачност !!!
                          Last edited by Kondora; 22.06.2018, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Кондоре, към кой доставчик на услугата си в "играта" (може и на лични) Дай да им покажем, Какво е изкуство и какво е съвайвър срещу цялото зло на света ))
                            Само по-кротко се напиняйте да не замирише.

Коментар

• Кондоре, към кой доставчик на услугата си в "играта" (може и на лични) Дай да им покажем, Какво е изкуство и какво е съвайвър срещу цялото зло на света ))
                              Last edited by precakanoto; 22.06.2018, 02:07.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Разбра ли '' постфактум'' , що затворих долната а другите ги оставих.............. Или и сегате. немаш 'абер ''
                                Залагам на '' че не си разбрал ''
                                Аматьора , май си ти ............ а !!!
                                изхвърли 2/3 от печалбата в кенефа. Майстор си, признавам. Предлагам ти да ги затвориш, тези 2 позиции в евро/долар, за да не береш ядове. Според мен корекцията в евро долар приключи и сега ще ходим нагоре. Донякъде схванах тактиката ти. Тъй като се прецака сега отвори позиции срещу долара в долар канадец и реално все едно си ги затворил(хеджирал). Другата седмица може да ни покажеш графиката с печалби в долар канадец и да скриеш тази с 2 губещи позиции в евро долар. И всички , ще се пулим колко си добър в търговията.
                                Last edited by Krum Sokolov; 22.06.2018, 08:27.

Коментар

Working...
                                X