здравейте техници !!! (y) биете ли чарта !? Дайте мнение за софикса на какво мяза, става ли като за един чувал картофи !? ))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеКато чакаш корекция затвори ги всичките и вземи дълги, пък после като свърши корекцията пак си натовари 3 те къси. Защо ще затвориш само едната, а другите 2 да ти носят загуби????? Аматьор ми се видиш...
Залагам на '' че не си разбрал ''
Аматьора , май си ти ............ а !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
В този пост.......... пиша за очаквано от мен движение........... на графика > от Дневна .......
При покачване над 1,3590 - модела , при който очаквам снижение над 400 пипа ...............се разваля.........
Продадох USD /CAD на 1.3325..........Last edited by Kondora; 21.06.2018, 15:01.
Коментар
-
Дългите затворени !!
На върха на [c] , което се явява = на [a] ............
Разглеждам завършено (В) в зигзага АВС за 3 -та от ЕД за '' Y ''
П.П Най долната смятам да затворя , тъй като очаквам корекция преди импулса да продължи .........................
пп При пробив - затварям едната - другата слагам стоп ( плюсов ) на 1,1558Last edited by Kondora; 21.06.2018, 13:16.
Коментар
-
Някъде , от текущи ....... по мойте анализи USD / CAD ......... ще се срутва надолу ...... доста !!!!!
При покачване над 1,3590 - модела , при който очаквам снижение над 400 пипа ...............се разваля.........
пп. И по - голямо може да е , снижението ........... тръгне ли !!!!Last edited by Kondora; 21.06.2018, 15:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко , това са вероятности , а не категоричности ......... !
Ако всичко беше , както се предположи от първи път .............. Ама, к'во да ти обяснявам , бе..........
Апропо , какво ше правиш активираните и къси и дълги у Канадеца ............
Last edited by mibova; 19.06.2018, 16:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеКато чакаш корекция затвори ги всичките и вземи дълги, пък после като свърши корекцията пак си натовари 3 те къси. Защо ще затвориш само едната, а другите 2 да ти носят загуби????? Аматьор ми се видиш...
Всичко , това са вероятности , а не категоричности .............. !
Ако всичко беше , както се предположи от първи път .............. Ама, к'во да ти обяснявам , бе..........
Апропо , какво ше правиш активираните и къси и дълги у Канадеца ............
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеБаце Кондор, за да разбереш, че с 3000 мога да стана Сорос, ще сложа една чакаща дълга на 1.3205 и една чакаща къса на 1.3155.
?
Last edited by mibova; 19.06.2018, 16:58.
Коментар
-
Дългите затворени !!
П.П Най долната смятам да затворя , тъй като очаквам корекция преди импулса да продължи .........................Last edited by mibova; 19.06.2018, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнениеСтига глупости ....................
Сериозно :
Някъде , от текущи ....... по мойте анализи USD / CAD ......... ще се срутва надолу ...... доста !!!!!
Някой , който е против моето мнение има ли ????
Коментар
-
Късите затворени , където дългите са отворени ...........
П.П Най долната смятам да затворя , тъй като очаквам корекция преди импулса да продължи .........................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнениеСтига глупости ....................
Сериозно :
Някой , който е против моето мнение има ли ????
Баце Кондор, за да разбереш, че с 3000 мога да стана Сорос, ще сложа една чакаща дълга на 1.3205 и една чакаща къса на 1.3155. Като се задейства късата докъде да я държа? Колко ще е това срутване??? Ще изкарам ли поне 30 пипа от срутването?
Дъгите ти евро долар, къде им е таргета? Стоп имат ли?Last edited by Krum Sokolov; 17.06.2018, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Баце Кондорско,
Само тактично ще ти напомня, че хората, които са напред с материала във всички аспекти от живота, а ти твърдиш, че си от тях, нямат време и необходимост да се обясняват по форумите чрез цели фермани. Те просто си карат бизнеса и се радват на живота, а ти като изкараш 200 долара, издънваш форума от рев.
П.С. С другия псевдоним не си писал скоро :P
Казах ти АЗ ....... на 19 К , че отиваме за 7 К ...........
На 11 500 ви написах че отиваме на 3000 .........
И си неблагодарен ???? ..........
Предложих ти да ти купя копачките купени на върха за 60 % от цената ............... Ще слезе на 30 %
И не се опитвай да ми правиш дисекция на профила ...........
Аз тук ..... и другаде ........се забавлявам , докато мине работния ми трейдърски ден .
VIX - a не винаги е нагоре и има дълги и протяжни часове и дни , в които '' мозъчни'' , като теб пичове , ми помагат със глупостите си ................ докато достигна (бавно , но неотменно ) таргетите си !!!!!!
Явно , никога не си бил богат и успял , за да видиш и разбереш , че сентимента в поведението , е ЕДНО И СЪЩО за всички !!!!!
Ти си от искренните и забавни тролчета
Пиши повече !!!!!
П.П .............. И стига с тия псевдоними , бре ............
Ясно е че поради модераторска намеса , някой имат нужда от ''помощ''
ВАЖНО Е .... НЕ колко ''ника'' имаш ................ .
ВАЖНО Е ..... със всичките , да казваш едно и също ........................
Другото , е буквена подробност за лаиците ............
П.П . А .... и ''като цяло '' - не към мен тия ''обвинения ''
Е , милионерите във бииткойни и в '' имотите '' пишат постове през 15 минути .........
А всички са с по 7/8/10 милиона .......................
Я съм мижав ............. мога да си пиша ..............Last edited by Kondora; 15.06.2018, 23:06.
Коментар
Коментар