IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

И последно Ман4о ....
    Разделям отговора си , за да ти е по -лесно !
    Трогателното , Ман4о е как 5-6 човечета се изреждат да коментират , някоя моя разминаваща се малко с движението , прогноза ....
    Трогателното , Манчо е как , същите тия , когато прогнозата ми е вярна изцяло - започват да говорят , че било хедж .........
    Трогателното , Ман4о е че ВИНАГИ го правят постфактум и никога във времето на постването ,................. НИКОГА ........
    Никой - Никога не е оспорил моя графика със качването ..................
    Този ще призная само за равен на мен или поне ще се отнеса с уважение към противоположното му мнение !!! ............... И мога да говоря , споря , напътствам или поучавам от него ..........
    Всичко друго е шкарт ..... злобарчета ..... празнодумие....... и
    Баце Кондорско,
    Само тактично ще ти напомня, че хората, които са напред с материала във всички аспекти от живота, а ти твърдиш, че си от тях, нямат време и необходимост да се обясняват по форумите чрез цели фермани. Те просто си карат бизнеса и се радват на живота, а ти като изкараш 200 долара, издънваш форума от рев.

П.С. С другия псевдоним не си писал скоро :P

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Трогателно е как си вярваш на глупостите. Може и да ти се върже някой аджамия на хеджовете и картинките.
      Сори, не можах да ти дочета излиянията, много е трудна тая какафония с многоточията, скобичките и разхвърляната пунктуация.
      И последно Ман4о ....
      Разделям отговора си , за да ти е по -лесно !
      Трогателното , Ман4о е как 5-6 човечета се изреждат да коментират , някоя моя разминаваща се малко с движението , прогноза ....
      Трогателното , Манчо е как , същите тия , когато прогнозата ми е вярна изцяло - започват да говорят , че било хедж .........
      Трогателното , Ман4о е че ВИНАГИ го правят постфактум и никога във времето на постването ,................. НИКОГА ........
      Никой - Никога не е оспорил моя графика със качването ..................
      Този ще призная само за равен на мен или поне ще се отнеса с уважение към противоположното му мнение !!! ............... И мога да говоря , споря , напътствам или поучавам от него ..........
      Всичко друго е шкарт ..... злобарчета ..... празнодумие....... и

Коментар

Трогателно е как си вярваш на глупостите. Може и да ти се върже някой аджамия на хеджовете и картинките.
        Сори, не можах да ти дочета излиянията, много е трудна тая какафония с многоточията, скобичките и разхвърляната пунктуация.
        Трудна е за човек , който не може да си завърже обувките , докато дъвче дъвка ...............
        Сега пък - хеджове ..... хахахха .......
        И що да го права ? Мислиш ли че ми дреме за твоето '' браво'' или '' ууууууууу ''
        Твоето са '' глупости '' ........
        В еврото написах че съм ЗАТВОРИЛ , вчерашните къси и съм показал Дългите , които си вървят ДО СЕГА ...........
        В Златото от ДВЕ Седмици , пиша за стоенето около цена 1298 и последващо спускане .............
        Кви хеджове , кви 5 лева , бе ..........
        Реакция , точно присъща на аматьор ................. ''не това не е истина ''

ПП При златото ми остават 5 $ до таргета НАПИСАН на 1.06
        Last edited by Kondora; 15.06.2018, 18:42.

Коментар

• Трогателно е как си вярваш на глупостите. Може и да ти се върже някой аджамия на хеджовете и картинките.

Коментар

Виждам, че много красиво ти се получават картинките постфактум, за разлика от опитите за прогнозиране.
            И че ми крадеш емотиконите.
            Между другото ............. на всеки твой ''опит '' за прогнозиране - веднага ще давам мой .................. За която и да е валутна двойка ....................
            При разлика с 10 + в моя полза ( а това ЩЕ стане ) ще си смениш ника на Челси или Арсенал !!!
            Става ли ....... Манчооооооооо ???

П.П А и не разбрах ............ кое му е '' постфактума '' на сутрешната позиция в еврото ......... хихи
            Вече е на двоен профит от събаалем и даже са ДВЕ позиции ...........
            Last edited by Kondora; 15.06.2018, 18:16.

Коментар

Виждам, че много красиво ти се получават картинките постфактум, за разлика от опитите за прогнозиране.
              Постфактум ли ???? .............................
              Ти май си запленен , само от картинките ............. Не четеш цитираните постове ( мой , и писани преди картинките )
              А пък вълнова разбивка съм дал преди 15 дена още ................
              Ама ти не ги разбираш сигурно ....................
              Айде , стига ти да гледаш и трейдове на '' REAL '' .......... Манчо
              Учи се !!!!
              Че от тебе ни картинки , ни анонс (анализ ) ............... Ако не съм Аз , да напиша нещо , и ти да се изтропкаш - как ше разберем че си жив , бе ?? ( тая не е твоя ........ ше има да взимаш )

пп . Не знаех , че емотиконите са на '' някой '' ...................
              И този '' някой '' си пък ти .....................
              Sorry ........... праснал съм те , бачка ......... хахахаххаах

ппп Те ти още ''постфактум '' .......... ама тука вече ........... пръсти ме заболеха да пиша у '' Златото ''
              И таргет бях написал .......... ама модераторите трият .................
              Еххх - а , обаче го помни ............... щото каза , че е Абцурд да стане ................ хихихи
              И онзи ден ........... лекинко загатнах ............. .......... Манчоо , Манчооооооооооо

Коментар

Тая вече е .......качена ''като хората''...............
                Виждаш .......за к'во иде реч............нали ?

Коментар

Мойта сметка е в долари................не е във ''чавки''..............
                  Късите затворени , където дългите са отворени ...........

Last edited by Kondora; 15.06.2018, 13:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                    Положението във всяка двойка е на кантар. Дай някакви аргументи по-добре. Така коментара ти е ала бала-лаф да става.
                    След като Тръмп свали данаците на половина и наложи мита с 25% по-високи,коя мислиш ,че ще е следващата стъпка?

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Круме, сине, Круме,
                      Внимателската с дългите в дол./хиена, защото положението е на кантар.Иначе с Бацето Кондорско ще почти един дол дренки - просто не си намирайте кусури
                      Положението във всяка двойка е на кантар. Дай някакви аргументи по-добре. Така коментара ти е ала бала-лаф да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                        Според мен кабела е готов за дълги. Многознайчев нещо да кажеш за долар йена? Избих загубите от некадърните ти прогнози в евро долар и вече съм на добра печалба. Започвам да ставам Сорос с 3000 лв. капитал.
                        Круме, сине, Круме,
                        Внимателската с дългите в дол./хиена, защото положението е на кантар.Иначе с Бацето Кондорско ще почти един дол дренки - просто не си намирайте кусури

Коментар

• Според мен кабела е готов за дълги. Многознайчев нещо да кажеш за долар йена? Избих загубите от некадърните ти прогнози в евро долар и вече съм на добра печалба. Започвам да ставам Сорос с 3000 лв. капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Хубаво, хвана го. Стоп не виждам или е по нагоре.
                            Шегуваш се нали................

Коментар

Кондор, качвай ги тия графики като хората, че да виждаме за к'во иде реч! Така само с букви и цифри сме като къртици

Тая вече е .......качена ''като хората''...............
                              Виждаш .......за к'во иде реч............нали ?
                              Last edited by Kondora; 14.06.2018, 17:54.

Коментар

Мойта сметка е в долари................не е във ''чавки''..............
                                Хубаво, хвана го. Стоп не виждам или е по нагоре.

Коментар

Working...
                                X