Първоначално изпратено от reda1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеЗдравейте колеги
С пробива на 1,1553 - дъното от 11 ноември 2017 на 29 май 2018 Евро Долар показа че нов връх над 1,2555 няма да има
и вече е започнало движението с цел под паритет с нива около 0.85-0.90.Потвърждение за това е и пробивът на дъното 1,1507
от 21 юни 2018 - като този пробив с много голяма вероятност гарантира таргет на формацията флаг 1.0945
Дневна графика евродолар
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
Изключително неподходящ коментар .......... от неподходящ човек и точно в ....... неподходящото време ..............
.......... В понеделник си КУПИХ рубли........... и от ПОКАЧВАНЕТО й през седмицата досега съм 150 € печалба.
Чак се тюхкам че само с 1/4 от предвиденото влязох.
- 1 like
Коментар
-
Изключително неподходящ коментар .......... от неподходящ човек и точно в ....... неподходящото време ..............
.......... В понеделник си КУПИХ рубли........... и от ПОКАЧВАНЕТО й през седмицата досега съм 150 € печалба.
пп Чунчо , садись , опят двойку
Last edited by Krum Sokolov; 14.09.2018, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеРублата се поосра!
пп Чунчо , садись , опят двойку
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНе знам дали тези форумци, които имаха руски рубли, успяха да ги продадат навреме. В момента на борсата в столицата на Русия Москва 1 евро се търгува за 77,97 руски рубли, а на някои места в Москва в момента банкноти евро (тоест евро в брой) се продават по курс 79,22 руски рубли за 1 евро.
Коментар
-
Не знам дали тези форумци, които имаха руски рубли, успяха да ги продадат навреме. В момента на борсата в столицата на Русия Москва 1 евро се търгува за 77,97 руски рубли, а на някои места в Москва в момента банкноти евро (тоест евро в брой) се продават по курс 79,22 руски рубли за 1 евро.Last edited by Ivan2015; 22.08.2018, 11:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Staziss Разгледай мнениеДолна синя линия си върви по дъната горната синя линия си върви по върховете и се образува ценови коридор.
Сега се вижда вече и постфактум , може да се обяви '' ценови канал ''
Но МОЯТА '' долна синя линия '' е заложена като ПРОЕКЦИЯ на 02.08 - при пробив на триъгълника .............. И достигната ....
И ....... не премината (засега )
Ето ги двата варианта който очаквам като движение ( разбира се , единия само ще се осъществи ) и нива ............
От сутринта са ....... мислех , че съм ги метнал с поста , сутринта ............. но явно съм пропуснал .............
Не съм слагал обозначенията от '' букви и цифри '' , щото от показваните тук '' вълнови графики '' , разбирам , че е все тая
Last edited by Kondora; 21.08.2018, 21:23.
Коментар
-
Долна синя линия си върви по дъната горната синя линия си върви по върховете и се образува ценови коридор.
Полезните неща са в случая само динамичната резистентна зона.Хората питат какво да могат да търгуват?
Три мечти едва ли//С преминаването над 1.1510 на средните фреймове късата идея на този етап е парирана.За скалпинг може да се гонят цели към 1.1620 след преминаване над 1.1540-50 нивото със стопове около 1.1510.Условието е да се задържи над подкрепата в 1.1460 и RCI (14) на едночасов или двучасов таймфрейм, да се задържи на или около 50стойност.
Времеви хоризонт- интрадневен.
Дългите позиции по средните и високи фреймове започват и излизат над 1.1750.
Късите почват наново след 1.1300, нова цел от ниска йерархия е нивото 1.1120-10, следвана и главната цел в 1.0835* (лимити до 1.0850)Last edited by Staziss; 21.08.2018, 16:27.
Коментар
-
Здрасти , Стамба ....................
.................................................. .....................
.................................................. .........................
Tрето , за ужас на Редку , Тату , Манчу и Пенчу ....................... пак ще те поправя
Начертаната фигура от теб , в никакъв случай не е ФЛАГ .........
Това е '' симетричен триъгълник '' ( да не се бърка , дори с '' pennant '' )
Таргетите му се определят по 2 начина - При първият, разстоянието в основата на триъгълника може да се приложи при пробива, а при втория може да се начертае паралелна трендова линия, на горната '' съставяща го '' ( в случая ) и таргета да е докосването на проекцията......)
Тук в случая сработиха и 2 - та описани от мен начини , за определяне на таргета , при пробива му в 1,16 .
1. Основата на триъгълника е равна на растоянието след пробива ( червени )
2 . Долната синя е паралелна на ''съставящата '' го горна ........ и таргета докосна тази проекция , отблъсквайки се от нея ...
Оттук ............ важно и ориентиращо е нивото 1.1750 ...........
При пробива му корекцията ще се задълбочи до 1,19 - 1.20 ( вариант описан в предишния ми пост )
Другия вариант е някъде от 1.1570 ( след още няколко пипа - ръст ) да продължим надолу във вид на '' ED '' , със образуването на още 2 не дълбоки дъна под сегашното 1.13
Третия вариант - от текущи да обърнем надолу във вид на Импулс , чиито 1 и 2 вълна са вече факт , до достигане на описаното 1 .0780 - е най малко вероятен ..............Last edited by Kondora; 21.08.2018, 10:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЦаря вика - пай СЕ
Тука техничарите в крайна сметка стигнахте ли поне да хлабав консенсус къде ще се запре ? До края на годината да речем...
Коментар
Коментар