IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
    КРИИИИзаааааааааааааааааааааааа!!! ))
    Айде сега пък криза, нека да поизчакаме с крайните изводи.

Коментар

• КРИИИИзаааааааааааааааааааааааа!!! ))
      ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
        Здравейте колеги
        С пробива на 1,1553 - дъното от 11 ноември 2017 на 29 май 2018 Евро Долар показа че нов връх над 1,2555 няма да има
        и вече е започнало движението с цел под паритет с нива около 0.85-0.90.Потвърждение за това е и пробивът на дъното 1,1507
        от 21 юни 2018 - като този пробив с много голяма вероятност гарантира таргет на формацията флаг 1.0945
        Дневна графика евродолар
        Успехи

ПАК НЕ ПОЗНА РЕДКО

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

Изключително неподходящ коментар .......... от неподходящ човек и точно в ....... неподходящото време ..............
          .......... В понеделник си КУПИХ рубли........... и от ПОКАЧВАНЕТО й през седмицата досега съм 150 € печалба.
          A не бе, и аз мъндей си взех една руска банка на доста кръгла цена в $ и вече почти 15% ъп
          Чак се тюхкам че само с 1/4 от предвиденото влязох.

Коментар

Изключително неподходящ коментар .......... от неподходящ човек и точно в ....... неподходящото време ..............
            .......... В понеделник си КУПИХ рубли........... и от ПОКАЧВАНЕТО й през седмицата досега съм 150 € печалба.

пп Чунчо , садись , опят двойку
            Много си гламав бре! Как да кажа на модератора че се осра като ще ме изтрие. Правиш се на анализатор а не можеш да хванеш един подтекст. Толкова ти е и анализа.
            Last edited by Krum Sokolov; 14.09.2018, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
              Рублата се поосра!

пп Чунчо , садись , опят двойку

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                Не знам дали тези форумци, които имаха руски рубли, успяха да ги продадат навреме. В момента на борсата в столицата на Русия Москва 1 евро се търгува за 77,97 руски рубли, а на някои места в Москва в момента банкноти евро (тоест евро в брой) се продават по курс 79,22 руски рубли за 1 евро.
                Рублата се поосра!

Коментар

• Не знам дали тези форумци, които имаха руски рубли, успяха да ги продадат навреме. В момента на борсата в столицата на Русия Москва 1 евро се търгува за 77,97 руски рубли, а на някои места в Москва в момента банкноти евро (тоест евро в брой) се продават по курс 79,22 руски рубли за 1 евро.
                  Last edited by Ivan2015; 22.08.2018, 11:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Staziss Разгледай мнение
                    Долна синя линия си върви по дъната горната синя линия си върви по върховете и се образува ценови коридор.
                    Долна синя линия не си ''върви по дъната '' , защото преди 4 търговски дена - това дъно го НЯМАШЕ . Това дъно е ФАКТ на 16 .08 .
                    Сега се вижда вече и постфактум , може да се обяви '' ценови канал ''
                    Но МОЯТА '' долна синя линия '' е заложена като ПРОЕКЦИЯ на 02.08 - при пробив на триъгълника .............. И достигната ....
                    И ....... не премината (засега )
                    Ето ги двата варианта който очаквам като движение ( разбира се , единия само ще се осъществи ) и нива ............
                    От сутринта са ....... мислех , че съм ги метнал с поста , сутринта ............. но явно съм пропуснал .............
                    Не съм слагал обозначенията от '' букви и цифри '' , щото от показваните тук '' вълнови графики '' , разбирам , че е все тая

Last edited by Kondora; 21.08.2018, 21:23.

Коментар

• Долна синя линия си върви по дъната горната синя линия си върви по върховете и се образува ценови коридор.
                      Полезните неща са в случая само динамичната резистентна зона.Хората питат какво да могат да търгуват?

Три мечти едва ли//С преминаването над 1.1510 на средните фреймове късата идея на този етап е парирана.За скалпинг може да се гонят цели към 1.1620 след преминаване над 1.1540-50 нивото със стопове около 1.1510.Условието е да се задържи над подкрепата в 1.1460 и RCI (14) на едночасов или двучасов таймфрейм, да се задържи на или около 50стойност.
                      Времеви хоризонт- интрадневен.

Дългите позиции по средните и високи фреймове започват и излизат над 1.1750.
                      Късите почват наново след 1.1300, нова цел от ниска йерархия е нивото 1.1120-10, следвана и главната цел в 1.0835* (лимити до 1.0850)
                      Last edited by Staziss; 21.08.2018, 16:27.

Коментар

Здрасти , Стамба ....................
                        .................................................. .....................
                        .................................................. .........................

Tрето , за ужас на Редку , Тату , Манчу и Пенчу ....................... пак ще те поправя
                        Начертаната фигура от теб , в никакъв случай не е ФЛАГ .........
                        Това е '' симетричен триъгълник '' ( да не се бърка , дори с '' pennant '' )

Таргетите му се определят по 2 начина - При първият, разстоянието в основата на триъгълника може да се приложи при пробива, а при втория може да се начертае паралелна трендова линия, на горната '' съставяща го '' ( в случая ) и таргета да е докосването на проекцията......
                        Kакто , казах .......... фигурата е '' симетричен триъгълник ''............(.а не '' флаг '' )
                        Тук в случая сработиха и 2 - та описани от мен начини , за определяне на таргета , при пробива му в 1,16 .
                        1. Основата на триъгълника е равна на растоянието след пробива ( червени )
                        2 . Долната синя е паралелна на ''съставящата '' го горна ........ и таргета докосна тази проекция , отблъсквайки се от нея ...

Оттук ............ важно и ориентиращо е нивото 1.1750 ...........
                        При пробива му корекцията ще се задълбочи до 1,19 - 1.20 ( вариант описан в предишния ми пост )

Другия вариант е някъде от 1.1570 ( след още няколко пипа - ръст ) да продължим надолу във вид на '' ED '' , със образуването на още 2 не дълбоки дъна под сегашното 1.13

Третия вариант - от текущи да обърнем надолу във вид на Импулс , чиито 1 и 2 вълна са вече факт , до достигане на описаното 1 .0780 - е най малко вероятен ..............
                        Last edited by Kondora; 21.08.2018, 10:00.

Коментар

• Стара картинка. Върви си по план.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Царя вика - пай СЕ

Тука техничарите в крайна сметка стигнахте ли поне да хлабав консенсус къде ще се запре ? До края на годината да речем...
                            до тук

Коментар

• Да за 6месеца си точно на 1.0850 с голяма вероятност и евентуално с корекция да опита около 1.0550-80.
                              Зависи как ще се движи тренда, но запази ли импулсна структура вероятността да падне до 1.0050/80 е много сигурна.
                              Това си е много време все пак и е тегаво за прогноза.

Коментар

• Царя вика - пай СЕ

Тука техничарите в крайна сметка стигнахте ли поне да хлабав консенсус къде ще се запре ? До края на годината да речем...

Коментар

Working...
                                X