IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не пиша в темата от момента в който Марян подмени кой е автора на темата. Създадох темата на 19.02.2001г. В годините това стана най-дискутираната и посещавана тема.... и.... в един момент Марян под предлог, че има много мнения, прехвърли една част в архива, но удобно "случайно" автор на тема се изписва, че е той !

Какво повече да говоря. Истината обаче е само една.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      На който не му харесва има други кръчмета!!!
      Така е , но пък ако твойта кръчма е променила условията не е ли редно да ти обясни.....защо, как и от кога .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Ами да вземе да ти изтрие някоя графика защото е с чужд линк да видим как ще ми покажеш до колко ще качи ойрото....
        На който не му харесва има други кръчмета!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
          Мацето е много точно. Време е лудите от стадиона ако не искат да влязат в диспансера, поне да не психясват из Форума.
          +++
          Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Ами да вземе да ти изтрие някоя графика защото е с чужд линк да видим как ще ми покажеш до колко ще ками ойрото....
          Трили са ми и какво от това? Правили са ми и забележки. На който е форума, той определя правилата. Гледаш да се съобразиш с тях и това е. Форумът дори е доста демократичен. За останалите си има психодиспансери
          Last edited by Jay Gould; 10.01.2011, 20:25.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            На калпав .... вълната ... му пречи !
            На един му пречело, че било жена , друг не можел бил да псува, на трети му изтрили линка. В други форуми ще ви търпят още по-малко.
            Всеки са го трили, мен също, но най-големите нерваци да се оплакват от "репресии" е смешно.

Ами да вземе да ти изтрие някоя графика защото е с чужд линк да видим как ще ми покажеш до колко ще качи ойрото....

Коментар

• +1
              Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• На калпав .... вълната ... му пречи !
                На един му пречело, че било жена , друг не можел бил да псува, на трети му изтрили линка. В други форуми ще ви търпят още по-малко.
                Всеки са го трили, мен също, но най-големите нерваци да се оплакват от "репресии" е смешно.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Мацето е много точно. Време е лудите от стадиона ако не искат да влязат в диспансера, поне да не психясват из Форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    и аз съм ставал негова (нейна) 'жертва' 1-2 пъти , но съвсем заслужено.

колеги,
                    проблема не е ети_ , а нервите и ядовете, които във форекса се усещат може би най-тежко. Някои ги избива на простотия, а други на избиване на комплекси. Не може да очаквате даден модератор да е точен като снайперист, когато простотията и комплексите се леят като из ведро.

Бих казал добре, че има модератори, а на тези, които ще ревнат, че модерацията е излища ще кажа - finance.google.com , finance.yahoo.com ... прочетете месидж бордовете и тогава казвайте, че модерацията е излишна

лека и спокойна!
                    За мен модератора прекалява ....
                    Два пъти ми трие линк към някаква статия и аз трябва да постна два чаршава за да доказвам твърдението си....А лични обиди на Полки към мен запазва...има субективизъм и едностранчивост без обяснения.....

Коментар

• Аз мисля,че подходът на модератора тук трябва да е по-либерален.Все пак тука сме хора,които въртим реални пари и се случва и да губим.Понякога е нужно да изпуснеш парата,като изръсиш някоя простотия.Все пак не сме се събрали тука да си обменяме готварски рецепти.Каквото и да е решението на собственика,аз ще го приема,защото си е собственик,но ще реша дали да остана или да мигрирам другаде.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Нищо лично спрямо Ети_! Просто подходът и от двете страни в темата за Валутна търговия не е правилен и затова е тази дискусия. Надявам се, да има резултат.

Коментар

• и аз съм ставал негова (нейна) 'жертва' 1-2 пъти , но съвсем заслужено.

колеги,
                          проблема не е ети_ , а нервите и ядовете, които във форекса се усещат може би най-тежко. Някои ги избива на простотия, а други на избиване на комплекси. Не може да очаквате даден модератор да е точен като снайперист, когато простотията и комплексите се леят като из ведро.

Бих казал добре, че има модератори, а на тези, които ще ревнат, че модерацията е излища ще кажа - finance.google.com , finance.yahoo.com ... прочетете месидж бордовете и тогава казвайте, че модерацията е излишна

лека и спокойна!
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Хайде и аз да се включа - не знам как във Валутна търговия, но модраторът Ети си се оправя с останалите теми, които наблюдавам и аз не мога да кажа лоша дума за нея/него. Е, винаги може и по-добре, но определено има подобрение в последните 2 месеца.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дали модераторът не е един от вас съгласно идеята на инвестора от преди няколко месеца
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                +1 глас за смяната на модератора
                                И аз съм за смяна !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X