IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Това прасе има само един фен
    и това съм му аз
    Всеки ден му се кефя
    е поне сме съпричастни донякъде
    а ако пък го споделиш с нас, цена няма да имаш
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Здравейте господин Любенов,
      Искам да попитам защо нощният модератор в петък Ети ми изтри два пъти линк от в. Дневник с 10 акции на 2011 г. с анализи на водещи консултанти а остави в тема Басове...пост на Полки с лична обида ....
      Поздрави!
      Имат политика да трият конкуренцията, не само дневник, голям страх ги гони, не знам от какво

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78
        Между другото , ако на някой му пречеха, надали щеше да има толкова фенове това прасе
        Това прасе има само един фен
        и това съм му аз
        Всеки ден му се кефя
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
          Здравейте,

ще призова всички ви за по-коректно отношение. форумът в крайна сметка се прави от вас и за вас - ние от investor и 10 модератора да сложим, и всички да почнем да си пишем във форума, той няма да има стойност без вас

това е вашата територия и вие показвате, когато има нещо нередно. благодаря ви, че правите подобни теми - те доказват моето твърдение

моля по-старите потребители - когато видите некоректно поведение, нападки и обиди - не се включвайте в безсмислени спорове, просто ни пишете и ние ще разрешим проблема

на по-новите ще кажа - така ще е, старите и доказали се като коректни потребители ще бъдат слушани и мерки ще се вземат.

поздрави,
          Андрей Любенов, гл. редактор на Investor.bg
          Здравейте господин Любенов,
          Искам да попитам защо нощният модератор в петък Ети ми изтри два пъти линк от в. Дневник с 10 акции на 2011 г. с анализи на водещи консултанти а остави в тема Басове...пост на Полки с лична обида ....
          Поздрави!

Коментар

• Здравейте,

ще призова всички ви за по-коректно отношение. форумът в крайна сметка се прави от вас и за вас - ние от investor и 10 модератора да сложим, и всички да почнем да си пишем във форума, той няма да има стойност без вас

това е вашата територия и вие показвате, когато има нещо нередно. благодаря ви, че правите подобни теми - те доказват моето твърдение

моля по-старите потребители - когато видите некоректно поведение, нападки и обиди - не се включвайте в безсмислени спорове, просто ни пишете и ние ще разрешим проблема

на по-новите ще кажа - така ще е, старите и доказали се като коректни потребители ще бъдат слушани и мерки ще се вземат.

поздрави,
            Андрей Любенов, гл. редактор на Investor.bg

Коментар

• а най-добре да сложат една опция игнор във форума.
              ще ми спестят , а и не само на мен една камара простотии от разни безумци
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• През последните 3-4-5 месеца форумчето се превърна в изключително полезно място за забавления ..... ний кат бачкаме се забавляваме. Аз за днес съм направил 12 сделки и мога да направя още толкова, ако пазара дава ... а и на мен ми е забавно, не се моря. Времето на лаф-моабетите около фОндамента не го хванах, но и сега нещата не се развиват никак зле си мисля аз .... вълновиците вече спокойно си броят, акшанистите жулят по 10-15 пипа профите и никой нищо не споменава ( освен СПАРТА) ........ХАРМОНИЯТА Е ПЪЛНА.
                Днес обаче сабалян го поглеждам и с ужас виждам някой го варосал ..... кат кенеф.
                ...... а най-страшното е, че автора на темата е подменен ...... ей туй как ще се обясни ...последното.
                Last edited by anonimen komardjia; 10.01.2011, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Предположих, че мога да породя подобни помисли.
                  Знам, че не се заяждаш.
                  Не съм бил чак толкова полезен (може би от малко по-различен ъгъл съм гледал нещата), а и мен ме отказаха Билкаря и Чунчо, не модератора. Модераторка със змийски ник беше последната капка, като ме банна.

Но наистина не е много полезна темата в този си вид. То не, че в целия форум има някакви полезни теми.
                  Така е, медалът има винаги две страни. В случая Eti_ си върши работата малко по- осърдно от нужното и разваля хубавия сентимент индикатор, което струва маса пари! Преди нямаше мод и разни пишлемета си разиграваха коня...

Връщай се в отбора и да опитаме да оправим нещата. Много или малко си полезен, всеки си преценява за себе си. За мен лично е добре, когато има хора като теб - просто следиш различни неща и даваш възможност за сверка на часовниците.

Коментар

• Аз съм главния виновник за Skype прозореца,
                    щото много спамя
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Поразгледах темата за форекса.
                      Ами какво да ви кажа.... не знам какво е трил Ети_, но темата е заприличала на Skype прозорец. Няколко човека си обсъждат не знам си какво си. Дори и за техничар човек ще е трудно разбираемо, а за полезност да не говорим.

Смятам, че Инвестор желае темата да бъде с повече експресии, но с подобни постове едва ли ще постигне такъв резултат.

Дано не ми се разсърдите.
                      Успех!
                      именно аноне , именно
                      изглежда като скайп щото мода трие
                      то и аз вече не мога да схвана , дето постоянно го чета

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Така се получава, когато ценните кадри като теб забегнат!
                        Предположих, че мога да породя подобни помисли.
                        Знам, че не се заяждаш.
                        Не съм бил чак толкова полезен (може би от малко по-различен ъгъл съм гледал нещата), а и мен ме отказаха Билкаря и Чунчо, не модератора. Модераторка беше последната капка, като ме банна.

Но наистина не е много полезна темата в този си вид. То не, че в целия форум има някакви полезни теми.
                        Last edited by X_Y; 10.01.2011, 23:59.

Коментар

Поразгледах темата за форекса.
                          Ами какво да ви кажа.... не знам какво е трил Ети_, но темата е заприличала на Skype прозорец. Няколко човека си обсъждат не знам си какво си. Дори и за техничар човек ще е трудно разбираемо, а за полезност да не говорим.

Смятам, че Инвестор желае темата да бъде с повече експресии, но с подобни постове едва ли ще постигне такъв резултат.

Успех!
                          Така се получава, когато ценните кадри като теб забегнат!

Коментар

• Поразгледах темата за форекса.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              24 часа е достатъчно наистина, после масово се изселваме при Станимир или Жорката.
                              А,най добре при бат Пешко
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• +1
                                Имаше един период в който по няколко страници само глупости и обиди между няколко човека. Тогава нищо не се случваше, а сега прочета нещо нормално за форум и след малко изтрито......
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X