IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
    Аз пък мога да ти кажа, че и при нас, на бефебето, няма фалити, защото повечето играят с по хиляда лева.
    Фалити може и да няма ,
    но има държатели на безумни хартии
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• +1
      Звукозаписно студио

Коментар

• Аз пък мога да ти кажа, че и при нас, на бефебето, няма фалити, защото повечето играят с по хиляда лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          ..................Освен това във форекса има най-малко фалити,защото повечето са демо играчи,така че спете спокойно
          Виж тук си абсолютно прав.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Във форекса винаги са били по-невъзпитани и по-нервни от останалите във форума. Това се дължи сигурно на големия процент занулили акунтите си или които са пред зануляване.Няма да забравя веднъж как преди години имаше някаква доста сериозна новина, която очевидно трябваше да повлияе на долара в дългосрочен план. Та тогава влязох там и ги попитах учтиво какво мислят по въпроса. Лелей, щяха да ме изядат! Без никаква причина. Ама то така става, като унесен в мечти за бързо забогатяване се докараш до просешка тояга.

Абе мисля си, че на тая тема мястото и не е тук, въпреки че Инвестора много се гордее с нея. Нека иде при създателя си - там участниците ще са си лика прилика с него.
            А аз мисля,че е невъзпитано на плюете срещу когото и да било. Същото може да се каже и за темата на БФБ - занулени акаунти и мечтатели за бързо забогатяване Освен това във форекса има най-малко фалити,защото повечето са демо играчи,така че спете спокойно
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Във форекса винаги са били по-невъзпитани и по-нервни от останалите във форума. Това се дължи сигурно на големия процент занулили акунтите си или които са пред зануляване.Няма да забравя веднъж как преди години имаше някаква доста сериозна новина, която очевидно трябваше да повлияе на долара в дългосрочен план. Та тогава влязох там и ги попитах учтиво какво мислят по въпроса. Лелей, щяха да ме изядат! Без никаква причина. Ама то така става, като унесен в мечти за бързо забогатяване се докараш до просешка тояга.

Абе мисля си, че на тая тема мястото и не е тук, въпреки че Инвестора много се гордее с нея. Нека иде при създателя си - там участниците ще са си лика прилика с него.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                ... но се огледай за поведението на дружките от валутна. В момента авторите на темата приличат на ония деца от детската градина, който се зъбят на всички, налитат на бой, псуват, но като получат едно камионче по главата в отговор, писват "Мамоооооооооо".
                Това е нормално поведение на тези, дето са си загубили паричките във форекса. Един от тях си го излива в темата "Политика".
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ЧЕ не са-не са, обаче, често необосновано режат, трият, заключват. Случи се отново наскоро, непредизвикано.
                  Пита се, да продължавам ли да забелязвам, или също да се правя на луд?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Добрю ютрю
                    Аз предлагам никовете на такива
                    личности като LANDLORD 31
                    да бъдат баннати незабавно.
                    Над 99.99% от всичките му
                    постове са личностни нападки
                    и псувни просто. БАН, бан , бан докато хлапето осъзнае, че требе да се промени
                    или просто няма да пише тука !!!!!!!!!
                    Освен него, има и други субекти за които това се отнася. Ако се сложи бан, то 1/3 от пишещите във валутна търговия няма да ги има. До колкото си спомням, имаше съвсем скоро е мераци към роднини, съпруги и т.н., но тогава нито един от вас не мрънкаше, че имало простаци?! За това, не виждам причина да се иска бан за едни, а други само защото са тръгнали да се жалват в нова тема да се оставят.
                    Това не се отнася за теб Реде, не съм видял да излизаш от добрия тон, но се огледай за поведението на дружките от валутна. В момента авторите на темата приличат на ония деца от детската градина, който се зъбят на всички, налитат на бой, псуват, но като получат едно камионче по главата в отговор, писват "Мамоооооооооо". Впрочем, липсата на възпитание и избиването на миши комплекси е главно за сметка на показващия ги и най-веселото е, че на живо най-големите форумни бабаити са незабележими като мишки.
                    Модераторите не са пъдари и възпитатели в забавачка, все пак.
                    Last edited by Jay Gould; 12.01.2011, 17:24.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Здравейте господин Любенов,
                      Искам да попитам защо нощният модератор в петък Ети ми изтри два пъти линк от в. Дневник с 10 акции на 2011 г. с анализи на водещи консултанти а остави в тема Басове...пост на Полки с лична обида ....
                      Поздрави!
                      ако полки ти е скъсал чорапогащника, то ми е интересно кой ли е ср@л в гащите ти

Коментар

• Добрю ютрю
                        Аз предлагам никовете на такива
                        личности като LANDLORD 31
                        да бъдат баннати незабавно.
                        Над 99.99% от всичките му
                        постове са личностни нападки
                        и псувни просто.
                        БАН, бан , бан докато хлапето
                        осъзнае, че требе да се промени
                        или просто няма да пише тука !!!!!!!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          ... "10 модератори" + агенти ......
                          Чем больше , тем лучше !
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• та какъв е проблема с линковете от дневник, профит, дарикфинанс и тн...

Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                            не смятам да ставам съдник на лични отношения. моят призив е да не се нарушава добрия тон - а кое е добър тон - това вече го налага средата

така че - пак казвам, от самите потребители зависи каква е тя

поздрави

Коментар

• Това сигурно бе офЕциалния отговор

Нищо не разбрах ..... хем територията "наша" ..... хем "10 модератори" + агенти ...... нищо не каза ..... ама нищо.

...... НИЕ ОБАЧЕ КАЗАХМЕ!!!

Коментар

• не смятам да ставам съдник на лични отношения. моят призив е да не се нарушава добрия тон - а кое е добър тон - това вече го налага средата

така че - пак казвам, от самите потребители зависи каква е тя

поздрави

Коментар

Working...
                                X