идалго
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумът отвръща на удара
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение===============
Защо лъжеш? Озлобен си от прогнозите ми май.
Я ми прегледай близо хилядата постинга за да видиш колко %-а лични нападки има. Май твоите лични нападки са доста повече!
Ето една твоя закана примерно:
На Етито телефона не го знам,
но съвсем скоро mechobikov
ще го ПОПЪРЖВАМ !!!
[/COLOR]Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Би ли ми обяснил някой от модераторите защо се трият линковете в темата "Валутна търговия" , които се пускат към други БГ сайтове ? Сайта на Петър всички го знаят , какъв е смисъла да се трие линка ?
Преди седмица се опитах да помогна на начинаещ колега с линкове какво и кога да чете , вие изтрихте всички !!
Това бърка в рекламната Ви политика , в егото Ви ли , в Ети-то ли ви - не знам.
А какво да говоря за това , че се опитвам да поздравя четящите и пишещите тук с един благ "Judas" и не мога - линка се трие веднага. Да пусна някоя фолк-крава , може пък да го оставите ??
И относно оправданието - "спам" : тази тема е най-посещаваната и с най - много коментари от целия "Инвестор" . Отделно при тази търговия стреса е най-голям . Какво очаквате - да се говори само за работа ли ??
Ако нямате място на сървъра - оставете само последните 80 - 100 страници от "Валутна търговия" - назад и без друго никой не чете - нещата тук стават на момента , ако не знаете
Понякога за сваляне на напрежението се говори и за "плетки , манджи , каки "и др. , какъв е смисъла да бродим по темите и да търсим отдушник за напрежението.
Това е Ваш сайт , но много народ "живеят" тук. И заради тях влизат хиляди на ден. Те ви носят приходите от посещения. Не гонете нито първите , нито вторите !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение===============
Я ми прегледай близо хилядата постинга за да видиш колко %-а лични нападки има. Май твоите лични нападки са доста повече!
ще го ПОПЪРЖВАМ !!!
[/COLOR]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Аз предлагам никовете на такива
личности като LANDLORD 31
да бъдат баннати незабавно.
Над 99.99% от всичките му
постове са личностни нападки
и псувни просто.
БАН, бан , бан докато хлапето
осъзнае, че требе да се промени
или просто няма да пише тука !!!!!!!!!
ще го ПОПЪРЖВАМ !!!
[/COLOR]Last edited by LANDLORD 31; 13.03.2011, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеstamba69
Това съобщение беше изтрито от Eti_. Причина: Темата е валутна търговия, не ВАЛУТА. Хм, интересно, какво точно е написал stamba69?????????????????????????
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЛичностни нападки !!!!!
Кои какво разбира си е
лично негов си проблем !!!
Инък държателите на хартии
дето нямат стоиност сами са
си виновни , че са учасвали
в шоуто БФБ, обрала спестяванията
на известен брои бълъци!!!
Познавам хора с "акции" дето са
похарчили по 100 000 и над 100 000
лефа и в момента нямат почти нищо ,
а са кучували уж "стоиностни" компании.
Цирк!!!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеСега ли го чуваш ? Произлиза от chart = графика. Затова ти казах, че сте един дол - гледате някаква графика и я "разбирате", макар, че не знаете какво е, нито, че не можете да я прогнозирате Това не ви пречи да говорите и за "фундаменти", макар, че и от това сте надалече
Кои какво разбира си е
лично негов си проблем !!!
Инък държателите на хартии
дето нямат стоиност сами са
си виновни , че са учасвали
в шоуто БФБ, обрала спестяванията
на известен брои бълъци!!!
Познавам хора с "акции" дето са
похарчили по 100 000 и над 100 000
лефа и в момента нямат почти нищо ,
а са кучували уж "стоиностни" компании.
Цирк!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениечартистите??????Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеАз пък мога да ти кажа, че и при нас, на бефебето, няма фалити, защото повечето играят с по хиляда лева.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениебезумни или умни, какво те касае, ти нали си нямаш чартистите сте си един дол дренки--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеФалити може и да няма ,
но има държатели на безумни хартииЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
Коментар