Първоначално изпратено от SoKoLoV
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумът отвръща на удара
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже не ти се вярва колко е сериозно положението, ето ти извадка от закона за тютюнопушенето и тютюневите изделия:
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVЛЕЛЕЛЕЛ КОЛКО БОЛНИ МОЗЪЦИ.
ЕЙ елементарен човек.Това е пура и не е задължително тази снимка да ти навява глупостта ти.
Чл. 35. (Изм. - ДВ, бр. 110 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 57 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 70 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) (1) Забранява се рекламирането на тютюн и тютюневи изделия, с изключение на:
1. територията на предприятия, където се произвеждат тютюн или тютюневи изделия, и обектите, в които се извършва търговия с тютюн и тютюневи изделия;
2. използването на търговска марка, когато в рекламата не участват лица под 18 години и тя не е предназначена или насочена към тях;
3. места или мероприятия, на които достъпът на лица под 18 години е забранен.
(2) Забранява се рекламирането на тютюн и тютюневи изделия в радио- и телевизионни предавания.
(3) Рекламирането на тютюн и тютюневи изделия в пресата и в други печатни издания и чрез услугите на информационното общество се допуска само за публикации, които са:
1. предназначени изключително за професионалисти в областта на търговията с тютюн и тютюневи изделия или за лица, чийто основен предмет на дейност е производството или търговията с тютюн и тютюневи изделия;
2. отпечатани или публикувани в трета държава и не са предназначени за пазара на държава - членка на Европейския съюз, и на други държави - страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство.
(4) Друга реклама на тютюн и тютюневи изделия в пресата и в други печатни издания и чрез услугите на информационното общество е забранена.
(5) Забранява се спонсорирането от лица, чийто основен предмет на дейност е производството или търговията с тютюн и тютюневи изделия, на:
1. радио- и телевизионни предавания;
2. събития или дейности, които се провеждат в няколко държави - членки на Европейския съюз, и в други държави - страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или имат по друг начин трансграничен ефект.
(6) Забранява се всякаква форма на разпространение на тютюневи изделия в случаите по ал. 5, т. 2 с цел пряко или косвено популяризиране на тютюневи изделия.
А ето ти и съответната санкция:
Чл. 50. (Предишен текст на чл. 41, изм. - ДВ, бр. 33 от 2000 г.) Който наруши разпоредбите на чл. 35 се наказва с глоба от 15 000 лв. до 50 000 лв., съответно му се налага имуществена санкция от 50 000 лв. до 100 000 лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
марияне, може ли да запитам, защо ми променихте в заглавието на темата" Циганите намалели с 45 000 души", циганите на роми - това някаква обида ли е, какво? Или просто модераторката е била в естетственият си месечен период на дискомфорт и е трябвало да се изяви някъдеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVДобре бре няма ли модератори да се намесят,че вижте какви прасета с какви подписи се намират тука.
Ако не можете да се справите си кажете.
Вижте подписа му и след това помислете,това не е ли обидно към всички.
П.С. А и рекаламта на цигари в медиите по твоя начин е аболютно забранена и наказуема - Инвестора, къде дреметеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАко аз желая да акцентирам върху целият пост, проблем ли е целият да бъде с голям шрифт ?[/COLOR]
Ако всички започанат да се правят на интересни, форума ще стане като детска рисунка.
Абсолютно нечетим. Много моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеИзвинете, но по тази логика, защо сме позволили да се пише на кирилица, а когато някой напише псувня на кирилица, го трием.
Който не успява да привлече вниманието с нормален текст, залага на издевателството с големите букви.
Аз лично ползвам големите букви или цветен шрифт, когато в целия си пост искам да акцентирам на 1/20 от текста, например на 2-3 думи.
Поздрави
Мариян Йорданов
човек с модераторски права - не е част от активната модерация
просто си имам правата и от време на време ги ползвам по предназначение
Ваше право е ! Ако аз желая да акцентирам върху целият пост, проблем ли е целият да бъде с голям шрифт ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБИХТЕ ЛИ ОБЯСНИЛИ ЗАЩО СТЕ СЛОЖИЛИ КАТО ВЪЗМОЖНОСТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПО-ГОЛЕМИ ШРИФТОВЕ, А КОГАТО СЕ ПРИЛАГА МОДЕРАТОРКАТА ЕТИ, ПРЕПРАВЯ ПОСТОВЕТЕ !?
Който не успява да привлече вниманието с нормален текст, залага на издевателството с големите букви.
Аз лично ползвам големите букви или цветен шрифт, когато в целия си пост искам да акцентирам на 1/20 от текста, например на 2-3 думи.
Поздрави
Мариян Йорданов
човек с модераторски права - не е част от активната модерация
просто си имам правата и от време на време ги ползвам по предназначение
Коментар
Коментар