Първоначално изпратено от SoKoLoV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумът отвръща на удара
Collapse
X
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБи ли ми препоръчал ветеринар
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVБраво,браво....
аз ви казах, че ще пиша на Соколов да не се занимава с вас и му писах. Не мога всеки ден да водя и с вас, и с него подробна кореспонденция, кой пръв е започнал, кой какво е казал, на кой какъв му е подписа и т.н..
Такъв подпис не може да остане.
fickata написа:
Значи той може да ме напада, а аз не мога да се защитавам БРАВО !!! Много демократично !
fickata написа:
Бихте ли ми казали какво му е на подписа ? Имате ли клиент с ник СоПолов ?
X_Y написа:
Няма, но е ясно за кого става въпрос, надали ще има някой, който да не може да се сети.
Мнението, в което ви напада е изтрито (за някакъв трабант и чесън беше, ако не се лъжа).
fickata написа:
Вие май ме взехте за някоя ученичка, а ? Да ви плача на рамото, да търкате постове, когато подобни боклуци ме нападат ?
Пак ще се съглася с Вас, МИР ДА ИМА !
А, ако се повтори и потрети, какво правим ?
X_Y написа:
Аз знам, че не сте се оплаквали, това го казах във връзка с това, че попитахте дали той може да ви обижда - не може и затова е изтрито мнението.
Ако се повтори пак ще изтрия мнението, не вярвам да ви е убягнало, че заяжданията са често срещани във форума, не може да банваме всеки, защото ще се окаже, че 70% от потребителите ще са с бан.
fickata написа:
Тоест, Вие сте съгласен, че той не може да ме обижда, но сте и несъгласен, аз да се защитавам
Днес, 10:49 Заглавие: От: Добро утро,
fickata написа:
Тоест, Вие сте съгласен, че той не може да ме обижда, но сте и несъгласен, аз да се защитавам
X_Y написа:
Добре, в такъв случай, ако пак се заяде с вас без причина повече няма да се занимавам с подписа ви. Така е справедливо. Но ако водите нормален спор по темата, надявам се да не го сметнете за обида.
fickata написа:
Справедливо е ! Не съм обиждал досега колега, ако спорим за търговия, без да съм бил нападнат саркастично ! Няма и да го направя !
Уважаеми модератори, ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ на субекта Соколов, да напада ВСИЧКИ учатници в темата Валутна търговия - FOREXМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVЕееее браво Прасето ви е убедило въпреки правилата.
БРАВО,ТОЧНО ТАКА.В ПОДПИСА НА ТОВА СЪЩЕСТВО НЯМА НИЩО ОБИДНО КЪМ НИКОИ И ВЪОБЩЕ НЕ СПОМЕНАВА НИЩО В ПОДПИСА СИ НАПЪЛНО Е БЕЗОБИДНО.
БРАВО.САМО ДЕТО ДА ПИТАМ ИМАТЕ ЛИ НЕДЕЛЯ МОДЕРАТОР ИЛИ ВИКАТЕ ТО КАКВО ДА ПЛАЩАМЕ......ПАК ЛИ??????
X_Y написа:
аз ви казах, че ще пиша на Соколов да не се занимава с вас и му писах. Не мога всеки ден да водя и с вас, и с него подробна кореспонденция, кой пръв е започнал, кой какво е казал, на кой какъв му е подписа и т.н..
fickata написа:
Значи той може да ме напада, а аз не мога да се защитавам БРАВО !!! Много демократично !
fickata написа:
X_Y написа:
Няма, но е ясно за кого става въпрос, надали ще има някой, който да не може да се сети.
Мнението, в което ви напада е изтрито (за някакъв трабант и чесън беше, ако не се лъжа).
fickata написа:
Вие май ме взехте за някоя ученичка, а ? Да ви плача на рамото, да търкате постове, когато подобни боклуци ме нападат ?
X_Y написа:
Аз знам, че не сте се оплаквали, това го казах във връзка с това, че попитахте дали той може да ви обижда - не може и затова е изтрито мнението.
Ако се повтори пак ще изтрия мнението, не вярвам да ви е убягнало, че заяжданията са често срещани във форума, не може да банваме всеки, защото ще се окаже, че 70% от потребителите ще са с бан.
fickata написа:
fickata написа:
X_Y написа:
Добре, в такъв случай, ако пак се заяде с вас без причина повече няма да се занимавам с подписа ви. Така е справедливо. Но ако водите нормален спор по темата, надявам се да не го сметнете за обида.
fickata написа:
Справедливо е ! Не съм обиждал досега колега, ако спорим за търговия, без да съм бил нападнат саркастично ! Няма и да го направя !
Уважаеми модератори, ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ на субекта Соколов, да напада ВСИЧКИ учатници в темата Валутна търговия - FOREXМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVЕееее браво Прасето ви е убедило въпреки правилата.
Значи,Прасето ме нападна първо предния път,така че тук ви лъже,че и ме е изкарало боклук.
Днес,аз му написах,че е напълно болно прасе да бяга,за големият шрифт.Това е.
А Прасето в това време има подпис,които по подразбиране обижда всички мен,вас,потребителите /клиентите/.
БРАВО ИНВЕСТОРЕ,ТОЧНО ТАКА.
Написа вчера, не днес Забравяш вече
SoKoLoV
Преглед на профила
Отговори с цитат
Днес, 20:48
fickata написа:
Ети, като ми редактираш поста с причинатвърде голям шрифтби ли попитала работодателите си, защо са сложили възможността да се пише с такъв шрифт. Очаквам отговор и ти благодаря предварително !
SoKoLoV написа:
хяхяхях ей напълно болно прасе,факт бегай...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVКакво да разбера бре маймуно,че ти червен задника и се вижда от километри ли?????
Грую е много болен личи от долният пост,даже е опитва на вмени вина,за да се отърве от собствената си.БОлна работа.
МОДЕТАТОРИТЕ,НЕДЕЛЯ НЕ РАБОТИТЕ ЛИ
ТОВА КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ:
X_Y написа:
fickata написа:
fickata написа:
X_Y написа:
fickata написа:
X_Y написа:
fickata написа:
fickata написа:
X_Y написа:
fickata написа:
Справедливо е ! Не съм обиждал досега колега, ако спорим за търговия, без да съм бил нападнат саркастично ! Няма и да го направя !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеГолемият шрифт и шарениите са форма на не уважение към другите. Четеш си и изведнъж, огромни букви, някой се прави на интересен.
Ако всички започанат да се правят на интересни, форума ще стане като детска рисунка.
Абсолютно нечетим. Много моля.Last edited by fickata; 24.07.2011, 17:06.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи го остави тоя. Колкото и да му обясняваш няма да те разбере. Я ми кажи ти чорапогащи ли рекламираш или склоняваш към проституция?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемарияне, може ли да запитам, защо ми променихте в заглавието на темата" Циганите намалели с 45 000 души", циганите на роми - това някаква обида ли е, какво? Или просто модераторката е била в естетственият си месечен период на дискомфорт и е трябвало да се изяви някъде
Ние, българите, от векове си патим най-много от гъзопродавците си ("гьотферени" - за тези, които не знаят що е циганин, но знаят що е ром).
Хем се продават за жълти стотинки или даже ей само така - за самочувствие. Те да им кажат да казват на децата си "чхаавета" - пак ще го приемат и даже ще се гордеят с "напредничавостта" си. Задници!
Коментар
Коментар