IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Като нищо.. Това си бяха неколко кубика газ... Имам нужда от диета. Другата година отпуската съм на Балчик при онази известната докторка, ега помогне.... Че аз вярно съм и висок ама.. Като казвам че съм 105 кила това е сутрин, срал, гол, и на един крак.. Иначе ако си турим ръка на сърцето съм си каде 112... Ама ония ден изпих 18 бири и 9 порции цаца в кварталното кръчме.. Кажи ка да отслабна с тая "диета".....
    Че то туй храната на едно африканско село бре Даже сигурно им е сватбената трапеза
    Кой е казал, че трябва да отслабваш
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Аз пробвах текста и в гугъл ама не получавам смислена фраза.... ....
      Напротив го замени с още,още. Добра го замени с добре и сложи едно в след това
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Пробвай с протеинова диета и тогава ще си говорим за бомби

То, добре, че е нямало някой със запалка, иначе в тез модерни времена и терорист ще те изкарат

Като нищо.. Това си бяха неколко кубика газ... Имам нужда от диета. Другата година отпуската съм на Балчик при онази известната докторка, ега помогне.... Че аз вярно съм и висок ама.. Като казвам че съм 105 кила това е сутрин, срал, гол, и на един крак.. Иначе ако си турим ръка на сърцето съм си каде 112... Ама ония ден изпих 18 бири и 9 порции цаца в кварталното кръчме.. Кажи ка да отслабна с тая "диета".....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Туй си е за графата с Ругатни и Псувни , въпреки че на български имаме къде-къде по цветисти и яростни ....Но турките са възпитан ,модерен народ - като цяло . И между другото османците са взели много от нравите и обичаите на Византия ,без да се притесняват от факта че са " атрибути " на неверници ....И даже ги представят като изконни мюсюлмански традиции ....
          Аз пробвах текста и в гугъл ама не получавам смислена фраза.... Иначе вярно че турците не се псуват като нас и сърбите... Сега като каза турци и ми се прияде лукум.. Значи на Капалъ чарши имам един наследствен сладкар дето си пазарувам - дядо Акшит. От поколения првят баклава, локум, кадаиф итн. Бате нема такъв вкус. Баклавата се топи в устата, ама не тече, някак сиропа се задържа вътре и дори в картонена кутия си я караш до България.... Ей как ми се дояде.. Днес купих една диня 17 кила.. Гръцка някаква била. Сладка е ама диня.. Па и що я взех толкова голяма?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Туй си е за графата с Ругатни и Псувни , ......
            Викаш, ругаела ме е таз женица Аз друго разбрах и затуй друго направих, ама следващият път ще внимавам

Коментар

Човещина + гастрит + китайска храна и става бомба. А аз съм си и каде 105 кила. В казармата ги палехме. Как днес нямаше някой със запалка, щях да подпаля Билла.... Ми то си е метан...
              Пробвай с протеинова диета и тогава ще си говорим за бомби

То, добре, че е нямало някой със запалка, иначе в тез модерни времена и терорист ще те изкарат

Коментар

.. Daha çok, daha iyi eşek istediğiniz
                Туй си е за графата с Ругатни и Псувни , въпреки че на български имаме къде-къде по цветисти и яростни ....Но турките са възпитан ,модерен народ - като цяло . И между другото османците са взели много от нравите и обичаите на Византия ,без да се притесняват от факта че са " атрибути " на неверници ....И даже ги представят като изконни мюсюлмански традиции ....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Човещинка, дет викат
                  Човещина + гастрит + китайска храна и става бомба. А аз съм си и каде 105 кила. В казармата ги палехме. Как днес нямаше някой със запалка, щях да подпаля Билла.... Ми то си е метан...

Коментар

ТРова нещо не мога да го преведа, ама и турският ми не е много добър........ А аз днес как се изпърдях в Билла... Мамата ебах на две семейни двойки.. Ама сигурно 10 секунди и леко си повдигнах единият крак... Чак единият мъж вика"Напълни се София с простаци и ще емигрирам..." Веднага му теглих една майна и го заплаших с побой.. Добре че съм едър и дебел иначе при тая агресия как бих оцелял? Ама като почне някой - Това било простотия, онова било - то в САЩ как пърдят и се оригват, даже е гордост за тях.
                    Човещинка, дет викат

Коментар

Aaaa българче съм, ама не знам защо последният път като видях майка ти и ми викаше нещо от сорта : Daha çok, daha iyi eşek istediğiniz
                      ТРова нещо не мога да го преведа, ама и турският ми не е много добър........ А аз днес как се изпърдях в Билла... Мамата ебах на две семейни двойки.. Ама сигурно 10 секунди и леко си повдигнах единият крак... Чак единият мъж вика"Напълни се София с простаци и ще емигрирам..." Веднага му теглих една майна и го заплаших с побой.. Добре че съм едър и дебел иначе при тая агресия как бих оцелял? Ама като почне някой - Това било простотия, онова било - то в САЩ как пърдят и се оригват, даже е гордост за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                        Смешен си колкото подписа си.
                        5хиляди х.я да изядеш,голяма дума да не казваш,друг път.
                        Мерси, неща още да ме учиш как става това с яденето на х...ове

Коментар

Гаджал,манаф.
                          Не вярвам да си българче,толкова мазна душица,едва ли.
                          Как е егото накърнено ли е.
                          Я кажи нещо за пазара да се помеем малко.
                          5000 евро и ти пращам информация на лични

Коментар

... и си Българче ама рязано ли???? яххяхя
                            Ами как го усещаш ти

Коментар

.....
                              Сега я кажи,ти от Хасково какъв Си помак,турчин или просто Гаждал.
                              ....
                              Aaaa българче съм, ама не знам защо последният път като видях майка ти и ми викаше нещо от сорта : Daha çok, daha iyi eşek istediğiniz

Коментар

Не не пак не позна,нали съм чувал,че се преглеждаш при него редовно.
                                Гаджал мазен.
                                Я КАЖИ КОИ ТИ Е СТАРИЯ НИК.
                                Имам нов подпис

Коментар

Working...
                                X