IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Нема да ти разпрвям една вечер в Старият град (Несебър) тая година....
    е защо не се обади да направим една инвеститорска среща

мисля, че и BOBAN1 щеше да дойде, а и някой друг ще се присъедини
    Last edited by 2012; 25.07.2011, 01:20.

Коментар

Наздраве....

Спарт приятелю, знам... Ходя с колата и до кенефа.... За това съм решил другата година (2012) да е за мен година на отслабването и промяната на начина на живот.... Пълна промяна - отслабвам, махам цигарите (аз уж малко пуша ама като пийна и си е.. мамата), махм пиенето на калорични питиета (само бяло винце), спирам курвите (много са мърляви и ми писна да лекувам разни кожно венерически. То вече в полклиниката в Емил Марков (сега се казва Гоце Делчев квартала) на подбив ме взимат докторките, че щели да ме показвват на студентите. А уж слагам презервативи или поне кога съм трезвен слагам... Абе..) и простотиите и си сядам на гъза.... Повече фитнес и онанизъм за бодър организъм... Имам сериозен план. Нали сме борсови играчи та без план не става.
      Абе и ти си един гъз непоръбен .... Я по-добре кажи кой неудачник със сменен ник си, че да ни стане ясна ситуацията.... Писна ми вече от разни провалили се "инвеститори", които си сменят никовете и се връщат "на бял кон" във форума. Ай сиктир!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Космонавт, с тез догодишни планове...пиши го бегал Или днес или на кукуво лято
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Еееее...Космонавта......като чета......и едно весело и хбаво ми става...

Ама намали яденето и пиенето......и цигарите де........не казвам спри ги.че от някои неща връщане назад няма.....

А сега Наздраве

Наздраве....

Спарт приятелю, знам... Ходя с колата и до кенефа.... За това съм решил другата година (2012) да е за мен година на отслабването и промяната на начина на живот.... Пълна промяна - отслабвам, махам цигарите (аз уж малко пуша ама като пийна и си е.. мамата), махм пиенето на калорични питиета (само бяло винце), спирам курвите (много са мърляви и ми писна да лекувам разни кожно венерически. То вече в полклиниката в Емил Марков (сега се казва Гоце Делчев квартала) на подбив ме взимат докторките, че щели да ме показвват на студентите. А уж слагам презервативи или поне кога съм трезвен слагам... Абе..) и простотиите и си сядам на гъза.... Повече фитнес и онанизъм за бодър организъм... Имам сериозен план. Нали сме борсови играчи та без план не става.

Коментар

• Еееее...Космонавта......като чета......и едно весело и хбаво ми става...

Ама намали яденето и пиенето......и цигарите де........не казвам спри ги.че от някои неща връщане назад няма.....

А сега Наздраве

Коментар

.. Да не ти говорим колко ми кръвното и пулса....
              Космо , ти си се обездвижил бе човек Повече движения ти трябва , малко гимнастика , фитнес .....

http://www.youtube.com/watch?v=9ha5ujHnYXg

То иначе е ясно че е грехота ако умрем здрави
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Мерси... С бай Миле не се познавах, но иначе бая сделки првехме със застрахователното дружество и с Банката по онова време... Бъха диви времена. Явно с теб сме набори, защото малко хора въобще вече помнят ВИС, СИК, Мутрите итн.....С теб ли бяхме обсъждали че тая година абитуриенти бяха родените през 1993 - 4 година?
                Тц, с друг набор ще да е било
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Евалла колега Жив и здрав да си

П.П. Като те слушам ми напомняш на бай Миле ( лека му пръст )
                  Мерси... С бай Миле не се познавах, но иначе бая сделки првехме със застрахователното дружество и с Банката по онова време... Бъха диви времена. Явно с теб сме набори, защото малко хора въобще вече помнят ВИС, СИК, Мутрите итн.....С теб ли бяхме обсъждали че тая година абитуриенти бяха родените през 1993 - 4 година?

Коментар

Такъв камион съм виждал в един открит рудник в Бразилия....

Това е проблема - миналата година от работата ни пратиха на контролни прегледи, тия лекарите се уплашиха като ми видяха холестерола и кръвната захар. Да не ти говорим колко ми кръвното и пулса.... Обаче иначе, ония ден на един приятел му дошли холските мебели, ме викна да помагам да гио качиме - дивана му е над 120 кила, тупуз с механизъм - пеша до 11 етаж двамата. Като кран съм... По 3ма цигани наведнъж ги шамарим като ме нервират у некоя кръчма... Ама усещам че нещата не са у ред. Ама много съм по масите и съм много добър. Нема да ти разпрвям една вечер в Старият град (Несебър) тая година как думнах 8 облака (100 мастика с 50 мента) и тръгнах да поръчвам 9ти и бармана се уплаши и не ми сипа....
                    Евалла колега Жив и здрав да си

П.П. Като те слушам ми напомняш на бай Миле ( лека му пръст )

Коментар

Види се отделителната ти система работи като нов самосвал

Само с тез кила и туй задъхване, двигателя проверявай, щото основният ремонт там, трудна и неприятна работа е

Такъв камион съм виждал в един открит рудник в Бразилия....

Това е проблема - миналата година от работата ни пратиха на контролни прегледи, тия лекарите се уплашиха като ми видяха холестерола и кръвната захар. Да не ти говорим колко ми кръвното и пулса.... Обаче иначе, ония ден на един приятел му дошли холските мебели, ме викна да помагам да гио качиме - дивана му е над 120 кила, тупуз с механизъм - пеша до 11 етаж двамата. Като кран съм... По 3ма цигани наведнъж ги шамарим като ме нервират у некоя кръчма... Ама усещам че нещата не са у ред. Ама много съм по масите и съм много добър. Нема да ти разпрвям една вечер в Старият град (Несебър) тая година как думнах 8 облака (100 мастика с 50 мента) и тръгнах да поръчвам 9ти и бармана се уплаши и не ми сипа....

Коментар

Абе никой ама не мога да си вържа обувките. Мина пеша 1 километър и се запъхтя като Юсейн Болт при световен рекорд... Тежи ми.. И това лето си смених целият гардероб, че не ми стават дрехите от последните години...Като седна в колата и има чувството че се разпада... Голямо съм добиче. Иначе ония и аз се засрамих като дойде девойчето със сметката (не ме лъже щото сме доста близки).... Това граничи със самоубийство... И на другия ден нема нужда да ти казвам че повръщах сутринта и срах (ходих по голяма нужда, да не се сърдят по чувствителните) 3 пъти.. То ми вкисна целият организъм....

Види се отделителната ти система работи като нов самосвал

Само с тез кила и туй задъхване, двигателя проверявай, щото основният ремонт там, трудна и неприятна работа е

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          На мене пък ми се заходи на хамам ...От ония дето като те гепи теляка и тъй те разтрива те после си жизнерадостен като пеленак ...

А пък рахат-локума , баклавата и кадаифа са 8-то чудо на света и нямат нищо общо с тукашните боклуци с подобни наименования

Аз не съм добре със сърцето и с кръвното и не ги издържам турските бани. Веднъж спирах в Свиленград в болницата на връщане, че се уплаших да не птравя инфаркт.. Оказа се от турската баня и от тогава не ходя...

За сладките си прав. Преди две години в Анталия за една почивка 7 дни качих 8 кила, ама не можех да стна от масата.. Направо се пристрастяваш към тяхната храна - то едни ципури, адана кебапи, агнешки шишове и кюфтенца, пидета, чобан са;лати, турски хляб. Направо толкова претрупани маси никъде по света няма (е може и да има ама аз да не съм бил)...

Коментар

Че то туй храната на едно африканско село бре Даже сигурно им е сватбената трапеза
                            Кой е казал, че трябва да отслабваш
                            Абе никой ама не мога да си вържа обувките. Мина пеша 1 километър и се запъхтя като Юсейн Болт при световен рекорд... Тежи ми.. И това лето си смених целият гардероб, че не ми стават дрехите от последните години...Като седна в колата и има чувството че се разпада... Голямо съм добиче. Иначе ония и аз се засрамих като дойде девойчето със сметката (не ме лъже щото сме доста близки).... Това граничи със самоубийство... И на другия ден нема нужда да ти казвам че повръщах сутринта и срах (ходих по голяма нужда, да не се сърдят по чувствителните) 3 пъти.. То ми вкисна целият организъм....

Коментар

. Баклавата се топи в устата,... Ей как ми се дояде....
                              На мене пък ми се заходи на хамам ...От ония дето като те гепи теляка и тъй те разтрива те после си жизнерадостен като пеленак ...

А пък рахат-локума , баклавата и кадаифа са 8-то чудо на света и нямат нищо общо с тукашните боклуци с подобни наименования
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Напротив го замени с още,още. Добра го замени с добре и сложи едно в след това
                                Сега го хванах...

Коментар

Working...
                                X