IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът отвръща на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    от понеделник, няма шега
    аре стига си ни къпал
    на сичкото от горе на руска банка служител излезе, нищо ,че я водят австрийска
    само не ми казвай , че с арменеца сте се осрали в пловдив

Аз съм много скрит и мистериозен агент.... Като Джеймз Бонд. Майтапя се разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Наздраве....

Спарт приятелю, знам... Ходя с колата и до кенефа.... За това съм решил другата година (2012) да е за мен година на отслабването и промяната на начина на живот.... Пълна промяна - отслабвам, махам цигарите (аз уж малко пуша ама като пийна и си е.. мамата), махм пиенето на калорични питиета (само бяло винце), спирам курвите (много са мърляви и ми писна да лекувам разни кожно венерически. То вече в полклиниката в Емил Марков (сега се казва Гоце Делчев квартала) на подбив ме взимат докторките, че щели да ме показвват на студентите. А уж слагам презервативи или поне кога съм трезвен слагам... Абе..) и простотиите и си сядам на гъза.... Повече фитнес и онанизъм за бодър организъм... Имам сериозен план. Нали сме борсови играчи та без план не става.
      от понеделник, няма шега
      аре стига си ни къпал
      на сичкото от горе на руска банка служител излезе, нищо ,че я водят австрийска
      само не ми казвай , че с арменеца сте се осрали в пловдив
      Last edited by NYSERookie; 25.07.2011, 17:18.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        за несебър - стария град ставаше на въпрос ................. къде се сещаш за пловдив в тези жеги
        Не не.. Става въпрос че Пловдив ми е на път за Несебър...

Коментар

Бате честно мина ми през акъла. Даже спах в Пловдив първата вечер, че имах среща с двама местни банкови регионални мениджъри, на кредитни теми, която прерастна в тежка вечеря итн. Ама се водех комадировка и бях с две овце (овца и коч) - една подмазвачка и един австрийски полуидиот и нямаше как да ги заеба и да ида с приятна компания да си къркам... Иначе беше от тия най тъпите и безмислени командировки, да Ви види гъза път.....
          за несебър - стария град ставаше на въпрос ................. къде се сещаш за пловдив в тези жеги

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Инак, не намирам биропиенето за некъв повод за гордос, а по-скоро неква форма на пиянство ..
            Бих казАл неква форма на мъжко общуване.
            Нърд къмюникейшън демек, на съвременен журналистически български изик

Коментар

Забравих да те поздравя... Малко мъже могат да се похвалят че пият по каса бира. И моите приятели са същите пийци и кажи как в тази компания да живеем като фитнес герои...
              Що бре ?
              Пийньето па по кой въпрос пречи на спорта ?
              Аз си ходя на фитнес и си къркам ... Какво толкова ?
              Инак, не намирам биропиенето за некъв повод за гордос, а по-скоро неква форма на пиянство ..
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Това за колко време ако не е тайна

И на колко време пикаете бе........Бааах мааму...аз като изпия 5-6 бири и имам чувството, че ще гръмна.....а иначе съм 94кг

...явно тук сте профита на ядене и пиене....Еваларка
                Ми седнахме привечер и откарахме до към 2-3 нощеска
                събота си е
                Инак, ходенето до тоалетната се почва след третата - четвърта бирка, като задължително се изгражда строг график по часове и имена
                и нема да кажа колко киля съм
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

И на колко време пикаете бе........Бааах мааму...аз като изпия 5-6 бири и имам чувството, че ще гръмна.....а иначе съм 94кг

И по третата част от веригата ядене - пиене и третото е усиране. Аз до 3та бира не пикая, до 5та веднъж пикая и на там по веднъж на всяка бира.... Иначе каза бира се пие поне 12 часа.. Праскате карти пиете.. Аз съм го правил 4-5 пъти в живота си - голяма свинщина...

Коментар

Таа ралта с килата (без спиране на пиячката), ако я измислиш кък да стане - свиркай ...
                    Съботата с едни другари зафанахме едни карти ...
                    преборихме къде четири кила агнешко и седемдесетина бири ...Иначе и аз чакам некакси килата да поспаднат ... ама надали ...

Коментар

Таа ралта с килата (без спиране на пиячката), ако я измислиш кък да стане - свиркай ...
                      преборихме къде четири кила агнешко и седемдесетина бири ...
                      Иначе и аз чакам некакси килата да поспаднат ... ама надали ...
                      Забравих да те поздравя... Малко мъже могат да се похвалят че пият по каса бира. И моите приятели са същите пийци и кажи как в тази компания да живеем като фитнес герои...

Коментар

Е те това е... Значи ме разбираш. Е тая сутрин (каде 7.30) ми се дояде банича и спрях пред софийска баница - гледах уж малко да си взема - бум 500 гр. баница с една боза..... Гледам после в интернет някакъв калкулатор за калории - според него до края на деня, ако искам да си намаля теглото не трябва да ям нищо....... А сега ка да стане това като точно към 12.30 ще съм умрял от глад и дори да събера всички сили ще издържа до 14.30 и после..... Явно трябва да си променим начина на живот и навиците - махаме баници, шоколади и пици на парче, само по малко бяло винце, без вечери в 24 часа след прибиране от некой бар итн. Е имам един колега фитнес манияк, ми вика че не бил ял баница от 5 години заради калориите.... Ама я съм си свинкя...

Коментар

Като нищо.. Това си бяха неколко кубика газ... Имам нужда от диета. Другата година отпуската съм на Балчик при онази известната докторка, ега помогне.... Че аз вярно съм и висок ама.. Като казвам че съм 105 кила това е сутрин, срал, гол, и на един крак.. Иначе ако си турим ръка на сърцето съм си каде 112... Ама ония ден изпих 18 бири и 9 порции цаца в кварталното кръчме.. Кажи ка да отслабна с тая "диета".....

Коментар

• Въъъъъъъъъъ
                            Бетер гаджалите сте !!!!!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              е защо не се обади да направим една инвеститорска среща

мисля, че и BOBAN1 щеше да дойде, а и някой друг ще се присъедини

Бате честно мина ми през акъла. Даже спах в Пловдив първата вечер, че имах среща с двама местни банкови регионални мениджъри, на кредитни теми, която прерастна в тежка вечеря итн. Ама се водех комадировка и бях с две овце (овца и коч) - една подмазвачка и един австрийски полуидиот и нямаше как да ги заеба и да ида с приятна компания да си къркам... Иначе беше от тия най тъпите и безмислени командировки, да Ви види гъза път.....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Космонавт, с тез догодишни планове...пиши го бегал Или днес или на кукуво лято

Тук ме хвана. Това което не казах (от срам) е че плана беше за тая година но го отложих за другата..............

Коментар

Working...
                                X