If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да се каже, че ситуацията в темата Валутна търговия отдавна е излязла от контрол. Ако преди нуждата от модератор беше крещяша, то сега се налага да търсим модератор на модератора , тъй като последният влезе в открита конфронтация с 2/3 от участниците в темата. В тази връзка и след кратка консултация, решихме да отправим следното отворено писмо към г-н Йорданов.
Моля, всеки, който се чувства ангажиран по някакъв начин, да се "подпише" под долното.
Отворено писмо до г-н Мариан Йорданов
Уважаеми господин Йорданов, във връзка със системният тормоз от страна на модератор Eti_ в темата за Валутна търговия, бихме желали да се обърнем за съдействие към вас. Въпросното лице трие наред с и без повод, без ни най- малко да се опитва да схване смисъла на дискусията. Подобно опорочаване и неразбиране на духа на темата е против разбирането на болшинството участници. Нормално е, да не и се четат по 10 страници на ден с неща, които са и непонятни, но определено затриването на темата не е решение...
Надяваме се да вземете бързи и адекватни мерки. Благодаря!
+1
Тази Eti_ прекалява , на мен ми се струва , че я мързи да гледа, ама й е най-лесно да влезне в темата с най-много мнения и да трие наред. Един вид - вижте ме , колко работя , няма събота, няма неделя, без сън останах, не мога даже петък вечер Гоуфо да запала да 'ода на диско.
Коментар