IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
    Гледам търгува евро/паунд, а тя вече не е много рейнджова двойка и е възможно такива пирамидални системи да гризнат клонката в един по-сериозен тренд., Аз лично се отказах от скалперите, доскоро търгувах евро/франк, но покрай този тренд там изядох едни дървета и нещо ми угасна ентусиазма.
    Бота мой да праска на всички двойки бе само че на костенурката прай 3-4 пъти повече манги от евро/$ та затова и аз съм го пуснал там. После аз съм праил оптимизации и най-кърти при таз двойка и то на 15 мин. ма иначе и на другите прай манги , ма по-малко и по-малко дродаун дава ма и по-малко манги, нали схващаш. Бе нема се косиш и аз съм от Варна даваш некой лев и ти го давам да 2-3К юро и ти го давам да переш. Ма изчакай ше го пусна на риъл и като ти пратя стейтмънта тогаз ше ти го дам да нема тук ли си - там стой

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
      Не е скалпер бота, това съм го писал . Праил съм бая тестове и в момента бачка на 4 брокерски платформи - супер е ! За моделирането - той бота си бачка на база цена на отваряне тъй че не ми треба да го тествам при по-рестрикт план. Стопове нема щот той бачка като отваря обратни позиции. Пък има толко много губещи сделки, щот ги е праил като е напечелил бая преди това, а и загубата от тез губещите не е голяма в сравнение с обема на ацц-та. Ше го пускам на риъл при Оанда. И ше го продавам , има некой бъгове дето ги бачкам сега да ги махна. Ше му сложа и некой екстри, като оптималноФ и ММ-фактор и да може да управлява и отворени не от него позиции и т.н. . Ше пусна стейтмънти като го пусна да пасе с истински пари, сега имам към 3К Евро мои и още 7К ше намеря и го пускам
      Гледам търгува евро/паунд, а тя вече не е много рейнджова двойка и е възможно такива пирамидални системи да гризнат клонката в един по-сериозен тренд., Аз лично се отказах от скалперите, доскоро търгувах евро/франк, но покрай този тренд там изядох едни дървета и нещо ми угасна ентусиазма.
      Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
        Качи някъде целия тест, форуърд тест правил ли си? На кой брокер ще го пускаш на реална? Колко пипа средно гони на сделка? Качеството на моделиране е много зле на картинката, а това както знаеш е ключов момент. Гледам няма стопове в бектеста, как затваря позициите? Като гледам, че има 48 последователни загуби ми намирисва на пирамида, а не на скалпер.
        Не е скалпер бота, това съм го писал . Праил съм бая тестове и в момента бачка на 4 брокерски платформи - супер е ! За моделирането - той бота си бачка на база цена на отваряне тъй че не ми треба да го тествам при по-рестрикт план. Стопове нема щот той бачка като отваря обратни позиции. Пък има толко много губещи сделки, щот ги е праил като е напечелил бая преди това, а и загубата от тез губещите не е голяма в сравнение с обема на ацц-та. Ше го пускам на риъл при Оанда. И ше го продавам , има некой бъгове дето ги бачкам сега да ги махна. Ше му сложа и некой екстри, като оптималноФ и ММ-фактор и да може да управлява и отворени не от него позиции и т.н. . Ше пусна стейтмънти като го пусна да пасе с истински пари, сега имам към 3К Евро мои и още 7К ше намеря и го пускам

Коментар

Ми ето ти линка: http://prikachi.com/users/fx_bot/2k.gif
          Качи някъде целия тест, форуърд тест правил ли си? На кой брокер ще го пускаш на реална? Колко пипа средно гони на сделка? Качеството на моделиране е много зле на картинката, а това както знаеш е ключов момент. Гледам няма стопове в бектеста, как затваря позициите? Като гледам, че има 48 последователни загуби ми намирисва на пирамида, а не на скалпер.
          Работа и заплата?

Коментар

Ми ОК влизай си, аз ти показвам кво прай пък ти си бичи по твоя начин. Ако искаш да лапаш много тряба да рискуваш пич ! Ай ако някой иска бота да ми пише. Скоро ше ви покажа на риъл как бачка. Стейтмънт да, до 1-2 месеца ше го пусна на пари.
            А тоя дето ще ти даде пари дали знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Караиванов, стига си се заяждал, така няма да ме привлечеш за клиент.
              Исках да коментирате стратегията-робота на колегата!
              А Ти защо реши,че се стремя да те привлека за клиент ? Добре си ти е така на теб. На мен със сигурност ще ми е много зле ако случайно ми станеш клиент. Но вероятноста това да се случи клони от минус безкрайност към 0

Коментар

След внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
                Много последователни загуби имаш, а аз съм свикнал с 20-30% от сметката да влизам.
                Другите колеги анализатори какво ще кажат?
                Ми ОК влизай си, аз ти показвам кво прай пък ти си бичи по твоя начин. Ако искаш да лапаш много тряба да рискуваш пич ! Ай ако някой иска бота да ми пише. Скоро ше ви покажа на риъл как бачка. Стейтмънт да, до 1-2 месеца ше го пусна на пари.

Коментар

• Караиванов, стига си се заяждал, така няма да ме привлечеш за клиент.
                  Исках да коментирате стратегията-робота на колегата!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

След внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
                    Много последователни загуби имаш, а аз съм свикнал с 20-30% от сметката да влизам.
                    Че трябва веднага да те заключат - я Карлуково, я на 4-ти километър....... завинаги !

Коментар

• След внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ейййй тука пълно с гурута бе,хубавото е,че без работа няма да остана

Коментар

Ами пускай, да анализираме заедно!
                          Може пък да се крие ключа от бараката.
                          Ми ето ти линка: http://prikachi.com/users/fx_bot/2k.gif

Коментар

• Ами пускай, да анализираме заедно!
                            Може пък да се крие ключа от бараката.

Коментар

• Е как ше го пусна тука бе. Аз 3 години вадя, вадя вадя м-ли от нета и 1 месец го писах и после 2 месеца го тествах он-лайн на демо и тестове и оптимизации. Ти алав ли си ? Аз ти казвам - щом управляваш такива манги, дай 5К$ и ти го пращам да си избийш загубите за нула тайм и да бацаш напред. Ако искаш мога да ти пусна стейтмънта да скиваш ко прай.

Коментар

• Дай до го изпробваме, ако искаш го публикувай тук.

Коментар

Working...
                                X