Първоначално изпратено от Varna 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеНе е скалпер бота, това съм го писал . Праил съм бая тестове и в момента бачка на 4 брокерски платформи - супер е ! За моделирането - той бота си бачка на база цена на отваряне тъй че не ми треба да го тествам при по-рестрикт план. Стопове нема щот той бачка като отваря обратни позиции. Пък има толко много губещи сделки, щот ги е праил като е напечелил бая преди това, а и загубата от тез губещите не е голяма в сравнение с обема на ацц-та. Ше го пускам на риъл при Оанда. И ше го продавам , има некой бъгове дето ги бачкам сега да ги махна. Ше му сложа и некой екстри, като оптималноФ и ММ-фактор и да може да управлява и отворени не от него позиции и т.н. . Ше пусна стейтмънти като го пусна да пасе с истински пари, сега имам към 3К Евро мои и още 7К ше намеря и го пускам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнениеКачи някъде целия тест, форуърд тест правил ли си? На кой брокер ще го пускаш на реална? Колко пипа средно гони на сделка? Качеството на моделиране е много зле на картинката, а това както знаеш е ключов момент. Гледам няма стопове в бектеста, как затваря позициите? Като гледам, че има 48 последователни загуби ми намирисва на пирамида, а не на скалпер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеМи ето ти линка: http://prikachi.com/users/fx_bot/2k.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеМи ОК влизай си, аз ти показвам кво прай пък ти си бичи по твоя начин. Ако искаш да лапаш много тряба да рискуваш пич ! Ай ако някой иска бота да ми пише. Скоро ше ви покажа на риъл как бачка. Стейтмънт да, до 1-2 месеца ше го пусна на пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКараиванов, стига си се заяждал, така няма да ме привлечеш за клиент.
Исках да коментирате стратегията-робота на колегата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСлед внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
Много последователни загуби имаш, а аз съм свикнал с 20-30% от сметката да влизам.
Другите колеги анализатори какво ще кажат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСлед внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
Много последователни загуби имаш, а аз съм свикнал с 20-30% от сметката да влизам.
Другите колеги анализатори какво ще кажат?
Коментар
-
След внимателен анализ установих че е много рискова твоята система колега, за моят стил на търгуване.
Другите колеги анализатори какво ще кажат?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАми пускай, да анализираме заедно!
Може пък да се крие ключа от бараката.
Коментар
-
Е как ше го пусна тука бе. Аз 3 години вадя, вадя вадя м-ли от нета и 1 месец го писах и после 2 месеца го тествах он-лайн на демо и тестове и оптимизации. Ти алав ли си ? Аз ти казвам - щом управляваш такива манги, дай 5К$ и ти го пращам да си избийш загубите за нула тайм и да бацаш напред. Ако искаш мога да ти пусна стейтмънта да скиваш ко прай.
Коментар
Коментар