IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
    Бота мой да праска на всички двойки бе само че на костенурката прай 3-4 пъти повече манги от евро/$ та затова и аз съм го пуснал там. После аз съм праил оптимизации и най-кърти при таз двойка и то на 15 мин. ма иначе и на другите прай манги , ма по-малко и по-малко дродаун дава ма и по-малко манги, нали схващаш. Бе нема се косиш и аз съм от Варна даваш некой лев и ти го давам да 2-3К юро и ти го давам да переш. Ма изчакай ше го пусна на риъл и като ти пратя стейтмънта тогаз ше ти го дам да нема тук ли си - там стой
    Не мерси, имам си свои разработки. Такива пирамидални експерти са хубави за рейнджови двойки, но дори и рейнджовите двойки ги захапва тренда рано или късно и тогава става мазало. Наистина съм любопитен да видя резултати на реална сметка.
    Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
      Ми ето ти линка: http://prikachi.com/users/fx_bot/2k.gif
      ей, bot-4е, пусни тестче при модел "всички тикове", че така крива изправената линийка
      Звукозаписно студио

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Несравнимо по зле further !
        ако има девалвация на лева целите които бе дал в зоната от 5,95 току виж излезнали
        Pip master

Коментар

• hahhaa

Fxbot - един безплатен съвет, ходи да поработиш 10тина дена като общ работник по строежите,, да видиш как се работи от 7:30 сутринта до 20часа, да те спукат от бачкане!
          Е във форекса е същото, само дето не са ти толкова мръсни ръцете в края на работния ден......ама хиксовете са повече де.
          Малък си, ходиш на даскало, след някоя и друга годинка ако си прочетеш постовете сам от себе си ще те е срам какви си ги писал!!!
          Айде със здраве
          И не се заяждам, просто давам добри, безплатни съвети.

Коментар

• Да бе , батя ти пасе доматите с колците ...

Аз кога съм го измислил тоя номер ти си ходил прав под масата.

Самоз а инфо : аз пък мога да ти вида адреса и без да ти пиша ЛС ....

Да го кажем по друг начин - кога батя ти е слагал картинки по форумите, хостнати на негов си сървър и е правил статистика на логовете / времената на постовете / никнеймите , ти си бил само весел проблясък в очите на баща си (да не го казвам по грубо)

Пък и кое те кара да мислиш, че пиша от ИП адрес , по който могат да ме проследят.

Успехи в продажбата на бота. Ама да знаеш, че досега дългосроно печеливш бот нямаа , а няма и да има скоро.

Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
            Не ми е проблем интерфейса на Оанда и няма да плащам , както и не ми е проблем да ти чекна на лични точния ти адрес от който пишеш тук. Манги си намерих от чичо ми, той е генерал в полската армия и вдяна за кво иде реч. Пък бота ми не използва обратни позиции и си бачка със стартов лот от 0.01 лота. Отваря позиции много като ма повечко манги в акаунта и не отваря като няма . Като са малко мангите той си следи общия обем от отворени позиции и ако са до определен % ОК, ама ако тряба да отваря още и ги има условията за това , а няма манги той не отваря и тва е. После и друго да ти шепна- мога да си отворя акаунтче и при бенчметата и при FXOpen и при Windsor Brokers, абе и при варчев да си отворя все е тая . Не ми трябат мангите ти като постна резълт след некой и друг месец ше ти продам бота ако искаш ако не кой от къде е .
            Last edited by SStoilov; 30.05.2010, 03:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
              FX BOT, какъв е тоя растеж на баланса от 60 К на 230 К за единица време?
              Имам чувството, че ще останеш неприятно изненадан от комуникацията на тоя ЕА с брокер на реална сметка. Ще си приказват на различни езици и няма много да се разберат.
              Ми хубу бе пич , ко ше стане кат не се разберат, пък аз къде ше съм, най много да съм на даскало ама после нали ше се прибера, ти ми направи бот дет за 2 месеца ти прай от 10К на 65К акаунта па за 200-тату К не мисли, Ай здрав да си !

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                И как ще стане това ?

Щот там трябва да плащаш за интерфейс всеки месец ...

Но все пак интересно колко ще изкара пред да фалира.

между другото при оанда няма обратни позиции

лично аз ще ти дам 10к евро и ще делим наполовина, ако покажеш 12 месечна успешна търговия при оанда с малки суми - да кажем позиции дори от по 10 $
                Не ми е проблем интерфейса на Оанда и няма да плащам , както и не ми е проблем да ти чекна на лични точния ти адрес от който пишеш тук. Манги си намерих от чичо ми, той е генерал в полската армия и вдяна за кво иде реч. Пък бота ми не използва обратни позиции и си бачка със стартов лот от 0.01 лота. Отваря позиции много като ма повечко манги в акаунта и не отваря като няма . Като са малко мангите той си следи общия обем от отворени позиции и ако са до определен % ОК, ама ако тряба да отваря още и ги има условията за това , а няма манги той не отваря и тва е. После и друго да ти шепна- мога да си отворя акаунтче и при бенчметата и при FXOpen и при Windsor Brokers, абе и при варчев да си отворя все е тая . Не ми трябат мангите ти като постна резълт след некой и друг месец ше ти продам бота ако искаш ако не кой от къде е .

Коментар

• Хи хи хи,

чета аз тука и ако разбирам правилно най-добре е да живеем в ерозоната, защото еврото ще се обезцени...

П.П. Ама спрямо какво еврто ще се обезцени?

Коментар

• Несравнимо по зле further !
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Мрънчо освен да станеш нелегален емигрант некъде в ЕС...друг шанс нямаш ! Обаче гледай държавата да е в Еврозоната , че да ти е относително по -леко .

Иначе времето ти за изнасяне наистина е до към края на септември . Хронологията вероятно ще е следната ;
                      1) Зануляване на БФБ --индексите вследствие на което псевдотърговията там ще бъде спряна .

2) Тотална ликвидна криза и колапс на баМковата ни "система ".

3) Девалвация на лева и хиперинфлация до небесата (за справка виж "Черния Обелиск " на Е.М.Ремарк )

Ситуацията тая зима няма да има нищо общо 1996 --97 г.

Абе немаш много време .....накратко !
                      като пишеш че ситуацията тая зима няма да е като 96-97 г. какво имаш предвид по зле или по добре ??
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                        вие сте късметлия -- посред криза губите големи суми. Аз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!
                        със тази глобализация на финансовите пазари мисля че до голяма степен може си независим от конкретното управление на страната си.

(друг е въпроса ако търсиш koнтакт на live с западняци ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                          Аз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!
                          Мрънчо освен да станеш нелегален емигрант некъде в ЕС...друг шанс нямаш ! Обаче гледай държавата да е в Еврозоната , че да ти е относително по -леко .

Иначе времето ти за изнасяне наистина е до към края на септември . Хронологията вероятно ще е следната ;
                          1) Зануляване на БФБ --индексите вследствие на което псевдотърговията там ще бъде спряна .

2) Тотална ликвидна криза и колапс на баМковата ни "система ".

3) Девалвация на лева и хиперинфлация до небесата (за справка виж "Черния Обелиск " на Е.М.Ремарк )

Ситуацията тая зима няма да има нищо общо 1996 --97 г.

Абе немаш много време .....накратко !
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• вие сте късметлия -- посред криза губите големи суми. Аз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!
                            това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• И как ще стане това ?

Щот там трябва да плащаш за интерфейс всеки месец ...

Но все пак интересно колко ще изкара пред да фалира.

между другото при оанда няма обратни позиции

лично аз ще ти дам 10к евро и ще делим наполовина, ако покажеш 12 месечна успешна търговия при оанда с малки суми - да кажем позиции дори от по 10 $

Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
                              Не е скалпер бота, това съм го писал . Праил съм бая тестове и в момента бачка на 4 брокерски платформи - супер е ! За моделирането - той бота си бачка на база цена на отваряне тъй че не ми треба да го тествам при по-рестрикт план. Стопове нема щот той бачка като отваря обратни позиции. Пък има толко много губещи сделки, щот ги е праил като е напечелил бая преди това, а и загубата от тез губещите не е голяма в сравнение с обема на ацц-та. Ше го пускам на риъл при Оанда. И ше го продавам , има некой бъгове дето ги бачкам сега да ги махна. Ше му сложа и некой екстри, като оптималноФ и ММ-фактор и да може да управлява и отворени не от него позиции и т.н. . Ше пусна стейтмънти като го пусна да пасе с истински пари, сега имам към 3К Евро мои и още 7К ше намеря и го пускам

Коментар

• FX BOT, какъв е тоя растеж на баланса от 60 К на 230 К за единица време?
                                Имам чувството, че ще останеш неприятно изненадан от комуникацията на тоя ЕА с брокер на реална сметка. Ще си приказват на различни езици и няма много да се разберат.

Коментар

Working...
                                X