Първоначално изпратено от FX bot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеМи ето ти линка: http://prikachi.com/users/fx_bot/2k.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНесравнимо по зле further !Pip master
Коментар
-
hahhaa
Fxbot - един безплатен съвет, ходи да поработиш 10тина дена като общ работник по строежите,, да видиш как се работи от 7:30 сутринта до 20часа, да те спукат от бачкане!
Е във форекса е същото, само дето не са ти толкова мръсни ръцете в края на работния ден......ама хиксовете са повече де.
Малък си, ходиш на даскало, след някоя и друга годинка ако си прочетеш постовете сам от себе си ще те е срам какви си ги писал!!!
Айде със здраве
И не се заяждам, просто давам добри, безплатни съвети.
Коментар
-
Да бе , батя ти пасе доматите с колците ...
Аз кога съм го измислил тоя номер ти си ходил прав под масата.
Самоз а инфо : аз пък мога да ти вида адреса и без да ти пиша ЛС ....
Да го кажем по друг начин - кога батя ти е слагал картинки по форумите, хостнати на негов си сървър и е правил статистика на логовете / времената на постовете / никнеймите , ти си бил само весел проблясък в очите на баща си (да не го казвам по грубо)
Пък и кое те кара да мислиш, че пиша от ИП адрес , по който могат да ме проследят.
Успехи в продажбата на бота. Ама да знаеш, че досега дългосроно печеливш бот нямаа , а няма и да има скоро.
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеНе ми е проблем интерфейса на Оанда и няма да плащам , както и не ми е проблем да ти чекна на лични точния ти адрес от който пишеш тук. Манги си намерих от чичо ми, той е генерал в полската армия и вдяна за кво иде реч. Пък бота ми не използва обратни позиции и си бачка със стартов лот от 0.01 лота. Отваря позиции много като ма повечко манги в акаунта и не отваря като няма . Като са малко мангите той си следи общия обем от отворени позиции и ако са до определен % ОК, ама ако тряба да отваря още и ги има условията за това , а няма манги той не отваря и тва е. После и друго да ти шепна- мога да си отворя акаунтче и при бенчметата и при FXOpen и при Windsor Brokers, абе и при варчев да си отворя все е тая . Не ми трябат мангите ти като постна резълт след некой и друг месец ше ти продам бота ако искаш ако не кой от къде е .Last edited by SStoilov; 30.05.2010, 03:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеFX BOT, какъв е тоя растеж на баланса от 60 К на 230 К за единица време?
Имам чувството, че ще останеш неприятно изненадан от комуникацията на тоя ЕА с брокер на реална сметка. Ще си приказват на различни езици и няма много да се разберат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеИ как ще стане това ?
Щот там трябва да плащаш за интерфейс всеки месец ...
Но все пак интересно колко ще изкара пред да фалира.
между другото при оанда няма обратни позиции
лично аз ще ти дам 10к евро и ще делим наполовина, ако покажеш 12 месечна успешна търговия при оанда с малки суми - да кажем позиции дори от по 10 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМрънчо освен да станеш нелегален емигрант некъде в ЕС...друг шанс нямаш ! Обаче гледай държавата да е в Еврозоната , че да ти е относително по -леко .
Иначе времето ти за изнасяне наистина е до към края на септември . Хронологията вероятно ще е следната ;
1) Зануляване на БФБ --индексите вследствие на което псевдотърговията там ще бъде спряна .
2) Тотална ликвидна криза и колапс на баМковата ни "система ".
3) Девалвация на лева и хиперинфлация до небесата (за справка виж "Черния Обелиск " на Е.М.Ремарк )
Ситуацията тая зима няма да има нищо общо 1996 --97 г.
Абе немаш много време .....накратко !Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениевие сте късметлия -- посред криза губите големи суми. Аз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!
(друг е въпроса ако търсиш koнтакт на live с западняци ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеАз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!
Иначе времето ти за изнасяне наистина е до към края на септември . Хронологията вероятно ще е следната ;
1) Зануляване на БФБ --индексите вследствие на което псевдотърговията там ще бъде спряна .
2) Тотална ликвидна криза и колапс на баМковата ни "система ".
3) Девалвация на лева и хиперинфлация до небесата (за справка виж "Черния Обелиск " на Е.М.Ремарк )
Ситуацията тая зима няма да има нищо общо 1996 --97 г.
Абе немаш много време .....накратко !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
вие сте късметлия -- посред криза губите големи суми. Аз се чудя едни 1000 лв от нашите къде да наглася...май ще ги пазя за билет лятото като си взема дипломата се махам от мутро-комунистимеското царство на НДСВ-2 , и ще ида някъде където няма бойковци и-или дянковци! Сигурно има такава държава поне в ЕС!това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
И как ще стане това ?
Щот там трябва да плащаш за интерфейс всеки месец ...
Но все пак интересно колко ще изкара пред да фалира.
между другото при оанда няма обратни позиции
лично аз ще ти дам 10к евро и ще делим наполовина, ако покажеш 12 месечна успешна търговия при оанда с малки суми - да кажем позиции дори от по 10 $
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеНе е скалпер бота, това съм го писал . Праил съм бая тестове и в момента бачка на 4 брокерски платформи - супер е ! За моделирането - той бота си бачка на база цена на отваряне тъй че не ми треба да го тествам при по-рестрикт план. Стопове нема щот той бачка като отваря обратни позиции. Пък има толко много губещи сделки, щот ги е праил като е напечелил бая преди това, а и загубата от тез губещите не е голяма в сравнение с обема на ацц-та. Ше го пускам на риъл при Оанда. И ше го продавам , има некой бъгове дето ги бачкам сега да ги махна. Ше му сложа и некой екстри, като оптималноФ и ММ-фактор и да може да управлява и отворени не от него позиции и т.н. . Ше пусна стейтмънти като го пусна да пасе с истински пари, сега имам към 3К Евро мои и още 7К ше намеря и го пускам
Коментар
Коментар