Черкезов, бота ми прави по 30-40К$ на месец ама на демо сметки, щот няам пари за реални сметки. Дай някви пари и ти го давам да переш. Не са пипсовчици, тъй че и на риъл и на демо би трябвало да е се тая. Бачкат супер. Аз скоро ше взема от едно място манги и ше ги пусна да се въртат. Тия пичове дет ти пишат се гъбаркат с тебе тука бе. Ай одите се легайте пичове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
Collapse
X
-
Колеги, вчера посетих " На 26.05 /сряда/ ще се проведе четвъртото издание на Форум за иновативни идеи. Този път наш гост ще бъде Милен Полименов, който е управител на "BenchMark Finance" . Той ще говори на тема "Оцеляванети" и как се оцелява във време като сегашните . Надяваме се да се видим там!
Поздрави,
Колектива на Форум за иновативни идеи"
Милен каза че много се изхвърляме по форумите, при положение че почти всички губят и са фалирали за няколко живота напред.
Каза също че за него Груев е най-добрия учител във България и че най-добрите трейдъри са физиците и земеделците.
Мисля де е доста преживяла финансова акула!
А вие?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениечеркезио , ако е верно , че си загубил
на некоя рашка парата, по историческа
традиция ще ти пратят някои казак да
ти резне тикварата !!! d
Коментар
-
B666
[quote="Черкезов"]Супер трейдър, благодаря много! Ще се реванширам скоро.
Колеги, понеже се чувствам емоционално фростриран тези седмици, посетих един от най-добрите психо-аналитици във България.
Лечението което ми предписа (освен лекарствата) е и марихуана...
Но аз като биохимик иноватор и човек който се чувства откривател по-душа, се свързах с едни от най-добрите психолози в Германия и те ми показа вратата към рая. Истината е вдъхновяваща музика, която ще ни помогне да се извисим като хора, трейдъри и лидери в ежедневието си. Понеже знам че тук в форума, всички са психично дестабилизирани, ще се опитам да ви излекувам по-най добрия начин.
Споделям рецептата на успеха, специално за Супертрейдър, Мариян и др. знайни и незнайни войни.
Учените и лекарите установили влиянието на класическата музика върху нашето здраве.
Премахват болката и емоционалното напрежение:
· Полонезата на Огински „Прощаване с Родината”
Господине, престанете да си рекламирате сайта и да ме приканвате да залагам на футбол в: http://www.betbg.org и финансовите залози ФОРЕКС: http://www.betbg.org/finance .
Шегаджия!
Доктор Черкезов, Лунатик- Иноватор
Коментар
-
Здравейте, спекуланти.
Предлагам всички които са спечелили от форекса последната година, а такива като чета форумите са почти всички, да изкарат по 4-5 % от печалбите си и да я преведат по сметка на д-р Черкезов. Така ще покажат висша степен на човечност и господ ще ги дари с многократно по-големи печалби следващата година. За съжаление аз няма как да се включа защото за три години занулих 2 акаунта от по 2000 евро, а третия не мърда на никаъде от 6 месеца.
Пожелавам още по-големи успехи и на без това успешните български спекуланти.
Спасението на държавата е във ваши ръце. БОГ с вас.
Коментар
-
Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от ЧеркезовНякой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
Черкезов
Коментар
-
Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи
Първоначално изпратено от ЧеркезовНякой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
Черкезовhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар