IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic
    тва е по добро :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=494XL...eature=related
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
      Супер трейдър, благодаря много! Ще се реванширам скоро.

Колеги, понеже се чувствам емоционално фростриран тези седмици, посетих един от най-добрите психо-аналитици във България.
      Лечението което ми предписа (освен лекарствата) е и марихуана...
      Но аз като биохимик иноватор и човек който се чувства откривател по-душа, се свързах с едни от най-добрите психолози в Германия и те ми показа вратата към рая. Истината е вдъхновяваща музика, която ще ни помогне да се извисим като хора, трейдъри и лидери в ежедневието си. Понеже знам че тук в форума, всички са психично дестабилизирани, ще се опитам да ви излекувам по-най добрия начин.

Споделям рецептата на успеха, специално за Супертрейдър, Мариян и др. знайни и незнайни войни.

Учените и лекарите установили влиянието на класическата музика върху нашето здраве.

Премахват болката и емоционалното напрежение:

· Полонезата на Огински „Прощаване с Родината”

· Ф.Лист – „Унгарска рапсодия №1.

· Бетховен – „Фиделио”

· Хачатурян – суита „Маскарад”

· Дворжак - „Хуморески”

· Д.Гершуин – „Един американец в Париж”

Премахва неврози, раздразнителност, разочарование, издига над ежедневието във висшите сфери :

· Хайдн - “Симфония”

· Бетховен - “Лунната соната”, “Симфония ла-минор”

· Бах -“Италиянски концерт”, “Кантата N2”

· Музиката на Хендел

Успокоява, намалява тревогата и неувереността:

· Шуберт - “Аве Мария”

· Шопен - Мазурки и прелюдии

· Брамс - “Приспивна”

· Щтраус - Валсове

· Дебюси - “Лунна светлина”

· Бетховен - “Симфония N6, втора част”, “Ноктюрно сол минор”

Намалява наркотичната зависимост от алкохола и никотина:

· Шуберт - “Аве Мария”

· Бетховен - “Лунната соната”

· Свиридов - “Буря”

· Сен Санс - “Лебеда”

Възстановява кръвното налягане, сърдечната дейност, премахва напрежението в отношенията с другите хора:

· Шопен - “Ноктюрно ре минор”

· Менделсон - “Сватбен марш”

· Бах - “Кантата N21”, “Концерт ре минор за цигулка”

· Барток - “Соната за пиано”, “Квартет N5”

· Брукнер - “Меса ла минор”

Безсъницата лекуват:

· Григ - Сюитата “Пер Гинт”

· Сибелиус - “Тъжен валс”

· Шуман - “Мечтаниe”

· Чайковски - Пиеси

Гастритът не обича:

· Бетховен - “Соната N7”

Намалява болките в ставите:

· Музиката на Моцарт

Епилепсията не обича:

· Музиката на Моцарт

Подобрява зрението:

· Музиката на Моцарт

Умствените способности на децата нарастват с:

· Музиката на Моцарт

Стимулира умствената дейност:

· Музиката на Бетховен

· Музиката на Щтраус

Лекува синдромът на хроническата умора:

· Григ - “Утро” от сюитата “Пер Гинт”

· Мусоргски - “Изгрев над река Москва” (от операта “Хованщина”)

· Романсът “Вечерен звън”

Ускорява растежа на растенията:

· Музиката на Росини

· Цигулковите сонати на Бах

За повдигане на жизнения тонус, повишаване на самочувствието, настроението, активността и творческата енергия:

· Чайковски - “Шеста симфония, трета част”

· Шопен - “Прелюдия N1, опус 28”

· Ф.Лист - “Унгарска рапсодия N2”

· Бетховен - “Увертюра Егмонд”

· Демис Русос, Сара Брайтман, Е. Хампердинг, А.Пахмутова - “Беловежката гора”

Хармоничните мелодии, звуците в истинския смисъл на думата презареждат нашите вътрешни акумулатори с жизнена енергия. Затова е достатъчно, просто да се слуша свиренето на определени музикални инструменти. А можем да се възползваме от най-простия и близък за нас инструмент – нашия собствен глас! Ето резултатите от изследванията за въздействието на музикалните инструменти върху организма на човека:

· Цигулка – лекува душата, помага за самопознанието, предизвиква състрадание, действа много благоприятно на меланхолиците.

· Орган – привежда ума в порядък, хармонизира енергийния поток през гръбначния стълб – проводника между космоса и земята.

· Пиано – въздейства на бъбреците, пикочния мехур, изчиства щитовидната жлеза.

· Барабан – възстановява ритъма на сърцето, стимулира кръвоносната система.

· Флейта - изчиства бронхо-белодробната система, лекува нещастна любов, премахва раздразнителността и озлоблението.

· Баян, акордеон – активизира работата на коремната кухина,

· Арфата и струнните инструменти хармонизират работата на сърцето, лекуват истерията, кръвното налягане.

· Саксофон – активизира сексуалната енергия, половата система.

· Кларинет, флейта-пиколо – подтиска унинието, подобрява кръвообръщението.

· Контрабас, виолончело, китара – въздействат на сърцето и тънките черва, лекуват бъбреците.

· Цимбал – уравновесява черния дроб.

· Балалайка – лекува органите на храносмилането.

· Тръба - лекува радикулит

Рецептата не е препоръка, а задължителна!

Д-р Черкезов, бизнес аналитик - иноватор
      Ministry - N.W.O.
      http://www.youtube.com/watch?v=wB-H7uxYGYc
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Хахахах-истински ме разсмя.Ако не си шегаджия си сериозно болен.Късмет ти желая.
        Първоначално изпратено от Черкезов
        Супер трейдър, благодаря много! Ще се реванширам скоро.

Колеги, понеже се чувствам емоционално фростриран тези седмици, посетих един от най-добрите психо-аналитици във България.
        Но аз като биохимик иноватор и човек който се чувства откривател по-душа, се свързах с едни от най-добрите психолози в Германия и те ми показа вратата към рая. Истината е вдъхновяваща музика, която ще ни помогне да се извисим като хора, трейдъри и лидери в ежедневието си. Понеже знам че тук в форума, всички са психично дестабилизирани, ще се опитам да ви излекувам по-най добрия начин.

Споделям рецептата на успеха, специално за Супертрейдър, Мариян и др. знайни и незнайни войни.
        Учените и лекарите установили влиянието на класическата музика върху нашето здраве.

Коментар

• Супер трейдър, благодаря много! Ще се реванширам скоро.

· Полонезата на Огински „Прощаване с Родината”

· Ф.Лист – „Унгарска рапсодия №1.

· Бетховен – „Фиделио”

· Хачатурян – суита „Маскарад”

· Дворжак - „Хуморески”

· Д.Гершуин – „Един американец в Париж”

Премахва неврози, раздразнителност, разочарование, издига над ежедневието във висшите сфери :

· Хайдн - “Симфония”

· Бетховен - “Лунната соната”, “Симфония ла-минор”

· Бах -“Италиянски концерт”, “Кантата N2”

· Музиката на Хендел

Успокоява, намалява тревогата и неувереността:

· Шуберт - “Аве Мария”

· Шопен - Мазурки и прелюдии

· Брамс - “Приспивна”

· Щтраус - Валсове

· Дебюси - “Лунна светлина”

· Бетховен - “Симфония N6, втора част”, “Ноктюрно сол минор”

Намалява наркотичната зависимост от алкохола и никотина:

· Шуберт - “Аве Мария”

· Бетховен - “Лунната соната”

· Свиридов - “Буря”

· Сен Санс - “Лебеда”

Възстановява кръвното налягане, сърдечната дейност, премахва напрежението в отношенията с другите хора:

· Шопен - “Ноктюрно ре минор”

· Менделсон - “Сватбен марш”

· Бах - “Кантата N21”, “Концерт ре минор за цигулка”

· Барток - “Соната за пиано”, “Квартет N5”

· Брукнер - “Меса ла минор”

Безсъницата лекуват:

· Григ - Сюитата “Пер Гинт”

· Сибелиус - “Тъжен валс”

· Шуман - “Мечтаниe”

· Чайковски - Пиеси

Гастритът не обича:

· Бетховен - “Соната N7”

Намалява болките в ставите:

· Музиката на Моцарт

Епилепсията не обича:

· Музиката на Моцарт

Подобрява зрението:

· Музиката на Моцарт

Умствените способности на децата нарастват с:

· Музиката на Моцарт

Стимулира умствената дейност:

· Музиката на Бетховен

· Музиката на Щтраус

Лекува синдромът на хроническата умора:

· Григ - “Утро” от сюитата “Пер Гинт”

· Мусоргски - “Изгрев над река Москва” (от операта “Хованщина”)

· Романсът “Вечерен звън”

Ускорява растежа на растенията:

· Музиката на Росини

· Цигулковите сонати на Бах

За повдигане на жизнения тонус, повишаване на самочувствието, настроението, активността и творческата енергия:

· Чайковски - “Шеста симфония, трета част”

· Шопен - “Прелюдия N1, опус 28”

· Ф.Лист - “Унгарска рапсодия N2”

· Бетховен - “Увертюра Егмонд”

· Демис Русос, Сара Брайтман, Е. Хампердинг, А.Пахмутова - “Беловежката гора”

Хармоничните мелодии, звуците в истинския смисъл на думата презареждат нашите вътрешни акумулатори с жизнена енергия. Затова е достатъчно, просто да се слуша свиренето на определени музикални инструменти. А можем да се възползваме от най-простия и близък за нас инструмент – нашия собствен глас! Ето резултатите от изследванията за въздействието на музикалните инструменти върху организма на човека:

· Цигулка – лекува душата, помага за самопознанието, предизвиква състрадание, действа много благоприятно на меланхолиците.

· Орган – привежда ума в порядък, хармонизира енергийния поток през гръбначния стълб – проводника между космоса и земята.

· Пиано – въздейства на бъбреците, пикочния мехур, изчиства щитовидната жлеза.

· Барабан – възстановява ритъма на сърцето, стимулира кръвоносната система.

· Флейта - изчиства бронхо-белодробната система, лекува нещастна любов, премахва раздразнителността и озлоблението.

· Баян, акордеон – активизира работата на коремната кухина,

· Арфата и струнните инструменти хармонизират работата на сърцето, лекуват истерията, кръвното налягане.

· Саксофон – активизира сексуалната енергия, половата система.

· Кларинет, флейта-пиколо – подтиска унинието, подобрява кръвообръщението.

· Контрабас, виолончело, китара – въздействат на сърцето и тънките черва, лекуват бъбреците.

· Цимбал – уравновесява черния дроб.

· Балалайка – лекува органите на храносмилането.

· Тръба - лекува радикулит

Рецептата не е препоръка, а задължителна!

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Cherkezov vij dali imash na lichni saobshtenia pismo ot men !

Коментар

• ...

http://ultimaforex.com/forex-trading...ion-dolly-v13/
              сравнително красив индикатор , индикаторите са за красота и нали искаш скалперски , е такъв е за 20п.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                Руки ти му я кажи пък ако ползва малки обеми или наи малките до натрупване на опит няма да фалира от нея
                той човека вече фалирал,тъй че съвети на фалирали спекуланти е безсмислено ако те самите не си извадят поука от фалита си.

Коментар

• Руки ти му я кажи пък ако ползва малки обеми или наи малките до натрупване на опит няма да фалира от нея
                  Pip master

Коментар

Временно се изтърка. Темата може да е безмислена за теб(тогава не я чети отворко ), но 30те човека дадоха много смислени коментари за разлика от вас!
                    Благодаря на всички които ми изпратихте информация за скалп стратегии, не съм го очаквал, честно казано!
                    Д-р Черкезов
                    Ами , с право не сте очаквал !
                    Пък и честно казано, не знам дали изобщо някой ви е взел на сериозно. След като управлявате толкова много активи и сте на такава загуба ? пък и търсите отговори във форум в който и вие се държите несериозно ? пък и само скалпинг ?
                    Малиииииии, вие се подигравате..............

Коментар

Временно се изтърка. Темата може да е безмислена за теб(тогава не я чети отворко ), но 30те човека дадоха много смислени коментари за разлика от вас!
                      Благодаря на всички които ми изпратихте информация за скалп стратегии, не съм го очаквал, честно казано!
                      Д-р Черкезов
                      чудя ти се на акъла, след като си се потопил толкова, вместо да престанеш да търгуваш за известно време, да се огледаш и да разбереш причините за загубите.
                      ти продължаваш и то със скалпинг.ясно е , че поне за момента хич те няма като спекулант , а се захващаш с висшия пилотаж в спекулациите.
                      100% гаранция, че ще се набуташ още.
                      бих споделил и моята стратегия с теб , но не искам да допринасям за неизбежния ти провал.
                      ако не ни вземаш за калинки тука де
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Що да е безсмислена? От всяко нещо може да се научи...
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Временно се изтърка. Темата може да е безмислена за теб(тогава не я чети отворко ), но 30те човека дадоха много смислени коментари за разлика от вас!
                          Д-р Черкезов
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Свързах се с едно светилата на българският форекс, той ми каза да играя за 5пипса на сделка, но имам чувството че като отворя за 5пипса, 4 отиват при бокера, как е възможно това?!
                            Черкезов
                            Черкезов, ролята ти на финансов аналитик се изтърка. Стига си се ебавал с хората. По-добре модераторите да изтрият тая безсмислена тема.

Коментар

• Свързах се с едно светилата на българският форекс, той ми каза да играя за 5пипса на сделка, но имам чувството че като отворя за 5пипса, 4 отиват при бокера, как е възможно това?!
                              Черкезов

Коментар

• Колеги, не знам дали да продължавам със същият брокер. От една страна държат най-ниския спред в Европа, а от друга им е бавна платформата и при скалпа днес(започвам да скалпирам) ми се губят по няколко пипса от закъснението.
                                Какво мислите?!
                                Д-р Черкезов

Коментар

Working...
                                X