IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човеко,

Супер приятелски съвет - откажи се!
    В момента адреналина е на макс, виждаш стотици схеми, които според теб ще донесат 200% доходност в рамките на тази седмица само. Същевременно знаеш, че риска да загубиш е огромен, но продължаваш.

Така със сигурност ще заореш абсолютното дъно в рамките на следващите седмици.

Откажи се, пий 1 литър студена вода, удари си 5-6 шамара пред огледалото и мисли какво да продаваш, какъв заем да теглиш да изплатиш загубите. Така и мозъкът ти ще проумее цената, която плащаш за гяволъка, защото сега загубата е все още само на компютра и мозъка ти прави трикове и не иска да я приеме, но тя е гол факт.

След 2-3 месеца, като си платил сметките и емоционално си се възстановил, можеш да продължиш напред и да търсиш други начини да правиш пари...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Доктора определено хвана много канарчета с тази тема.
      Браво.
      До две седмици ще избие загубите и ще ви сложи всички в малкото си джобче.
      Развитието тук обещава да е изключително интересно.
      Е да.... За тези, който обичат да четат измислици.
      Примерно за мен.

Коментар

• Не си правете труда да се рекламирате тук. Не ви е срам!
        Само глупак или екстрасенс би играл на футболни мачове.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
          Благодаря на всички които коментариха смислено. Загубих 83К.лв. Капитала не беше мой, но май е добра идея да го върна, защото е на Руски инвеститори.
          Тези пари няма да ми докарат инфаркт, но ако загубя целият акаунт ... не ми се мисли. Спирам да играя до другия четвъртък, докато се успокоят пазарите и избистря оцеляващата скалп стратегия.
          Вече ще играя само евро-долар, както правят успешните играчи.
          Супер трейдър, за какъв скалп индикатор говориш, последните 24 часа съм пробвал над 40 индикатора...някой от тях се представят супер!
          С успех на всички и нови сили към върха!
          Всичко е преходно и съм сигурен, че който иска , ща достигне до целта рано или късно!
          Д-р Черкезов
          Оххх, Вашето положение, господине, е достигнало да там да започнете да избивате от залози в http://www.betbg.org ; http://www.betbg.org/finance .

Коментар

• Благодаря на всички които коментариха смислено. Загубих 83К.лв. Капитала не беше мой, но май е добра идея да го върна, защото е на Руски инвеститори.
            Тези пари няма да ми докарат инфаркт, но ако загубя целият акаунт ... не ми се мисли. Спирам да играя до другия четвъртък, докато се успокоят пазарите и избистря оцеляващата скалп стратегия.
            Вече ще играя само евро-долар, както правят успешните играчи.
            Супер трейдър, за какъв скалп индикатор говориш, последните 24 часа съм пробвал над 40 индикатора...някой от тях се представят супер!
            С успех на всички и нови сили към върха!
            Всичко е преходно и съм сигурен, че който иска , ща достигне до целта рано или късно!
            Д-р Черкезов
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
              Heh, губиш , щото използваш стопове.

Колко са ти "големи" сумите .

Щото със нормален (не толкова голям) акаунт , от да кажем 20к usd се правят прилични джобни без (с малък) левъридж.

Ако акаунта е по-голям, пък минаваш една стъпка над джобните.

Гледай какво пиша в темата за австралиецо , ако искаш взимай го в предвид (не е препоръка - не нося отговорост за евентуални загуби) , и изкарай некой леф. Досега в темата няма губеща сделка ....

После ще ми преведеш 10% комисион
              еха най-големия спец как се изказа.." погледни ми темата в австралиеца и целувай ръка " ..аре ве голям го извади..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Ами като си гола вода, както 99,9% от всички тук, поне чети какво ние пишем и то безплатно!!!
                с изключение на СПЕКО , който не е гола вода ,а куха лейка и тъп селянин....

А иначе по темата .... др.Черкезов помощ се търси преди както се казва каруцата да се е обърнала в реката , т.е. когато е влязла само главичката ...сега като е влязъл целия единственото лечение е да не мърдаш и да чакаш сам да си излезе .Друго няма какво да се направи..така че стой мирно и не мърдай.

Коментар

• Поздравления за доктора иноватор-провокатор, хубава тема!

Коментар

• Брей Аналгин къде се изгуби бе човек-гледам две години не си писал а беше ценен Съфорумец-хвърляй от време на време по едно мнение.Късмет.
                    Първоначално изпратено от аналгина
                    Отказвай се навреме!

Коментар

• Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи

Първоначално изпратено от NYSERookie
                      Първоначално изпратено от Черкезов
                      Някой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
                      Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
                      Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
                      Черкезов
                      много активи , метатрейдър :-)
                      ти у ред ли си бе докторе:-)
                      и скалпираща стратегия за бъкет шоп .
                      вече съм сигутрен че са те изпуснали за малко от едно място ;-)
                      Прав си от вчера го няма при нас.

Коментар

• Аз си мисля, че биохимика-анализатор си прави шега с вас.Играе си на "лъжливото овчарче", но без вълка в кошарата.
                        Адмирации за колегите, които са му протегнали ръка и дали съвет.
                        За да загуби 10 000 ? трябва да търгува с милиони....( или да пуска стотици поръчки)....И това от аджамия, започнал от 2 месеца на ФОРЕКС....
                        Ако е така е за лудницата - директно !!!

Коментар

• Най-добре започвай да усредняваш загубите, като добавяш към позициите, които са на минус. Рано или късно пазарът ще се обърне и по този начин по-бързо ще възстановиш изгубеното.
                          С тази тактика много светила в този форум подходиха към БФБ през 2008

Коментар

• Отказвай се навреме!

Коментар

• SPART

И какво ако си играл грозно ? Задачата се решава винаги с един и същ резултат, не можеш го промени.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                                Първоначално изпратено от Черкезов
                                Някой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
                                Животът е една кратка игра . И когато дойде време за равносметка , не е важно дали си загубил или спечелил !

Важното е да си играл красиво !
                                Ето това ми хареса. Поздрави!

Коментар

Working...
                                X