If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
Щото със нормален (не толкова голям) акаунт , от да кажем 20к usd се правят прилични джобни без (с малък) левъридж.
Ако акаунта е по-голям, пък минаваш една стъпка над джобните.
Гледай какво пиша в темата за австралиецо , ако искаш взимай го в предвид (не е препоръка - не нося отговорост за евентуални загуби) , и изкарай некой леф. Досега в темата няма губеща сделка ....
ти си бе фе бе ец, на вас ви е простено , щото истински пазар не сте и помирисвали и не умеете да търгувате. до 2007 и лайно да ви бяха продали , на следващия ден струваше двойно.
даже не ми е жал за вас
NYSERookie,
е сега ще обиждаме... на борси. Ти можеш ли да продадеш лайно което утре да струва двойно и затова се иска майсторлък...
А на истина и аз съм ти се чудил че прокламираш движението по течението а повечето ти сделки са спалпиране за няколко пипса...
Успехи.
мече, не се иълагай бе, човеко ти го е казал така убаво, че просто нямам какво да добая! Бее Фее Бее - то не е борса, това не е и тъжище, зеленчуковата борса в Паъарджик има по-голям оборот. Мече, скрий се и стига си ни разсмивало с делитантските си постинги!
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
на всеки се е случвало да има черни периоди и да му се струва, че света се е обърнал срещу него
спри известно време и почини, но ако не можеш да спреш за "почивка", тогава намали до минимум парите с които играеш и после постепенно ще започнеш да печелиш и да възвърнеш уверенноста си
не се опитвай бързо да възвърнеш загубеното с няколко "удара"
но все пак парите са си твои и ти сам си решаваш какво да направиш
ти си бе фе бе ец, на вас ви е простено , щото истински пазар не сте и помирисвали и не умеете да търгувате. до 2007 и лайно да ви бяха продали , на следващия ден струваше двойно.
даже не ми е жал за вас
NYSERookie,
е сега ще обиждаме... на борси. Ти можеш ли да продадеш лайно което утре да струва двойно и затова се иска майсторлък...
А на истина и аз съм ти се чудил че прокламираш движението по течението а повечето ти сделки са спалпиране за няколко пипса...
Успехи.
Леле как ви е вързал всичките Биохимика - Иноватор.
Ври от съвети.
Ей, голям зевзек, а това със скалпиращата система дето ще работи през Крадмирал е още по-голям медал.
Сериозни суми бил изгубил Я да ни пита нас колко пари изгубихме от края на 2007-ма :lol:
ти си бе фе бе ец, на вас ви е простено , щото истински пазар не сте и помирисвали и не умеете да търгувате.
до 2007 и лайно да ви бяха продали , на следващия ден струваше двойно.
даже не ми е жал за вас:-(
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи
Първоначално изпратено от joda
Първоначално изпратено от Черкезов
Някой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
Черкезов
...добре де, ако не се гъбаркаш с нас дай некакви параметри по позициите си, да можем нещо конкретно да кажем...свои пари ли губиш или чужди!? Баси, не беше ли ти този дето набира трейдъри...
ако гледаме пазара най-вероятно се е борил с тренда срещу $, ако е така може би ще има глътка въздух
Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
Черкезов
много активи , метатрейдър :-)
ти у ред ли си бе докторе:-)
и скалпираща стратегия за бъкет шоп .
вече съм сигутрен че са те изпуснали за малко от едно място ;-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Черкезов
...добре де, ако не се гъбаркаш с нас дай некакви параметри по позициите си, да можем нещо конкретно да кажем...свои пари ли губиш или чужди!? Баси, не беше ли ти този дето набира трейдъри...
Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
Първоначално изпратено от Forex Master
...
започнах да губя на Форекс големи суми
Рискувай по-малки суми. Ако и тях губиш, намали ги още.... В крайна сметка ще видиш кой риск е удобен за твоята психика. Ако няма такъв то не си за тази работа.
Ако си изгубил големи пари и смяташ да рискуваш още повече за да си ги върнеш по-бързо то това е най-пагубната пътека... Това е хазартната болест. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да спреш в такъв случай.
+ 1
Не очаквах, че ще се възхитя на коментар на Forex Master-а, но ето случи се
Знам как се чувстваш приятелю, и аз съм имал такива моменти и...
Не знам какво да ти кажа, при форекса най-добре е да се приемат и режат загубите. По-добре гледай да не затънеш още повече. И имай предвид, че така е с валутните операции
Коментар