IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов
    Някой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
    Животът е една кратка игра . И когато дойде време за равносметка , не е важно дали си загубил или спечелил !

Важното е да си играл красиво !
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи

Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от Черкезов
      ...
      започнах да губя на Форекс големи суми
      Рискувай по-малки суми. Ако и тях губиш, намали ги още.... В крайна сметка ще видиш кой риск е удобен за твоята психика. Ако няма такъв то не си за тази работа.

Ако си изгубил големи пари и смяташ да рискуваш още повече за да си ги върнеш по-бързо то това е най-пагубната пътека... Това е хазартната болест. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да спреш в такъв случай.
      + 1
      Не очаквах, че ще се възхитя на коментар на Forex Master-а, но ето случи се

Коментар

Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
        Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
        Черкезов
        Не плувай срещу течението. Пагубно е.

Коментар

Първоначално изпратено от kostadinat
          Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
          Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
          Черкезов
          Отвори си депозит, питай форекс мастера за банката.
          Не става. Депозити се отварят когато си спечелил пари, не когато си ги загбил!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• За един пътник се казва или хубаво, или нищо. Аз ще замълча. И аз съм печелил 200% отгоре за 2 седмици и съм губил 100% за 2 дни. Заложих малко, толкова малко, че да не усетя липсата му.
            Ти защо си заложил толкова много, като си знаел, че ако загубиш ще ти липсват?
            Е, ще ти останат поне добрите разигравния, хубавите мигове на щастие и късмет, изпитите бири с кеф и спомена за гаджетата дето си гонил докато си печлил, или за гаджетата дето са се сърдили, че цъкаш на форекса, а не се занимаваш с тях.

Коментар

Черкезов
              Отвори си депозит, питай форекс мастера за банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от faaz
                смях се като видях заглавието.като видях кой го е писал вече бях под масата
                Това не хубаво - да подиграваш на загубилият сухо човек.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Черкезов
                  най-добрата система за теб в момента е да гасиш компа и да не го доближаваш поне 3 месеца.
                  не се шегувам нито те подигравам
                  гаси и отивай да си гледаш посевите
                  чист въздух, натурални продукти...белким се осъзнаеш какво изпускаш докато се блещиш в монитора
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Едно време имаше хубав надпис на прелезите - "Огледай се, ослушай се и ако не идва влак - премини!"
                    Та не е лошо да спреш за момент, да прецениш кое те е довело до големите загуби, да преосмислиш тактиката си. И като събереш отново психически сили, действай!
                    И така до края на света!

Коментар

• Това е най-добрата рецепта!
                      И аз бих я препоръчал!

п.с. разбира се че не се шегувам... аз също съм прибягвал до такива моменти.

Първоначално изпратено от Императорът
                      Бягай оттам и влезай на БФБ - след време ще наваксаш загубите и сосно ще спечелиш.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Колеги,не се притеснявайте проблема е решен.Утре още сутринта ще си го приберем и ще му увеличим лекарствата.

Коментар

• Него да го спасяваме :lol:

Сериозни суми бил изгубил Я да ни пита нас колко пари изгубихме от края на 2007-ма :lol:
                          Не е препоръка.

Коментар

• faaz

сериозни финансови активи - джобни пари
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Черкезов

Отвори си минимална сметка и скалпирай с минималната възможна позиция. Сухи тренировки. Искаш ли хубав скалперски индикатор ? Хубав в смисъл на вид в Метатрейдъра изглежда красив.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• смях се като видях заглавието.като видях кой го е писал вече бях под масата

Коментар

Working...
                                X