IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
    Колеги, след като спасихте черкезов д-р, мен кой ще спасява?
    Имали други за спасяване да се обединим и да направим форекс бизнес клуб на спасението. Една от социалните дейности може да бъде създаване на фонд който да подкрепя тежко пострадали умствено и физически трейдъри, в следствие на изгубените битки по време на войната с борсовите рицари.
    Остава да изберем името и да учредим клуба или асоциацията.
    трейдинга е бизнес самотен
    а трейдърите не са социални животни
    всички опити за създаване на клуб се провалят.
    един именит турски гражданин беше казал някога ,цитирам по памет : 'делото на давещите се е дело на самите давещи се'
    по-добре сядай и учи, пък било то и от форума.покрай плявата се появяват и доста свестни постове, от които може много да се научи ,
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Колеги, след като спасихте черкезов д-р, мен кой ще спасява?
      Имали други за спасяване да се обединим и да направим форекс бизнес клуб на спасението. Една от социалните дейности може да бъде създаване на фонд който да подкрепя тежко пострадали умствено и физически трейдъри, в следствие на изгубените битки по време на войната с борсовите рицари.
      Остава да изберем името и да учредим клуба или асоциацията.
      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• FX bot, с Д-р Черкезов няма да успееш да направиш бизнес, но с мен може и да се получи.
        Получи ли ми съобщението от онзи ден?!
        ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Черкезов е взел кинтите от руснаците уж за форекс ,ама ги е профукал по курви ! И чак като е изтрезнял се е сетил че трябва и да се търгува ...., че и доходност да се изкарва ,Ама от кон на магаре качва ли се някой ?
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Черкезов, ето че в наще спамерски изказвания се роди истината за теб - концепция за търговия с нисък риск и възможен вход с голям% от сметката и евентуална висока доходност. Остава ти от концепция да я превърнеш в система. Няма нищо по-хубаво от чистият прайс екшън.
            Работа и заплата?

Коментар

• varna2 ,
              имаш ЛС
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ето тук още един no brainer
                базиран на две променливи :-)
                късо от около 51-52 стоп 5-6 пипа и първи таргет 33-34

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
                  Това с 15-те часа ми звучи много познато и истината е, че май без него успешен трейдър не се става. Това са стъпалата към върха.

нормално е
                  за да станеш инженер или лекар ти трябват 5-6 години обучение.
                  къде е логиката пешко от горно нанадолнище дето е чул , че от форекс се изкарват луди пари,
                  днес да си отвори сметка и утре вече милионер с лачени чепици и мерджан :-)
                  а на пазара е още по-трудно от висшето образование

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                    АБе я да ви питам ботаджиите .

Никой ли не е правил система , подобна на LTCM , т.е. на да играе по макс отклонение от средната стойност , започвайки от малък фреим и усреднявайки до седмичен/кесечен при негативно развитие.

Това ми се види единствения вариант за печелене, въпреки незавидната съдба на LTCM (ама те го отнесоха заради високия левъридж, а не че системата им беше грешна).

пс.

Интуицията и опита са незаменими ( и най-често печеливши) и никакъв бот не може да ги моделира
                    Всяка система с усредняване е обречена на гибел, рано или късно.
                    Работа и заплата?

Коментар

АБе я да ви питам ботаджиите .

Никой ли не е правил система , подобна на LTCM , т.е. на да играе по макс отклонение от средната стойност , започвайки от малък фреим и усреднявайки до седмичен/кесечен при негативно развитие.

Това ми се види единствения вариант за печелене, въпреки незавидната съдба на LTCM (ама те го отнесоха заради високия левъридж, а не че системата им беше грешна).

пс.

Интуицията и опита са незаменими ( и най-често печеливши) и никакъв бот не може да ги моделира
                      Според мене това е причината за неуспеха им и оттам като прибавим и високия левъридж нещата си отиват към фалит ...Когато почнеш от нисък фрейм разчиташ ,че ще си от първите купили или последните продали . Вероятността за това е като да спечелиш джакпота на Еврозоната .

Входовете по малките фреймове не ги обичам поради високият им вискозитет .....Затова не харесвам интрадея и скалпинга .

Специално фалита на LTCM е съвсем тривиален , поне доколко са известни публичните факти . Аз имам своя версия ,която се различава от общоизвестната ама какво от това ......
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
                        Хаха, то и аз когато търгувам на ръка правя почти същото с много малки отклонения, само дето в случая нямаше да я отворя тази позиция, защото дневна, 4ч и 1ч определено не показват дълго. Това е най-добрата концепция за търговия с много малък риск според мен. Когато търгувах пробиви много сопи ядях и затова започнах да влизам на корекциите след пробивите с много плитки стопове. От тогава обърнах тренда в резултатите.

моя последен таргет е макс 30-40 пипа,
                        така че даже не гледам 4ч. и дневна.
                        на 15 мин имаше добри шансове , а и си даде 10-те пипа
                        само сутрин преди да започна гледам големи фреймове , за да имам неква представа накъде е пазара и какво прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          welcome
                          не е никаква тайна
                          ако не те мързи да ровиш из нета и да висиш по 12-15 часа дневно в продължение на няколко години пред монитора , за да добиеш интуиция и опит
                          Това с 15-те часа ми звучи много познато и истината е, че май без него успешен трейдър не се става. Това са стъпалата към върха.
                          Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            1. по-висок връх на 15 мин и на 5 мин
                            2. по-високо дъно на 5 и 15 мин
                            3. първия зелен бар от корекцията формираща по-високото дъно е сигнален.
                            вход @ signal bar high +1 pip, sl signal bar low -1 pip

no brainer
                            Хаха, то и аз когато търгувам на ръка правя почти същото с много малки отклонения, само дето в случая нямаше да я отворя тази позиция, защото дневна, 4ч и 1ч определено не показват дълго. Това е най-добрата концепция за търговия с много малък риск според мен. Когато търгувах пробиви много сопи ядях и затова започнах да влизам на корекциите след пробивите с много плитки стопове. От тогава обърнах тренда в резултатите.
                            Работа и заплата?

Коментар

.......

пс.

естествено
                              все пак интуицията какво е?
                              опит и дълбоко познаване на материята, което ти позволява да вземаш подсъзнателни решения.
                              за съжаление не става от днес за утре и си е къртовски труд

Коментар

• АБе я да ви питам ботаджиите .

пс.

Коментар

Working...
                                X