IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fx rookie Разгледай мнение
    и на мен ми е много интересно как ще се държи в реална (хеле пък при БГ брокери) с толкова много сделки, особено ако започне да печели : )
    Дори и да работи с 0,01 лот, трябва да знаеш, че при големите сделки нещата не стоят като тези с мини лотчетата.
    Затова му се чудя и на NYSE Rookie-to, как така ги цъка, при кой минава тоя тип търговия, з' неговите сделки би трябвало да са с по-големи обеми и съм повече от сигурен, че ако им теглиш редовно суми рано или късно те нарочват и се почва една ....

търгуваш при ECN брокер и нямаш грижи
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• и на мен ми е много интересно как ще се държи в реална (хеле пък при БГ брокери) с толкова много сделки, особено ако започне да печели : )
      Дори и да работи с 0,01 лот, трябва да знаеш, че при големите сделки нещата не стоят като тези с мини лотчетата.
      Затова му се чудя и на NYSE Rookie-to, как така ги цъка, при кой минава тоя тип търговия, з' неговите сделки би трябвало да са с по-големи обеми и съм повече от сигурен, че ако им теглиш редовно суми рано или късно те нарочват и се почва една ....

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
        Ето тук вече съм се регнал и бота съм го изпратил за удобрение http://championship.mql4.com/2008/ru/news/536 , който го кефят ботовете мой да зяпа ризълтс он-лайн, като почне състезанието. Регнал съм го на братчедка ми на името ма инак ника ми ще си е пак FX bot. Ако спечеля състезанието ще го продавам бота и ще си бачкам с него ма цената ще е 10К Юро преди коледа. Сега си бачка на реална с-ка при Варчев вече с 10К. Кат мине месеца ше пусна стейтмънт - за разбирачите да видя ко ше ми думат, ма ся е на 11 % плюс. И си имам вече и един човек дето ше го продава от догодина, аз само ше си прибирам парите. Ай да видим бота или живота отивам на даскало бай дъ вай
        Не ни мъчи да чакаме края на месеца, закачи го към някой от сайтовете: mt4live.com или пък myfxbook.com(по-добре). И недей да забравяш, че рибата още е в морето. Бъди сигурен, че ако наистина печели ужаааасно много ще дойда където кажеш, за да си гриза ноктите на краката и да се тюхкам как съм могъл да не ти повярвам.
        Last edited by Varna 2; 09.06.2010, 11:08.
        Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
          Сега си бачка на реална с-ка при Варчев вече с 10К. Кат мине месеца ше пусна стейтмънт - за разбирачите да видя ко ше ми думат, ма ся е на 11 % плюс. И си имам вече и един човек дето ше го продава от догодина, аз само ше си прибирам парите. Ай да видим бота или живота отивам на даскало бай дъ вай
          Имаш 870 сделки за четири месеца, средно по 10 сделки на ден........"номера" ти минава ли при Варчев ?

Поздрави !
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Ето тук вече съм се регнал и бота съм го изпратил за удобрение http://championship.mql4.com/2008/ru/news/536 , който го кефят ботовете мой да зяпа ризълтс он-лайн, като почне състезанието. Регнал съм го на братчедка ми на името ма инак ника ми ще си е пак FX bot. Ако спечеля състезанието ще го продавам бота и ще си бачкам с него ма цената ще е 10К Юро преди коледа. Сега си бачка на реална с-ка при Варчев вече с 10К. Кат мине месеца ше пусна стейтмънт - за разбирачите да видя ко ше ми думат, ма ся е на 11 % плюс. И си имам вече и един човек дето ше го продава от догодина, аз само ше си прибирам парите. Ай да видим бота или живота отивам на даскало бай дъ вай

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
              Моята идея за асоциация или клуб е не да се събираме и да споделяме глупости, както правят някой да не ги изброявам, а да се финансира оказването на психологична или психиатрична помощ на трейдъри и др. спекуланти. На пример можем да ги изпращаме в планината да създават биоземеделие и еко ферми и тн. Нещо подобно на фермите за наркомани.
              имай милост, човече, попиках се от смях

Коментар

• Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
                  Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.
                  ооох още един мечтател...дерзай , пожелавам ти успех

Коментар

Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
                    Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.
                    Я по добре заложи до колко време ще занулиш първите 500 или 1000 лева.
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      безсмислена идея.... даже глупава.По скоро и ти кажи ПОООМООООЩ ГУБЯ ОТ ФОРЕКС и ще ти олекне.
                      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

Моята идея за асоциация или клуб е не да се събираме и да споделяме глупости, както правят някой да не ги изброявам, а да се финансира оказването на психологична или психиатрична помощ на трейдъри и др. спекуланти. На пример можем да ги изпращаме в планината да създават биоземеделие и еко ферми и тн. Нещо подобно на фермите за наркомани.
                        безсмислена идея.... даже глупава.По скоро и ти кажи ПОООМООООЩ ГУБЯ ОТ ФОРЕКС и ще ти олекне.

Коментар

трейдъри и спекуланти нямат нужда от помощ, минали са отвъд комарджийството.
                          говориш по - скоро за комарджиите дето се крият зад тези имена, а те не искат помощ.
                          искат само някой да им даде поредния заем , за да го профукат на пазара
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Моята идея за асоциация или клуб е не да се събираме и да споделяме глупости, както правят някой да не ги изброявам, а да се финансира оказването на психологична или психиатрична помощ на трейдъри и др. спекуланти. На пример можем да ги изпращаме в планината да създават биоземеделие и еко ферми и тн. Нещо подобно на фермите за наркомани.

Коментар

Руки, май са те спасявали и теб преди време, и затова ти е познато
                              Има и социални трейдъри, ставаме все повече

да , спасявали са ме, но не българи
                              и не с клубове и сбирки по кръчмите
                              там става за пиене само

затова и се опитвам to give back to struggling traders
                              Last edited by NYSERookie; 04.06.2010, 01:13.

Коментар

• Руки, май са те спасявали и теб преди време, и затова ти е познато
                                Има и социални трейдъри, ставаме все повече

Коментар

Working...
                                X