IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
    Кога съм обещавал стейтмънти? Аз поне не помня такова нещо, а и аз нито продавам, нито твърдя нещо, че да трябва да показвам каквото и да било. Иначе и аз мога като теб да грабна някой бектест със съмнително качество от нета и да почна да тръбя насам-натам, че на реална видиш ли за 2 дни прави 50%, но не искам и не мога да показвам резултати, щото стринка ми на 63 лета така ми каза.... но иначе го продавам робота за 4 куприлиона пощенски марки.
    Бе беше писал някъде, че може да пуснеш някви откъслечни и т.н. може да съм те объркал човече. Ти кво са мърлиш мноо си докачлив ай свободно-изпусни парата. Пара-агрегатно състояние на водата, учим го по физика, не стааа въпрос за кинти. Аз не мисля злото на никой. Ай бегам.

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
      Сега скивах ко си писал ти нали си опитен супер много за кво ми е да идваш аз съм си 6 гепил съм му цаката има киляф не да няма ма ше гледаме кво прай. Ти нали щеше да пускаш някви стейтмънти кво стана ???????
      Кога съм обещавал стейтмънти? Аз поне не помня такова нещо, а и аз нито продавам, нито твърдя нещо, че да трябва да показвам каквото и да било. Иначе и аз мога като теб да грабна някой бектест със съмнително качество от нета и да почна да тръбя насам-натам, че на реална видиш ли за 2 дни прави 50%, но не искам и не мога да показвам резултати, щото стринка ми на 63 лета така ми каза.... но иначе го продавам робота за 4 куприлиона пощенски марки.
      Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от fx rookie Разгледай мнение
        FX Bot, вземи изтегли 1М хистори и дай тест за по-голям период. Аз до тук съм видял някакъв тест от февруари, доста голям дроудаун и съмнително качество на теста.
        Направил съм го това ма моя човек той е на 53 лета каза да не пускам нищо повече тука , само да ви кажа за състезанието. Иначе бачка си без проблем на квото искаш хистори ма няма сми да ти го пускам щот вече си имам сме във Варчев и си резка там до сега 12.08 % и 2.08 % от тях си ги прай провизия(не ги смята). Ай лягам си .

Коментар

• FX Bot, вземи изтегли 1М хистори и дай тест за по-голям период. Аз до тук съм видял някакъв тест от февруари, доста голям дроудаун и съмнително качество на теста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
            Не ни мъчи да чакаме края на месеца, закачи го към някой от сайтовете: mt4live.com или пък myfxbook.com(по-добре). И недей да забравяш, че рибата още е в морето. Бъди сигурен, че ако наистина печели ужаааасно много ще дойда където кажеш, за да си гриза ноктите на краката и да се тюхкам как съм могъл да не ти повярвам.
            Сега скивах ко си писал ти нали си опитен супер много за кво ми е да идваш аз съм си 6 гепил съм му цаката има киляф не да няма ма ше гледаме кво прай. Ти нали щеше да пускаш някви стейтмънти кво стана ???????

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Знам го това кажи го на този де го цитирах а иначе няма ли някой да приеме облога
              айде , имаме облог
              то е ясно, че аз ще я купувам, но поне повод да се видим ще има _
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• 11

Що губите бе вси4ки пе4елят а вий губите ....Ааааа ма неможе със един два дена и да станеш пе4еливш трейдар трябва години да се уй4ите 15-20 години и 4ак тогава да запо4ните да жъните пе4алби, ако все още несте запо4нали да трупате пе4алби зна4е още има какво да у4ите
                www.mastar.biz

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                  Знаеш ли каква е разликата между теорията и практиката?

Отговор:

ПРАКТИКАТА!
                  Знам го това кажи го на този де го цитирах а иначе няма ли някой да приеме облога
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                    Имаш 870 сделки за четири месеца, средно по 10 сделки на ден........"номера" ти минава ли при Варчев ?

Поздрави !
                    За сега има малко разминаване, като трябва да се затварят едновременно няколко сделки, но ботчо не го бъркат няколко пипоня. Ще се трае, ти кат гледам си от опитните трейдъри, кажи някой брокер с МТ4/5 дето да е по-гот. Аз щот на Варчев го тествам и на демото в риъл тайм и зато го пуснах и на реална сметка там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Dordje

Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
                      Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.

Аз залагам шише гроздова, че ще занули за 6 месеца (даже и за точен резултат ще дам прогноза)

1 месец + 20% до 30%
                      2 месец +15% до 20%
                      3 месец + 15% до 20%
                      4 месец - 5 до 10%
                      5 месец - 50% до 70%
                      6 месец - 100%

Процентното изменение го давам спрямо сумата в сметката в началото на всеки месец

* прогнозата се базира на аксиомата, че Soon to be Trader-a ще повиши риска при търговиите си защото до сега е бил "много" консервативен на демото. В зависимост от нивото на страх и алчност което ще го стресе при първите 2-3 успешни сделки на реал е възможно гореописания срок на зануляване да е много по кратък.
                      Знаеш ли каква е разликата между теорията и практиката?

Отговор:

ПРАКТИКАТА!

Коментар

• хмммммм...

защо ми намирисва на "изгоряла гума".

досега който познавам... все ми се хвали че печелил на Демо сметките, все казват: "Добре се справям..."; " Направих за 1 месец 40-50% ама имах възможност да ги удвоя..." и т.н.

колко познати имам дето се зарибиха последните 2 години от Демо сметка да минат на реална... До сега незнам нито един от тях да печели от FOREX... всичките са доста назагуба... а имам един познат направо е в плачевно състояние.... А инак на Демото всички печелиха....
                        тая работа ми изглежда доста съмнителна
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Dordje

Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
                          Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.

Аз залагам шише гроздова, че ще занули за 6 месеца (даже и за точен резултат ще дам прогноза)

1 месец + 20% до 30%
                          2 месец +15% до 20%
                          3 месец + 15% до 20%
                          4 месец - 5 до 10%
                          5 месец - 50% до 70%
                          6 месец - 100%

Процентното изменение го давам спрямо сумата в сметката в началото на всеки месец

* прогнозата се базира на аксиомата, че Soon to be Trader-a ще повиши риска при търговиите си защото до сега е бил "много" консервативен на демото. В зависимост от нивото на страх и алчност което ще го стресе при първите 2-3 успешни сделки на реал е възможно гореописания срок на зануляване да е много по кратък.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от fx rookie Разгледай мнение
                            ECN не съм опитвал, но не крие ли доста подводни камъни?
                            В момента съм при Саксо и смея да твърдя, че откъм изпълнение е несравнимо с БГ брокерите, с които съм си имал работа. МТ4 ми беше много удобна и правех много сделки преди, но се наложи да сменя платформата и стила на работа.
                            Е с бързите котировки и многото мигане при Саксо, особено в началото ми беше доста некомфортно. Затова и вече търся поне 25-30 пипа на сделка, съответно сделките са и по-дълги като време, но пък критики към тях нямам засега.
                            разбира се , че има подводни камъни.
                            както нееднократно съм писал във форума,
                            когато търгуваш на даден пазар и с конкретен брокер ,трябва да им познаваш и кътните зъби и да знаеш какво да очакваш от тях
                            това важи с пълна сила и за инструментите , които търгуваме
                            Last edited by NYSERookie; 09.06.2010, 11:29.
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ECN не съм опитвал, но не крие ли доста подводни камъни?
                              В момента съм при Саксо и смея да твърдя, че откъм изпълнение е несравнимо с БГ брокерите, с които съм си имал работа. МТ4 ми беше много удобна и правех много сделки преди, но се наложи да сменя платформата и стила на работа.
                              Е с бързите котировки и многото мигане при Саксо, особено в началото ми беше доста некомфортно. Затова и вече търся поне 25-30 пипа на сделка, съответно сделките са и по-дълги като време, но пък критики към тях нямам засега.

Коментар

• Черкезов,
                                или инвестираш на БФБ...или работата е да работиш много безрисково...т.е. да се пробваш да правиш по 5-6% на месец възвращаемост...като работиш със стопове. За 1 година ще възстановиш

Успех
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X