Първоначално изпратено от Varna 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнениеСега скивах ко си писал ти нали си опитен супер много за кво ми е да идваш аз съм си 6 гепил съм му цаката има киляф не да няма ма ше гледаме кво прай. Ти нали щеше да пускаш някви стейтмънти кво стана ???????
Коментар
-
Първоначално изпратено от fx rookie Разгледай мнениеFX Bot, вземи изтегли 1М хистори и дай тест за по-голям период. Аз до тук съм видял някакъв тест от февруари, доста голям дроудаун и съмнително качество на теста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнениеНе ни мъчи да чакаме края на месеца, закачи го към някой от сайтовете: mt4live.com или пък myfxbook.com(по-добре). И недей да забравяш, че рибата още е в морето. Бъди сигурен, че ако наистина печели ужаааасно много ще дойда където кажеш, за да си гриза ноктите на краката и да се тюхкам как съм могъл да не ти повярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЗнам го това кажи го на този де го цитирах а иначе няма ли някой да приеме облога
то е ясно, че аз ще я купувам, но поне повод да се видим ще има _Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеЗнаеш ли каква е разликата между теорията и практиката?
Отговор:
ПРАКТИКАТА!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеИмаш 870 сделки за четири месеца, средно по 10 сделки на ден........"номера" ти минава ли при Варчев ?
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеDordje
Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.
Аз залагам шише гроздова, че ще занули за 6 месеца (даже и за точен резултат ще дам прогноза)
1 месец + 20% до 30%
2 месец +15% до 20%
3 месец + 15% до 20%
4 месец - 5 до 10%
5 месец - 50% до 70%
6 месец - 100%
Процентното изменение го давам спрямо сумата в сметката в началото на всеки месец
* прогнозата се базира на аксиомата, че Soon to be Trader-a ще повиши риска при търговиите си защото до сега е бил "много" консервативен на демото. В зависимост от нивото на страх и алчност което ще го стресе при първите 2-3 успешни сделки на реал е възможно гореописания срок на зануляване да е много по кратък.
Отговор:
ПРАКТИКАТА!
Коментар
-
хмммммм...
защо ми намирисва на "изгоряла гума".
досега който познавам... все ми се хвали че печелил на Демо сметките, все казват: "Добре се справям..."; " Направих за 1 месец 40-50% ама имах възможност да ги удвоя..." и т.н.
колко познати имам дето се зарибиха последните 2 години от Демо сметка да минат на реална... До сега незнам нито един от тях да печели от FOREX... всичките са доста назагуба... а имам един познат направо е в плачевно състояние.... А инак на Демото всички печелиха....
тая работа ми изглежда доста съмнителнаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Dordje
Йосиф, аз печеля от форекс, до сега съм 55К напред за 2месеца на демото! След седмица отварям първата си реална сметка, и започвам истинска игра, ще приложа всичко от това което научих последните 2месеца и мисля да надхвърля значително резултатите от демото, защото играех до сега много консервативно.
Зе себеси мога да кажа че съм завършен играч, който играе без страх и очаквания.
Аз залагам шише гроздова, че ще занули за 6 месеца (даже и за точен резултат ще дам прогноза)
1 месец + 20% до 30%
2 месец +15% до 20%
3 месец + 15% до 20%
4 месец - 5 до 10%
5 месец - 50% до 70%
6 месец - 100%
Процентното изменение го давам спрямо сумата в сметката в началото на всеки месец
* прогнозата се базира на аксиомата, че Soon to be Trader-a ще повиши риска при търговиите си защото до сега е бил "много" консервативен на демото. В зависимост от нивото на страх и алчност което ще го стресе при първите 2-3 успешни сделки на реал е възможно гореописания срок на зануляване да е много по кратък.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fx rookie Разгледай мнениеECN не съм опитвал, но не крие ли доста подводни камъни?
В момента съм при Саксо и смея да твърдя, че откъм изпълнение е несравнимо с БГ брокерите, с които съм си имал работа. МТ4 ми беше много удобна и правех много сделки преди, но се наложи да сменя платформата и стила на работа.
Е с бързите котировки и многото мигане при Саксо, особено в началото ми беше доста некомфортно. Затова и вече търся поне 25-30 пипа на сделка, съответно сделките са и по-дълги като време, но пък критики към тях нямам засега.
както нееднократно съм писал във форума,
когато търгуваш на даден пазар и с конкретен брокер ,трябва да им познаваш и кътните зъби и да знаеш какво да очакваш от тях
това важи с пълна сила и за инструментите , които търгувамеLast edited by NYSERookie; 09.06.2010, 11:29.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
ECN не съм опитвал, но не крие ли доста подводни камъни?
В момента съм при Саксо и смея да твърдя, че откъм изпълнение е несравнимо с БГ брокерите, с които съм си имал работа. МТ4 ми беше много удобна и правех много сделки преди, но се наложи да сменя платформата и стила на работа.
Е с бързите котировки и многото мигане при Саксо, особено в началото ми беше доста некомфортно. Затова и вече търся поне 25-30 пипа на сделка, съответно сделките са и по-дълги като време, но пък критики към тях нямам засега.
Коментар
Коментар