IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
    Вкараха 7 хилки преди две седмици с идеята да инвестирам на форексо.
    Ама изгубих хилядарка и си спомни тая тема.
    Въпроса ми е има ли нещо ново подобно на трейдването което да е по сигурно?
    Един колега от сервиза каза че най-новото сега било, имало платформи залагаш на разстояние, например дали ще е над или под котировката за определено време.
    Некой дали има опит или бошлаф работа?
    Трейдър БГ са добър брокер нали?

Tи кажи ко стана с хотелО, заемО, апартаментО у люлин ...... Тия пари от заемО ли са или от личните спестявания ?
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Колега Perni4anin, един път пишеш - "инвестирам на форексо", след това - "трейдването", после - "залагаш на разстояние". Какво точно правиш?
      В случаи като твоя, препоръката на патилите е да отпишеш загубите, да излезеш от пазаря, да четеш и след това може да се пробваш пак. Има и "демо".

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        То черно-червено не е ли същото?
        Или 'тука има,тука нема"
        Ами не ! На база фундамент и технически може да се опиташ да определиш дали за деня ще бъде НАД 1.56 или ПОД 1.56 ...........(примерно за дадена валута) ., докато при рулетката ще ми определиш черно /червено , друг път ............

Коментар

Един колега от сервиза каза че най-новото сега било, имало платформи залагаш на разстояние, например дали ще е над или под котировката за определено време.
          То черно-червено не е ли същото?
          Или 'тука има,тука нема"
          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Споко ще губиш все по-малки суми в последствие. Стига да не вкараш още - тогава ще губиш пак големи суми.

Коментар

• Вкараха 7 хилки преди две седмици с идеята да инвестирам на форексо.
              ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Номера минава при Варчев - стига да не пипсова съвсем на дребно. Минават и над 30 дневно.

Друг е въпроса че конкретния ученик не отчита че пазара не е статичен - ама тоя опит ще го натрупа с времето.

Наздраве Е-Бат-Седефчо!
                Здраве ти желая !

Именно това визирах със въпроса си.Да отчете този фактор за да няма проблеми с изпълнението.

Наздраве и успех !
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
                  Искам да ти дам един пример защо не можеш да разчиташ на робот, който се представя добре 1-2 месеца. Може би си чувал за FRWC, който се проведе тази година. Наградният фонд беше 150 000$ като първо място щеше да спечели 100 000$. Роботът класиран на първо място беше постигнал 145% доходност за 2 месеца на реална сметка(спонсор беше FXCM). От самото начало се знаеше, че тези роботи ще се продават и всички си бяха наточили зъбите и бяха решили, че като ги купят повече никога няма да се наложи да работят. Малко след края на състезанието от FRWC пуснаха стейтмънт от сметка, където за 2 седмици 5-те робота победители бяха направили доходност от сорта на 350%. Та, почнаха да продават 5-те робота за 1000$ с разни уловки както после се разбра. Към днешна дата, едва няколко месеца след като тези роботи бяха направили 350% за две седмици, същите само губят и вече никой не говори за тях, хората имат само горчиви спомени как са хвърлили на вятъра по едни 1000$.
                  Не всичко, което хвърчи се яде.
                  Това е един много добър пример...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                    Имаш 870 сделки за четири месеца, средно по 10 сделки на ден........"номера" ти минава ли при Варчев ?

Поздрави !
                    Номера минава при Варчев - стига да не пипсова съвсем на дребно. Минават и над 30 дневно.

Друг е въпроса че конкретния ученик не отчита че пазара не е статичен - ама тоя опит ще го натрупа с времето.

Наздраве Е-Бат-Седефчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                      Колеги, имам един приятел който си купува всеки месец бот за 150-300 долара, и прави невероятна игра! Как ще го коментирате?
                      Дадох му 5000К евро, до сега ми е изкарал над 30К евро, за половин година.
                      Явно някой печелят от ботове.
                      Касирай 30К и му остави пак 5к да разцъква, ако продължава да печели, просто касирай периодично. докато златната мина се изчерпи.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• В определени моменти различни системи са печеливши. Взема нещо ново на пазара, което е актуално в момента и тъкмо е започнало да дава добри резултати и го ползва кратко, защото така или иначе повече от няколко месеца няма как да продължи голямото бонго.
                        Естествено и тук го има елемента на случайността. Късмета му рано или късно ще се изчерпи и ще стъпи накриво, така че те съветвам да си вземеш по-голямата част от капитала, ако вече не си го направил.

Коментар

• Колеги, имам един приятел който си купува всеки месец бот за 150-300 долара, и прави невероятна игра! Как ще го коментирате?
                          Дадох му 5000К евро, до сега ми е изкарал над 30К евро, за половин година.
                          Явно някой печелят от ботове.
                          ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            айде , имаме облог
                            то е ясно, че аз ще я купувам, но поне повод да се видим ще има _
                            Fair enough

Само дано нашето момче да си признае
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Е да ама тия не струват защото се харчат по 1000$ но виж ако платиш 4000 или дори 10000 евра е съвсем друго нещо.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
                                Бе беше писал някъде, че може да пуснеш някви откъслечни и т.н. може да съм те объркал човече. Ти кво са мърлиш мноо си докачлив ай свободно-изпусни парата. Пара-агрегатно състояние на водата, учим го по физика, не стааа въпрос за кинти. Аз не мисля злото на никой. Ай бегам.
                                Искам да ти дам един пример защо не можеш да разчиташ на робот, който се представя добре 1-2 месеца. Може би си чувал за FRWC, който се проведе тази година. Наградният фонд беше 150 000$ като първо място щеше да спечели 100 000$. Роботът класиран на първо място беше постигнал 145% доходност за 2 месеца на реална сметка(спонсор беше FXCM). От самото начало се знаеше, че тези роботи ще се продават и всички си бяха наточили зъбите и бяха решили, че като ги купят повече никога няма да се наложи да работят. Малко след края на състезанието от FRWC пуснаха стейтмънт от сметка, където за 2 седмици 5-те робота победители бяха направили доходност от сорта на 350%. Та, почнаха да продават 5-те робота за 1000$ с разни уловки както после се разбра. Към днешна дата, едва няколко месеца след като тези роботи бяха направили 350% за две седмици, същите само губят и вече никой не говори за тях, хората имат само горчиви спомени как са хвърлили на вятъра по едни 1000$.
                                Не всичко, което хвърчи се яде.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X