IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Новак,къде се изгуби бе,пич,дай моля те някой вход,че нещо последно време яко се увътрям

Коментар

Абе така и не разбрах какво стана с тоя Новака,всеки си трае,никой не се хвали колко пачки е направил при него,егати пичовете сте значи...
      не им остава време за писане от броенето на пачките...а и сигурно повечето са накупили острови из океаните и още не са си пуснали нет за да драснат по една благодарност на Новака

Коментар

• Първоначално изпратено от rider
        Първоначално изпратено от
        Пичове,абе шо стана с Новака бре?Нали уж имаше 100 клиента,няма ли някой да се похвали какви пачки е направил със сигналите на Новака,че и ние да му станем клиенти,докато не е фалирал форекса,или искате всичките пари само у вас да отидат,хахаха?
        Kой е тоя? Имаше един Кукувицата. Прави некви сайтове, продава сигнали и изчезна. Естествено с некой и друг лев. Да не е същия?
        Всеки луд със зелника си.
        Тоя е сто и първия в този сайт дет се пробва да лови шарани на гола кука.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Пичове,абе шо стана с Новака бре?Нали уж имаше 100 клиента,няма ли някой да се похвали какви пачки е направил със сигналите на Новака,че и ние да му станем клиенти,докато не е фалирал форекса,или искате всичките пари само у вас да отидат,хахаха?
          Kой е тоя? Имаше един Кукувицата. Прави некви сайтове, продава сигнали и изчезна. Естествено с некой и друг лев. Да не е същия?
          Всеки луд със зелника си.

Коментар

Абе тоя е ясен замина в ловните полета,ма я вземи и ти да пускаш сигнали да привлечеш останалите пациенти.
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Пичове,абе някой записал ли се е от вас за сигналите на Новака?Ако да,то ще съм му много благодарен да сподели някой от сигналите от петък,че сега при отваряне на пазара да се включа и аз,много искам да почна седмицата със сериозни профити!!!
              оо сори пич ама съм дал 1000лв за тия сигнали освен това съм подписал и декларация за свръхсекретност

Коментар

• Аз така като гледам май Новака вече не пише тук, а само вие се дракате и заяждате!
                Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

Каруцарчо,в маркет мейкъра може във всеки един момент да се види разположението на отложените ордери на огромен брой играчи,не само крупни,но и на такива семкаджии като теб,ако изобщо имаш реален акаунт.Всички тия ордери постъпват в маркет мейкъра от съответните брокерски компании,които които са в мрежата му и получават котировките му.Така че лицата,които имат достъп до тази статискика знаят кои са актуалните нива на подкрепа и съпротива за деня.Сега проясняват ли ти се нещата,а мухльо?
                  много са ми интересни хора пропити с омраза към себеподобните си ..и винаги съм се питал защо.Обяснявам си го с проблеми в детството и най-вече с факта че са се чувствали пренебрегвани и игнорирани.Но колкото по рано преодолееш факта че си едно дребно и нищо незначещо човече и се поуспокоиш и приемеш този факт вярвай ми ще се почустваш по добре...
                  Мир и обич и повече усмивки...

Коментар

• като се обърне каруцата..... знаеш нататък...
                    конкретната сделка на Новака .... продал го е кажи речи два часа след като австр. е продаден от 8980.. кой знае защо.. негова си работа ... ако щеш "sell first pullback from new low"... оттам нататък според мен за стопа има два варианта.... единия е над 8985, а другият е над 9037

Коментар

• Пич, да продадеш малко над дъното за момента, с "надеждата" за пробив си е част от играта ... за твоята търговия - думата ми беше за обема..още повече си го продал след като се е дръпнало от лоуто ... но колкото хора, толкова и мнения по въпроса.. още повече не ми е присъщо да коментирам чужди сделки ..

Коментар

Първоначално изпратено от the fan*
                        за какво намекваш, Пич?
                        Ами представи си ,пич,че имаш връзки в някой маркет мейкър и получааш вътрешно инфо за това какви ордери поставят крупните играчи!Сега вече почваш ли да сгряваш лекичко какво намеквам?
                        това само показва колко си елементарен селяк и всичко го градиш на селското си его...
                        Как си представяш дейноста на " маркет мейкъра " , че и от него излиза "инфо" за ордери на " големите играчи "....тъпчо .

Коментар

........твърде често той продава дъна и купува върхове ,без да спазва елементарен технически анализ,примерно имаше случай,в който продаде австралиец когато цената беше формирала локален минимум ,при това над МА 100 - такъв тип безумия за какво ти говорят?
                          Говорят за новобранска ламерщина нищо повече. Високомерието му добре показваше че едва прохожда и още мисли че бързо е хванал някой за шлифера - всички сме минали от там. Като ти каже такъв човек и то без да се шегува че от 75та година търгува и е динозавър...явно егото му е доста тлъсто. Може да има някакви добри правила но гъз глава затрива, а той определено го е опрял в тавана. Ако има поне един абонат той скоро ще ревне тук.

Коментар

• Пич, ако не ме лъже паметта тогава и ти го беше продал някъде там ... и доколкото си спомням сумата ти беше 5м... но не си спомням някой да е коментирал твоята търговия... за покупката на върхове и дъна ... дет се вика купи скъпо за да продадеш по-скъпо ...според мен няма човек, който да не е купил "хая" и да продаде "лоуто".. аз съм го правил сигурно десетки пъти ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                              Сори , долното четиво е като казармата -- тежко , но продължително !

Предназначено е за аудиторията на балъците , голяма част от която все още се плацика тука под стари или нови Никове .... Често и с по няколко за да е по интересна " дискусията "
                              SPRAT-е не можах да разбера защо намесваш Дон Карлос. Просто заради "идолите" ли или нещо друго искаш да кажеш? Новакът нито веднъж не добави към губеща позиция, винаги си имаше стоп и макар и недоразбрана от повечето от нас системата му явно е печеливша. Явно за да работи системата му за сигнали трябва непрекъсната връзка с него. Може би през скайп...

Коментар

• хм... теория на конспирацията ... хм .... ще ме прощаваш, пич, но една такава информация с какво би ти била полезна?

Коментар

Working...
                                X