Първоначално изпратено от SС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SСАбе така и не разбрах какво стана с тоя Новака,всеки си трае,никой не се хвали колко пачки е направил при него,егати пичовете сте значи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от SСПичове,абе шо стана с Новака бре?Нали уж имаше 100 клиента,няма ли някой да се похвали какви пачки е направил със сигналите на Новака,че и ние да му станем клиенти,докато не е фалирал форекса,или искате всичките пари само у вас да отидат,хахаха?
Всеки луд със зелника си.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПичове,абе шо стана с Новака бре?Нали уж имаше 100 клиента,няма ли някой да се похвали какви пачки е направил със сигналите на Новака,че и ние да му станем клиенти,докато не е фалирал форекса,или искате всичките пари само у вас да отидат,хахаха?
Всеки луд със зелника си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПичове,абе шо стана с Новака бре?Нали уж имаше 100 клиента,няма ли някой да се похвали какви пачки е направил със сигналите на Новака,че и ние да му станем клиенти,докато не е фалирал форекса,или искате всичките пари само у вас да отидат,хахаха?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПичове,абе някой записал ли се е от вас за сигналите на Новака?Ако да,то ще съм му много благодарен да сподели някой от сигналите от петък,че сега при отваряне на пазара да се включа и аз,много искам да почна седмицата със сериозни профити!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСКаруцарчо,в маркет мейкъра може във всеки един момент да се види разположението на отложените ордери на огромен брой играчи,не само крупни,но и на такива семкаджии като теб,ако изобщо имаш реален акаунт.Всички тия ордери постъпват в маркет мейкъра от съответните брокерски компании,които които са в мрежата му и получават котировките му.Така че лицата,които имат достъп до тази статискика знаят кои са актуалните нива на подкрепа и съпротива за деня.Сега проясняват ли ти се нещата,а мухльо?
Мир и обич и повече усмивки...
Коментар
-
като се обърне каруцата..... знаеш нататък...
конкретната сделка на Новака .... продал го е кажи речи два часа след като австр. е продаден от 8980.. кой знае защо.. негова си работа ... ако щеш "sell first pullback from new low"... оттам нататък според мен за стопа има два варианта.... единия е над 8985, а другият е над 9037
Коментар
-
Пич, да продадеш малко над дъното за момента, с "надеждата" за пробив си е част от играта ... за твоята търговия - думата ми беше за обема..още повече си го продал след като се е дръпнало от лоуто ... но колкото хора, толкова и мнения по въпроса.. още повече не ми е присъщо да коментирам чужди сделки ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПървоначално изпратено от the fan*за какво намекваш, Пич?
Как си представяш дейноста на " маркет мейкъра " , че и от него излиза "инфо" за ордери на " големите играчи "....тъпчо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SС........твърде често той продава дъна и купува върхове ,без да спазва елементарен технически анализ,примерно имаше случай,в който продаде австралиец когато цената беше формирала локален минимум ,при това над МА 100 - такъв тип безумия за какво ти говорят?
Коментар
-
Пич, ако не ме лъже паметта тогава и ти го беше продал някъде там ... и доколкото си спомням сумата ти беше 5м... но не си спомням някой да е коментирал твоята търговия... за покупката на върхове и дъна ... дет се вика купи скъпо за да продадеш по-скъпо ...според мен няма човек, който да не е купил "хая" и да продаде "лоуто".. аз съм го правил сигурно десетки пъти ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPARTСори , долното четиво е като казармата -- тежко , но продължително !
Предназначено е за аудиторията на балъците , голяма част от която все още се плацика тука под стари или нови Никове .... Често и с по няколко за да е по интересна " дискусията "
Коментар
Коментар