IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, златото е на добри нива за покупка ! Аз купувам пак и попълвам разтоварения обем на 1248. Целите ги знаете, стопове над 1099 са рискови. Успех !
    ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
    ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• За умните глави от форума казвам , че технически при ойрото сме в зона на важни 1во класни и 2ро класни съпорт тестове според мен. През следващите 4 седмици няма да има яснота по дей тренда. След 11.06.2010 може да се действа спокойно с по-дълбоки стопове по тренда и плитки при корекциите. Нямам очаквания за посока от вчера при мейджъра, тъй като считам, че има да се вземат важни политически решения от световните лидери в следствие, на което ще има резки движения още от вторник ! Успех !

П.С. Златото е друго нещо , не бързайте да скъсявате ! За тези , които ме четат ще ви дам знак ... за сега целим 1300 това е .

Извратеняци да не пишат в темата инак през гръмотевичния май, ще ги удари гръмотевица

Кавала хубаво място за рилекс !

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Новака,евала ти правя,тоя път беше перфектен,ако и днес познаеш къде ще сме около полунощ,ще станеш мой БОГ!
        Представяш ли си колко стотинки щеше да имаш днес ако беше влязъл с целия акаунт?
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
          .....не мога да поема повече хора, поради технически причини свързани с автоматичната система за разпращане на СМС-и,......
          о горките автоматични системи не могат да смогнат с милионите абонати на Новака :lol: явно вече с връзки се урежда да ти е клиент човек...кой трябва да познавам или да утрепа за да ме огреят божествените ти смс-и, о самовлюбенний пророко :lol: ...казваш се Борис така ли/ясно е че BNK ти е другия ник/ ? Колко човешко име за такова божество на форекса :shock:

Коментар

• Първоначално изпратено от BNK
            Изпраща си най-редовно сигналите човека и този пад в евро/$ го обяви със сигнал и стопа на сигнала сега е на цена 1.2760, ама го даде на 3207. Подписал съм декларация , че няма да обявявам сигналите никъде ама вий са дърлите с човека без причина. Из темите на форума се рових доста преди да се свържа с автора на тази тема и съм доволен много, като изключим некой мой самосиндикални изцепки. Вий место да го прилъжете да пише по некой и друг ред само цапате свещите.
            Борисе, айде нема нужда

Коментар

Новака,пусни некой сингнал на аванта де,нема да се ущипеш много,поне ние да облажиме след тия люти рани напоследък...
              И да ти дам инфо за някой крос това няма да изглади неравностите в графиката по отчета на сметката ти(т.нар. стейтмънт), както и в неуравновесения ти характер. А постоянно губене на пари + палав дух = фалирал лаладжия.
              За останалите, четящи темата на Новака - гапа при ойрото ще се затвори днес в полунощ стоп над локалния връх на М15 Успех !
              П.С. За ascripo - не мога да поема повече хора, поради технически причини свързани с автоматичната система за разпращане на СМС-и, за Чърчил - работи в/у характера си и забрави за содомиите и извратения секс(ако можеш) инак нищо добро не те чака мърльо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNK
                Първоначално изпратено от Чърчил
                oоо Новак, гледам се самоподкрепяш от нов ник :lol:
                Ми пич ти си бил голем гявол бе нерде Новака нерде аз, ако можех да правя полувината на туй дето го може Новака, немаше да се чопла по цел ден за телефона и за носа и да ви чета тъпутийте
                Aйде айде, няма нужда от самостоятелно идолопоклоничество ....пък и не се подценявай - ти можеш не половината, a цялото дето го може Новака - а познай защо :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил
                  oоо Новак, гледам се самоподкрепяш от нов ник :lol:
                  Ми пич ти си бил голем гявол бе нерде Новака нерде аз, ако можех да правя полувината на туй дето го може Новака, немаше да се чопла по цел ден за телефона и за носа и да ви чета тъпутийте

Коментар

• oоо Новак, гледам се самоподкрепяш от нов ник :lol:

Коментар

• Изпраща си най-редовно сигналите човека и този пад в евро/$ го обяви със сигнал и стопа на сигнала сега е на цена 1.2760, ама го даде на 3207. Подписал съм декларация , че няма да обявявам сигналите никъде ама вий са дърлите с човека без причина. Из темите на форума се рових доста преди да се свържа с автора на тази тема и съм доволен много, като изключим некой мой самосиндикални изцепки. Вий место да го прилъжете да пише по некой и друг ред само цапате свещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
                        П.П. Карибите този и следващия месец не са най-доброто място за работа и отмора, казвам ти го на ухо като отколешен познавач на островната група.
                        Казвам им аз че си на яхта и за тва не пишеш, на къде плаваш тия дни...към Луната ? Сигурно си отколешен познавач и на звездно-планетарната група :lol:
                        В тази връзка какво казват приятелите ти от Алфа-Кентавър за нивата на съпорт при евро/$ ?

Коментар

Новака,остави го златото,дай някаква прогноза да еврото,че там все дълго го играя и много мъка видях досега,няма ли най-после да тръгне нагоре пущинята?Ти,между другото,къде си сега,от Карибите ли пишеш,звучиш ми някак си много романтично,хахаха
                          За еврото ... имам идеи и статичните важни нива (съп/резистънс) ама на спамери и доливачи-лаладжии фандък не пускам щото нямам изгода ... нищо лично просто не харесвам "остроумието" и арогантността ти. За къде съм ... Хотел "Шарлопов Пирин" - Сандански - препоръчвам го на тези, които имат усет към красотата и лукса На тебе пожелавам да си пълниш редовно сметката и да пуцаш дълги оси, кадове и евраци !
                          П.П. Карибите този и следващия месец не са най-доброто място за работа и отмора, казвам ти го на ухо като отколешен познавач на островната група.

Коментар

• Това по-долу е само за тези форумци, които не ползват СМС сигналите , подарък от Демо Новака с любов

Коментар

• Златото, златото 1300 Успех !

Коментар

• Нищо свежо тук ! ... нито една конкретна сделка, много локуми , а сметките слабеят ли - слабеят. Както съм писал и по-преди глупостта и себелюбието в едно (същество) водят до никому ненужни резултати. Успех на всички удължили златото, а на Анон пожелавам много успех ! ... ще се видим пак догодина

Коментар

Working...
                                X