IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    А ти май си от тези,които станаха милионери от сигналите на Новака,а?Затова ли така арогантно се държиш вече ,когато джобовете ти са издути от пачки,и избиваш старите комплекси,когато беше бос и гол?
    какво да ти кажа пич .. квакай си в блатото , не ми пречиш..простак си и явно такъв искаш да бъдеш ..дерзай ,добре се справяш

Коментар

А ти май си от тези,които станаха милиорени от сигналите на Новака,а?Затова ли така арогантно се държиш вече ,когато джобовете ти са издути от пачки,и избиваш старите комплекси,когато беше бос и гол?
      Милионер не съм станал ма да ти кажа че откакто си чешете езика за тез къси евра, от офиса му сме отиграли 6 сигнала за покупка и 2 за продажба спецялно при евро/$ и общо съм на +39 пипса . Новака го няма в момента на работа и не съм му адвокат ма той не е от тез дето да си оставя позицийте като тебе и да гони михаля.

Коментар

Новака,така и не разбрахме какво стана с последната ти сделка,дето тук я беше обявил,на плюс ли я затвори или ти отиде стопа?Между другото,сега трябва да ходим към зоната 1.3300-1.3400,според твоите трипъл скрийнове,така ли?
        Ти да вземеш да пораснеш май, няма да е зле.Опитваш се да бъдеш оригинален , но си просто смешен и се държиш доста инфантилно .

Коментар

• как е? има ли пачка?

Коментар

• Здравей Новак . Беше ми особено приятно да прочета писмото ти . Не се срамувам да питам когато нещо не знам приемам и всякаква помощ . Имеила ми е emo.nik@abv.bg
            Поздрави Емил

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
              ...Когато отидете и тренирате определено майсторство при истински учител(той се познава по това , че винаги преподава безплатно), а не при комерсиално ориентирал се провален такъв той дълго време ще развива у вас КАЧЕСТВА...
              именно ...

П.П. за съжаление все още повечето хора си мислят че не били качествата, а техниката
              trades better because of
              [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
                По моите схеми наистина чистите сигнали от около месец са все по-голяма рядкост и се налага да проявявам творчество. От друга страна обаче ценовото движение си дава възможности при всяка пазарна ситуация.
                Новак, каквото и да ти приказват продължавай да си постваш сделките. От тебе само да научат стриктното поставяне на стопове, ще е предостатъчно за всеки. Това че аз или някой друг има различно виждане по въпроса е нормално. Ако всички мислехме еднакво нямаше да има пазар.
                Светлине, имам определени задачи и цели и в контекста им няма нещо, което да ме спре, така че в името на тези лични "вълнения" ще продължавам да пиша от време на време тук. По въпроса с различната гледна точка съм съгласен с теб и това е най-красивото , което може да се случва при разговор на професионални и житейски теми. Моите уважения !
                '/
                ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
                ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  мерси за добрите думи
                  не мисля , че си прав за 'чистите ' сигнали.
                  такива винаги ще има, въпреки променените условия на пазара.
                  но нали това ни е работата? постоянно да следим пазара и при промяна на ситуацията да 'туикваме' системата по съответния начин
                  благодарение на тези промени ойрото ми носи в момента 2 пъти повече пипсове дневно от преди 4 години
                  успех и на теб и лека почивка
                  Успех и благодаря - с всичко написано по-горе съм съгласен и винаги ще е така, явно имаш красив и бърз ум, което не е рядкост при носителите на арийския ген.

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнение
                    Новак мисля че по полезно ще бъде да споделиш системата по която търгуваш.
                    Поздрави Емил
                    Емиле , не желая да направя това публично, ако имаш интерес бих могъл да те науча, но ще ти отнеме около 5 години в три разови ежедневни физически и психо-тренировки с продължителност от 0.5 до 2 часа всяка. Обучението е безплатно и по-скоро печелившо за мен(досега е било така) резултата е блестящ в края на краищата, но не касае кой знае какви тайнствени и специални техники на търговия. Имам няколко ключета, но това е само техника. И накрая ще ти кажа, а и на всички четящи темата ми: Когато отидете и тренирате определено майсторство при истински учител(той се познава по това , че винаги преподава безплатно), а не при комерсиално ориентирал се провален такъв той дълго време ще развива у вас КАЧЕСТВА, запомни това от Новака КАЧЕСТВА , КАЧЕСТВА И ПАК КАЧЕСТВА. Когато Учителя види във вас развити определен комплекс от КАЧЕСТВА за няколко часа ще ви покаже техниката на неговото майсторство и вие след няколко разови повторения вече ще владеете майсторството на своя учител. Ако си ме разбрал какво ти казах - добре, ако не - пак добре. Прочетете написаното по-горе няколко пъти и се опитайте да вникнете в него, така поне ще сте направили опит да прозрете пътя към личната си свобода и съвършенство. И няма никакво значение с какво ще се занимава точно човек, след като е готов да върви по гореспоменатия път ! Нищо даром не се дава на този свят Емиле и не учителя търси ученика , а ученика намира учителя ! Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                      Новак, стоп на къси зависи от маркет аск, не от бид.
                      Тези проценти на важна информация в графиките на споменатите ни колеги как ги изчисляваш? Събуди силен интерес в трейдърската ми душа.
                      Успехи в търговията.
                      Man-е благодарско за бележката, нали съм си новак ще си посипя главата с пепел . Замисли се ако трябва да споделиш на Новак(не като мен) някаква цена без да ми я казваш директно, какво е необходимо да кажеш всъщност, за да видиш колко е в час - мисля : 1. Името на брокера си и 2. Едно ценово ниво - кое да е то обаче оставям на "твоята трейдърска душа ..." да реши. Айде със здраве и пак ти благодарим за обяснението ПОКЛОН ! За процентите - на око , не се интересувам от никой във форума специално освен хората, с които работя от известно време, но те не са "известни" тук. Форума както съм писал в началото на темата, която отворих съм го използвал за нещо конкретно - свърши ми работа и сега от време на време пиша за кеф на някой хора, които с надежда поглеждат из темите, опитвам се да бъда коректен с всички(не винаги успявам) , защото така съм възпитан. Дългогодишните тренировки в майсторството н духа на Българското Бойно Изкуство са ме научили да проявявам търпимост и смирение ако личната ми територия не е под атака, така че от мен акшън постановки не очаквай, нито отговор на такива ако няма колизия с горното! Пожелавам ти успех !

Коментар

• Новак, стоп на къси зависи от маркет аск, не от бид.
                        Тези проценти на важна информация в графиките на споменатите ни колеги как ги изчисляваш? Събуди силен интерес в трейдърската ми душа.
                        Успехи в търговията.

Коментар

Новака,как сме,треперим ли за стопа,хахах,дали ще оцелее,как мислиш?
                          колега,
                          подобни изказвания не говорят добре за теб. Днес определено си на гребена на вълната и отвисоко се надсмиваш на новака.
                          Направи си и ти една подобна тема и поствай сделки и стопове/лимити .. иначе е много лесно да се перчиш (само когато си на +)

поздрави и успех на всички
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Новак мисля че по полезно ще бъде да споделиш системата по която търгуваш.
                            Поздрави Емил

Коментар

• По моите схеми наистина чистите сигнали от около месец са все по-голяма рядкост и се налага да проявявам творчество. От друга страна обаче ценовото движение си дава възможности при всяка пазарна ситуация.
                              Новак, каквото и да ти приказват продължавай да си постваш сделките. От тебе само да научат стриктното поставяне на стопове, ще е предостатъчно за всеки. Това че аз или някой друг има различно виждане по въпроса е нормално. Ако всички мислехме еднакво нямаше да има пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                                е
                                .....За ПА трейдърите - респект, работещ механизъм , за опитното око. Все повече проблеми ще имат и все по-рядко ще получават "чисти" сигнали и все по-често ще трябва да гледат дабъл и трипъл скрийнс....
                                мерси за добрите думи
                                не мисля , че си прав за 'чистите ' сигнали.
                                такива винаги ще има, въпреки променените условия на пазара.
                                но нали това ни е работата? постоянно да следим пазара и при промяна на ситуацията да 'туикваме' системата по съответния начин
                                благодарение на тези промени ойрото ми носи в момента 2 пъти повече пипсове дневно от преди 4 години
                                успех и на теб и лека почивка
                                Last edited by NYSERookie; 10.07.2010, 20:34.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X