IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Кюмюрджия,не калайджия...на тях не са им изцапани с черно....
    зависи от региона
    в моя казват калайджия
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Стопа си е на мястото и позициите са си точни. При DBFX където са позициите цената е достигнала хай левъл бид 1.27232. Допусках , че има много маймуна на "дългия" клон но чак толкова инерция не допусках. Стопа ми е позициониран правилно по моите критерии. Не добавям в позиция и не усреднявам цена. За мен всяка сделка си е за себе си и така я разглеждам и осчетоводявам. Както много пъти съм писал няма нищо страшно и/или фатално да ти вземе стоп маркета, ако стопа и търговията е подчинена на добър ММ и РАБОТЕЩИ критерии за вход всичко е наред. В тази тема пред вас съм демонстрирал многократно как търгувам и как РАБОТЯТ моите "инструменти". Така , че воала - действайте си по вашите механизми - лошо няма. Освен всичко друго, за периода от поставяне на ордерите до 8.07.2010 реализирах нетна доходност в пипсове от +196 пипса - в това число и +23 пипса от дълги евра, така че кой крив кой прав все ми е тая. На картинките на ГоДим се отчитат около 40%(това което аз виждам от постовете) от важните данни, които маркета ни дава и инфото от което имаме нужда , за да живеем добре - и това човека го е изучил и систематизирал и го използва. Така , че ГоДим - респект ! ... жив и здрав и продължавай да "пълниш" - при 51% отчетено инфо ще има ръст в сметките ти и сметките на тези, на които се опитваш да помогнеш. Картинките на Коко са с много висок % важно инфо поднесено на публиката под един скрит и често пъти наивен начин и форма, но така е супер вероятно най-вече за самия Коко ! Коко е един от хората тук, който знае какво прави и знае много неща за "картинките" , които пазара ни рисува постоянно. Коко - респект ! ... и Успех ! За другите постнати картинки - ужасно са смешни и често пъти под тях или над тях стоят "мъдри" менторски и обяснителни слова, които ме развеселяват и хубаво и многословно обясняват пътя към нулата. За ПА трейдърите - респект, работещ механизъм , за опитното око. Все повече проблеми ще имат и все по-рядко ще получават "чисти" сигнали и все по-често ще трябва да гледат дабъл и трипъл скрийнс. Но пак казвам това са хора , които уважавам , както опита им, така бързия им ум - Е бат Седефчо, Филипс, Руки, Светлин. На Царево - " КЛУБ СЕРЕНИТИ БЕЙ" много хубаво струва си всяка стотинка само дето последните 3 дни е дъждовно, но иначе плажа е перфектен, басейна се затопля допълнително, храната е мн богата и има доста вегетариански гозби. От 10 дни сме тук , след 10 дни ще пиша пак - като се върна на линия. Успех на четящите тук и работещи българи !
      ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
      ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• поговорка

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        кога стана калайджия, кога ти почерня г.за?
        Кюмюрджия,не калайджия...на тях не са им изцапани с черно....
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
          Объркал съм с 5 пипа стопа, но на такава позиция аз бих сложил стоп над 1.2750. Трябва да уточня, че такива позиции не отварям и за мен стоп над 10 пипа е голям, а над 20 огромен..
          еми да ако входа е със целият акаунт
          Pip master

Коментар

• Объркал съм с 5 пипа стопа, но на такава позиция аз бих сложил стоп над 1.2750. Трябва да уточня, че такива позиции не отварям и за мен стоп над 10 пипа е голям, а над 20 огромен..

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
              И за мен беше странен този стоп на 1.2720, но Новака не трябва да бъде критикуван по този начин. Човекът съвсем добросъвестно си публикува сделките и винаги има стоп, което е особено важно. Не може винаги да се печели.
              Стопът е обявен на 1,2725. Предполагам bid. Така, че сигурно още не е достигнат. Не зная чертежа на Ноовака, но по моя нещата стоят така: ако пробие нагоре може да ни чака по-дълъг път

Нивото за днес е 1,2733. Но разликата 12 пипа е по-малка от дневния коефициент...

Коментар

• И за мен беше странен този стоп на 1.2720, но Новака не трябва да бъде критикуван по този начин. Човекът съвсем добросъвестно си публикува сделките и винаги има стоп, което е особено важно. Не може винаги да се печели.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                  Ясно,значи си имаме работа със Звезда от световна величина,за съжаление днес тя ще помръкне със 130 пипса загуба
                  Една грешка и айде на боклука, не е ли твърде прибързано?!

Коментар

Е какви 2-3 години,той пише тук от няколко месеца
                    Тук е от няколко месеца, но иначе е под светлините от около 2.5 години.Много е положителен, което е + за него самия и трейдинга му.

Коментар

• Моята грешка е , че смятах, че стопа му е на 2755.При мен удари 2722 и 23.Но въпреки това ще се радвам да му е оцелял стопа защото е положителна личност.
                      Разбира се това "най-добрия е" го приемам като сарказъм Казвам, че е добър, чета го от 2-3 години.

Коментар

• Какво удоволствия изпитвате да се подигравате?!???Вие добре ли сте?!!!Човека си има стоп и даже няма да му го удари.Не подценявайте Новака, много е добър

Коментар

• Всъщност и аз въждам обръщане в диапазона 1.27 - 1.2955 .

Притесняваме само, че и SC мисли така

Коментар

Новака яко ще страда с тия къси евра,средната му цена би трябвало да е 1.2595,като днес беше на повече от 100 пипса загуба!Не мога да разбера какъв е смисълът хем да правиш добавки,хем и да слагаш далечни стопове,това е пълно безумие.Ако правиш добавки,тогава добавяш по метода на Стоилов без стопове,докато не ти излезе на плюс сумарната позиция,а слагането на стоп има смисъл да излезеш на минимална загуба при пробив на съответното дъно,връх,подкрепа или съпротива,тоест загуба от порядъка 10-20 пипса.Каква е логиката да се набутваш със 100-200 пипса,вместо със 10-20?

кога стана калайджия, кога ти почерня г.за?
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• 02. Sad but true
                              Първоначално изпратено от
                              Отново допускаш характерните за всеки преуспяващ трейдър грешки-игра против тренда,слагане на далечни стопове,които освен това са и на нива,на които става обръщане на движението.С други думи ще стане следното-ще ти ударят стопа на 1.2725,след което може да има още малко покачване от 50-тина пипса и някъде в зоната 1.2750-1.2800 ще се оформи връх,откъдето тръгваме към магическото 1.1111 по следния сценарий
                              Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                                Нямам никакво намерение да се занимавам с коментарите и опитите на лъзъри и дилетанти в темата, така че не очаквайте да отговарям на долустоящите никове ! За хората четящи темата и пишещи ми на лични да кажа, че такива никове идват и си отиват, както сезоните и българските празници. Радвайте им се на остроумието, идейте и настроението, но не ги взимайте на сериозно. Гладейте си сметките и се опитвайте да виждате критичните нива по графиките, другото е за купона. Успех !
                                Ще ти го напомня след няколко дни.

Коментар

Working...
                                X