IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от e_bobekov Разгледай мнение
    kak moga da predvidq trenda bez da izpolzvam grafikite
    как мога сутрин като се събудя да имам 500 лева на възглавницата си без да съм правил нищо...

Коментар

• ...

kak moga da predvidq trenda bez da izpolzvam grafikite

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Отдавна съм затворил всичко там на плюс,ако помниш еврото от 1.3000 падна до 1.2700,а аз бях отворил първо на 1.28,после на 1.29 и 1.30,тоест през 100 пипса добавях,следната цена ми беше 1.29.
        Сега работя кенгурото,10 фигури ми требват нагоре
        ДА БЕ ДА.... не на нас тия..то направи 2 суинга м/у 2850 и 3020 преди да слезе 2735 за да си го отиграл точно по този начин ..ама нейсе .

Коментар

• как е годишния тренд , товариш ли позицията си или 2 -та бона хвръкнаха и не остана за "голямото" лапане по годишния тренд.
          Така е комара с двете посоки ..все е неуловим.
          Last edited by X_Y; 29.07.2010, 15:35.

Коментар

Аз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега,а това покачване е напълно в стандартите на корекция и като по учебник си влизам късо.
            Играй по тренда,трендът е твой приятел,това е си ли го чел?
            Като изхарчиш пендарите, ша са качиш на педалите - хахаха това си го измислих ма за тебе е супер а , ко ша кайш ?

Коментар

• Утре Новака се връща , но днес пуснаха за златото , че вдигат стопа на дългите от януари и март на 1110 -->>TP 1303, някой ако следи от тук да знае. Така ми писаха , така ви пиша нищо лично

Коментар

Аз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега,а това покачване е напълно в стандартите на корекция и като по учебник си влизам късо.
                Играй по тренда,трендът е твой приятел,това е си ли го чел?
                sc на този пазар винаги можеш да намериш оправдание защо ти аджеба си заел дадена позиция и за тебе това е седмичната графика ... Само че този тренд за който говориш изхождайки от фрейма който посочваш е част от един флаг на тренда от 2002 г. и сега просто виждаме неговото движение към 1,40 -43 зоната и при пробив възходящия тренд на е/д продължава за 2 е/д.....
                Но едно мога да ти кажа ,че няма трейдър на света ,който може да изтъргува такава позиция особенно мишка като теб...

Коментар

Аз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега.
                  За твое съжаление СеЦка , годишният тренд си още за нагоре .Цифра за пробив надолу няма да ти давам ....Не искам да се мешам с познавачите .
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Абе с акаунт от 2 бона ,както ми е сега,чак до 1.36 нема да издържа,ама ако се наложи ше доливам,немам друг избор
                    Сеце тази система с доливането е по безопасна ако си от обратната страна.
                    Пример: паунд йена стигна до 252. след това падна до 119 или 133 фигури. При 119 ако започнеш купуваш паумд сам разбираш че не може да падне с още 133 фигури а ако си къс може да ти направи и 250 фигури в обратна на твоята посока, затова тази система я прилагам само при двойки които са направили голям спад и влизам само на дълги с добавки.

Коментар

Абе с акаунт от 2 бона ,както ми е сега,чак до 1.36 нема да издържа,ама ако се наложи ше доливам,немам друг избор
                      аре бе товари че изтърва голямото слизане на еврото..какво се услушваш .Или чакаш новака да ти подаде сигнал.
                      Аз вече съм натоварил фул макс за голямото лапане ..нали така каза , а аз вече на теб повече вярвам отколкото на новака.

Коментар

товари пич , че ще изтървеш голямото слизане до 1,11111111111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                          Нямам никакво намерение да се занимавам с коментарите и опитите на лъзъри и дилетанти в темата, така че не очаквайте да отговарям на долустоящите никове ! За хората четящи темата и пишещи ми на лични да кажа, че такива никове идват и си отиват, както сезоните и българските празници. Радвайте им се на остроумието, идейте и настроението, но не ги взимайте на сериозно. Гладейте си сметките и се опитвайте да виждате критичните нива по графиките, другото е за купона. Успех !
                          НАПОМНЯМ!!!!
                          "ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ-ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ!" - народна мъдрост

Коментар

• Може , може , дори обратното може (нямам теб в предвид, а по принцип). сори за спама.

Първоначално изпратено от
                            И къде е разликата???Може ли да си простак,без да си прост или обратното -да си прост,без да си простак?

Коментар

• Идеята не е никак лоша поне за покупката.

Но бъди готов да издържиш да добавяш към 1.36

Първоначално изпратено от
                              Новака,ти докато се чудиш и скатаваш,аз продадох ойро на 1.2800,ако случайно отиде още нагоре,ше добавям по метода на Стоилов

Коментар

Прост съм,но съм добър по душа,а ти явно преливаш от злоба и завист,комплексиран милионер такъв!
                                ти и разлика не можеш да направиш...Не знам дали си прост ( може и да не си ) , но знам че си ПРОСТАК...което е друго нещо.
                                нито преливам от злоба , нито се чуствам комплексиран.... даже в паузата м/у някоя и друга сделка си чеша пръстите по клавиатурата.

Коментар

Working...
                                X