Първоначално изпратено от e_bobekov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SСОтдавна съм затворил всичко там на плюс,ако помниш еврото от 1.3000 падна до 1.2700,а аз бях отворил първо на 1.28,после на 1.29 и 1.30,тоест през 100 пипса добавях,следната цена ми беше 1.29.
Сега работя кенгурото,10 фигури ми требват нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега,а това покачване е напълно в стандартите на корекция и като по учебник си влизам късо.
Играй по тренда,трендът е твой приятел,това е си ли го чел?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега,а това покачване е напълно в стандартите на корекция и като по учебник си влизам късо.
Играй по тренда,трендът е твой приятел,това е си ли го чел?
Но едно мога да ти кажа ,че няма трейдър на света ,който може да изтъргува такава позиция особенно мишка като теб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАз сега просто сега играя по годишния тренд,който си е надолу,поне засега.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАбе с акаунт от 2 бона ,както ми е сега,чак до 1.36 нема да издържа,ама ако се наложи ше доливам,немам друг избор
Пример: паунд йена стигна до 252. след това падна до 119 или 133 фигури. При 119 ако започнеш купуваш паумд сам разбираш че не може да падне с още 133 фигури а ако си къс може да ти направи и 250 фигури в обратна на твоята посока, затова тази система я прилагам само при двойки които са направили голям спад и влизам само на дълги с добавки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАбе с акаунт от 2 бона ,както ми е сега,чак до 1.36 нема да издържа,ама ако се наложи ше доливам,немам друг избор
Аз вече съм натоварил фул макс за голямото лапане ..нали така каза , а аз вече на теб повече вярвам отколкото на новака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнениеНямам никакво намерение да се занимавам с коментарите и опитите на лъзъри и дилетанти в темата, така че не очаквайте да отговарям на долустоящите никове ! За хората четящи темата и пишещи ми на лични да кажа, че такива никове идват и си отиват, както сезоните и българските празници. Радвайте им се на остроумието, идейте и настроението, но не ги взимайте на сериозно. Гладейте си сметките и се опитвайте да виждате критичните нива по графиките, другото е за купона. Успех !
"ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ-ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ!" - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПрост съм,но съм добър по душа,а ти явно преливаш от злоба и завист,комплексиран милионер такъв!
нито преливам от злоба , нито се чуствам комплексиран.... даже в паузата м/у някоя и друга сделка си чеша пръстите по клавиатурата.
Коментар
Коментар