IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платени сигнали за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
    Да зарибим овцете..... интересно.... ние нямаме за цел "да зарибим овцете"... Ние точно условно безплатен достъп пускаме за три дни,,, Цената от 5 евро е чисто символична, за да можем да наберем по този начин хора, на които наистина сигналите ще им бъдат от полза и имат реален интерес. Ако за теб 5 евро е много голяма сума, няма какво да правиш с тези сигнали. А въпроси от рода на кой съм аз и кой си ти няма да ти донесат пари.
    Сори,тоя път съм го минал преди 10 години. От всеки по малко,за да не реват е много добре изпробвана, а за мен и изтъркана техника.
    Измислете нещо по-хитро. Като 5 евро са нищо ,пуснете ги безплатно за определен срок. 1000 човека по 5 евро са си 5 к Тарикати.
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Сега съм зает но ако има навити съм склонен да пусна пробни платени сигнали за неколко дни

Цена - 1 бира
      Условие - Само за демо
      Гаранция - ако загубите бирата е от мен

Успех

Коментар

• А относно коментара "е след като са ваши сигналите защо ги рекламирате като сигнали на Рашке и на Герчик.....", моля прочетете темата по-внимателно и ще си отговорите на въпроса.
        И става въпрос все пак за сигнали на американската борса, а не за форекс.
        аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Кой си ти , че да ти давам пари? За мен си мошеник на дребно. Ако сигналите ви са стойностни,пуснете безплатен /примерно за седмица/ достъп,за да зарибите овците. Като видим ,че сигналите си заслужават,няма да можете да се отървете от клиенти,които да си плащат.Другото е смехория .
          Да зарибим овцете..... интересно.... ние нямаме за цел "да зарибим овцете"... Ние точно условно безплатен достъп пускаме за три дни,,, Цената от 5 евро е чисто символична, за да можем да наберем по този начин хора, на които наистина сигналите ще им бъдат от полза и имат реален интерес. Ако за теб 5 евро е много голяма сума, няма какво да правиш с тези сигнали. А въпроси от рода на кой съм аз и кой си ти няма да ти донесат пари.

Коментар

Йосиф, вие не плащате за сигнали на други хора, а за наши сигнали , въз основа на методите на други хора. Има разлика нали? И още нещо- дори и, както ти казваш да копираме сигналите на Рашке едно към едно, те струват 350$ на месец, а на теб ти идват на 100 примерно-ето това би била изгодата за теб. А на Герчик сигналите няма как да копираш просто защото той не дава такива.
            Но ние не се занимаваме с копиране и препращане на сигнали... Ние предоставяме наша система на търговия и наши сигнали,
            Курсът също е наш, авторски.
            Сигналите са за 3 дни защото това е пробен период, затова и плащането е еднократно.
            Кой си ти , че да ти давам пари? За мен си мошеник на дребно. Ако сигналите ви са стойностни,пуснете безплатен /примерно за седмица/ достъп,за да зарибите овците. Като видим ,че сигналите си заслужават,няма да можете да се отървете от клиенти,които да си плащат.Другото е смехория .
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              е ти какво искаш да кажеш сега ,че като сложиш цена на едни сигнали и те автоматично стават супер печеливши....
              Той и кукувицата стартира на времето платени сигнали и за 2-3 месеца всичко свърши....
              Разбира се, че не означава. Но със сигурност безплатните не са за предпочитане и много бърз край за всеки, който е на пазара

Коментар

Йосиф, вие не плащате за сигнали на други хора, а за наши сигнали , въз основа на методите на други хора. Има разлика нали? И още нещо- дори и, както ти казваш да копираме сигналите на Рашке едно към едно, те струват 350$ на месец, а на теб ти идват на 100 примерно-ето това би била изгодата за теб. А на Герчик сигналите няма как да копираш просто защото той не дава такива.
                Но ние не се занимаваме с копиране и препращане на сигнали... Ние предоставяме наша система на търговия и наши сигнали,
                Сигналите са за 3 дни защото това е пробен период, затова и плащането е еднократно.
                е след като са ваши сигналите защо ги рекламирате като сигнали на Рашке и на Герчик..... малко така да се каже от известните имена искате вие никуму неизвестните да трупнете капиталец.... Пишете си в сайта че генерирате някакви сигфнали по ваша система пък един ден може да станете едни от водещите прожайдъри на тези услуги ... другото е опит за заблуда ....
                последно сега сигналите ваши ли са или не ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi59 Разгледай мнение
                  Успех с безплатните сигнали. Ако действаха, нямаше да са безплатни. Но на демо всичко е хубаво.
                  е ти какво искаш да кажеш сега ,че като сложиш цена на едни сигнали и те автоматично стават супер печеливши....
                  Той и кукувицата стартира на времето платени сигнали и за 2-3 месеца всичко свърши....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                    Защо трябва да се дават пари за сигнали кото в нета е пълно с безплатни. Мен примерно много ме кефи www.forexvl.com.
                    Успех с безплатните сигнали. Ако действаха, нямаше да са безплатни. Но на демо всичко е хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      въпроса ми към вас е следния :
                      защо трябва да плащам на вас за анализи на други хора... а не директно към тях ....

Коментар

• Сигнали

Защо трябва да се дават пари за сигнали кото в нета е пълно с безплатни. Мен примерно много ме кефи www.forexvl.com.

Коментар

Благодаря за коментарите и предложенията за работа.
                          Имаме си достатъчно работа, поради което ще откажем отправеното предложение.
                          А ето и най-новите предложения от наша страна:
                          http://www.fmoney.info/uslugi.html
                          въпроса ми към вас е следния :
                          защо трябва да плащам на вас за анализи на други хора... а не директно към тях ....

Коментар

Благодаря за коментарите и предложенията за работа.
                            Защо е еднократно само

Коментар

• Благодаря за коментарите и предложенията за работа.
                              Last edited by бедната йена; 13.01.2011, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35
                                Предлагам сигнали на Линда Рашке. За подробности изпратете ми лично съобщение с вашият и- мейл адрес
                                Изпрати ми на лична имейла си и може да те взема на работа, да не се занимаваш с продаване на сигнали, а по-скоро да правиш парици.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X